Кај нас во училиштето задолжително е тренерки по физичко образование, а немаме сооблекувални и тој ден сме цел ден во тренерки, дури и најкомотно е. Инаку никогаш суќна на училиште или кратки шорцеви или корсети, секогаш обична маичка со фармерки и марами. Неможам бе како некои мои соученички во суќни на училиште срам ми е од професори и професорки...и така...
на школо не носам тренерки само фармерки и таму негде мај-јуни понекогаш носам хеланки со некоја подолга маица (туника) ама во главно фармерки и блуза маица патики чизми зависи какво е времето и постојано носам марами некако во сите комбинации ми се вклопуваат
Јас за на училиште носам фармерки, маичка и училишната дуксерка (униформа) ..многу ретко носам тренерки
Па за на училиште ама иччч не му ја мислам. Стандардно си ставам фармерки,униформата патиките и готово. За раслика од некои кои мислат дека училиштето е "модна писта" па доаѓаат целите "наќитени" алоооо на училиште доаѓатее!! А за тоа со тренерките.....па јас лично НИКОГАШ нема да отидам со тренерки на училипте.
Ние си имаме униформи 2 блузи + дуксер со знакот на школото па обавезно тие ги носам бидејки падаат од час, а надоле фармерки со балетанки, патики, чизми, римјанки зависи од сезоната
за на училиште носам фармерки хеланки туники плаза патики балетани чизми тренрки носам само за физичко
Јас уште сум си во основно Најчесто носам фармерки,хеланки или пантолани во боја. Горе носам дуксер,блузи по долги/кратки ракави,ролки,туники. На нозете најчесто носам патики/чизми, а понекогаш и балетанки. Мн,мн,мн ретко носам фустани или здолништа(не над колена!).
Фармерки,маица-блуза и дуксер-џемпер.Сукња нема теоретски шанси да облечам,која должина и да е!Длабоко деколте не доаѓа во обзир,а за штикли да не збориме.
у прво и трето мислам имавем едни горзни кецели го баби бевме после блуза по кратки подолги и дуксер ужас се и среќа никој не ги носи најубаво во фармерки и мајчка
Фармерки, сукња, фистан, некоја маичка блуза сеедно за школо фалуктет итн. патики никогаш не би облекла или балетанки или чизми носам. Воопшто не сакам едноставно облечени ( без навреда ) Кога сме кај фризурата може пуштена во репче плетенка виткана некоја интересна фризура... Според мене тоа е
најчесто фармерки блуза дукс или нешто така слично, се дешава и трењерки да облечам.. на нозе патики најчесто,чизми, налето имам носено сандали онаму јуни месец или ко кје починаме септември, балетанки ретко. не практикувам хеланки фустанчиња такви работи за нашколо не ми е баш најј.