Секогаш сум во фармерки, најчесто носам кошули и по некогаш некој дуксери, и надоле патики најчесто, ама и кондури
Читам читам и мислев дека нема да најдам некој како мене Иначе додека бев во основно кратки пантолони,сукњи,фустани ми беа секојдневие. Ама сега во средно за жал тоа не е дозволено(што стварно не разбирам зошто ни се мешаат во изгледот у ЈБТ и голи идат па нишо не им викаат...) Е сеа у средно фармерки и хеланки со обавезно некоја убаво дизајнирана блуза за да разбие едноставноста со фармерки и хеланки и обавезно голема ташна. А косата секако разни плетенки, виткана,права,пресирана. Зависи до тоа што носам како ќе се вклопи. Иначе мојот сон да може во школо да се облекуваме како што сакаме.
јас сум ЗА униформи во училиштата..ем немат да се прајт разлика кој колку трошит на облека,кој ги следит модните трендови и други слични глупости.. Аман феминки зарем кратки пантолони мислите дека личит да се носат за во средно или не дај Боже за факултет?? требит да покажиме респект прво со облакање после со однесување. позз
Секој си има различен стил, кога веќе имам тренди алишта зошто да не ги износам,нормално да се има граници но носење фармерки, блуза и сако за во средно училиште не е срамота, срамота е да се истегаш во хеланки, со пуш ап и одголени гради тоа не го оправдувам ама да се дотерува модерно мислам дека е баш кул
Јас се облекувам најдотерано.Фармерки,маица/блуза,патики/балетанки/чизми.Не ве разбирам како тоа било најспортски,најлежерно? Не е свечено,ама прекрасно изгледа,а и пристојно. По свеченое некоја а се облекува како машко (не зборам за во школо)? Тоа стварно не го разбирам.Но,нема да се мешам ке си гледам јас како сакам да си се облекувам,секој има сопствен живот.
Како да се облечам првиот ден во средно? Здраво феминки јас сум полуматурантка. Ќе може ли да ми помогнете окулу тоа како да се облечам првиот ден во средно, јас би сакала да оставам добар впечаток во врска со стајлингот
Како да се облечам првиот ден во средно? Има време до тогаш, најважно е да си своја немој да се натрупаш многу, фармерки и маичка некоја не знам зошто толку многу го преовеличувате тој ден, обичен ден како и сите други.
Како да се облечам првиот ден во средно? Тоа е нормално да си возбудена, па кој не бил возбуден на првиот ден во средно не треба некоја посебна облека, фармерки, маичка и готово.
Како да се облечам првиот ден во средно? Фустан,штикли нешто посекси.За да оставиш убав впчаток.Да,бре.Само така можеш да бидиш забележана. Не постојт некое правило како да се облечиш првиот ден во средно.Едноставно биди своја,и облечи нешто во кое што ќе се чуствуваш удобно.
Како да се облечам првиот ден во средно? Фармерки, блузичка евентуално и џемперче. Во пастелни бои Сјај и римел Сосем доволно.
Како да се облечам првиот ден во средно? во право сте не треба многу да се возбудувам. ви благодарам што ми помогнавте.
Здраво!!!Едно девојче од училиште ми кажа дека мн грозно сум се облекувала.Па сакав да ве прашам што да облечам за да изгледам убаво ама мислам дека ништо не ми одговара бидејки сум дебелка!!!Ве молам помошшшшшш
Во основно носевме униформи со фармерки, пантолони, патичина. А во средно, фармерки, блузичка, џемперче, патичина, дуксерче.......
Како да се облечам првиот ден во средно? Не се возбудувај и се ќе биде ок. Носи маичка некоја фармерки и балетанки или некој патики. Јас за првиот ден во средно бев облечена во фармерки штотуку купени, маичка на кратки ракави и балетанки. Не бев боопшто бозбудена затоа што тој ден го сфатив за мене како нов почеток каде што ќе помина убави мигови. Сепак средношколските денови се најдобри. позз
мислам дека за на училиште не е пристојно по суќни или кратки пантолончиња да одиме. јас секогаш носам фармерки искомбинирани со маичка, џемперка, зависи секако до времето.