Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Облека за на факултет

Дискусија во 'Мода и стил' започната од Lux, 3 септември 2012.

1. Briar Rose

Briar Rose Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2016
    Пораки:
    2.387
    Допаѓања:
    13.683
    Некои мои колешки носеа и комбинезони за на испит :)

2. Leat

Leat Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2016
    Пораки:
    484
    Допаѓања:
    1.077
    На нашиот факултет шминка ечи, црвени кармини па накит па деколте. Страшна работа.
    Тоа во комбинација со манекенскиот став и движење на одредени колешки а и колеги има. Зачинете го ова со препотентност и секој час пофалби кој каде излегува и кого се знае а и професорите си ги фаворизираат истите деца па им се смешкаат па ги издигнуваат до плафон не се поднесува веке ние ''безличните'' седиме и молчиме и спремаме испити другите ни држат предавања за славни личности разочарана сум многу од факултетот на кој што учам од професорите што ги поттикнуваат истите дискусии и од колегите што одат со крената глава. Овој семестар особено претераа. Да се кажуваат фирми и брендови како примери за луксуз а тие што ги кажуваат седат облечени во истите и развржуваат приватни разговори за газдите и не гледаат одозгора или пак понижуваат имиња на други фирми и луѓе трагедија жал и бед.
    ФИРМИ ФИРМИ ФИРМИ! Како очекувате да бидат облечени луге што знаат тоа да зборуваат само?
    Јас носам обични фармерки или панталончиња, старки, чизмички, блузичка некоја и јакна слатки ранчиња обожавам и многу ми е удобно сепак на факултет одам и ставам книга семестаров тетратка нешто за разлика од повеќето.

Последна измена: 20 март 2018
    На Aniaa му/ѝ се допаѓа ова.