Зависи колку поголеми. Бела има до 44, имаат и покомотни моделчиња. Линеа ми се допаѓаат, материјалите им се пријатни и не се скапи, а имаш големи бројчиња. Во Рамсторе го имаш Фиорела Рубино, поскапо е ама убава, тренди роба имаат. Во Енџел конкретно имаш да, ама мене никад не ми е бутик од избор, не ми е тој стилот. И горе во ГТЦ во тие некои Дона и Еми стално ми кажувале дека се наоѓа бројче ама јас не сум одела.
Y London во Рамстор. Има бројчиња, а и цените им се ок. Фиорела Рубино и Олтре исто имаат поголеми броеви, ама се нешто поскапи. Значи сите три имаат модели што може да ти послужат за свадба, ама и за полежерни ситуации, не се ептен, ептен свечени.
Најчесто купувам од Pretty little thing, new yorker, h&m, asos, понекад зара /котон ( ако е растеглив материјалот),мегафешн и waikiki за облека. Се наоѓаат фини парчиња од фенси до кежуал. За долна облека деф. Лиска, pretty little thing и пенти( порано и new yorker сеа не ме бендисуваат). Gym shark( ми се откритие на век се шо сум земала е толку комотно и комплиментира пуноќа/ plus size addias( по некад и адидас) i пума имаат најчесто ствари шо ми фаќаат око. Варирам у сајз од 40 до 44, L до xxl/xxxl ( хаос све зависи од материјалот).
Да, некои онлајн, некои у странство кога ќе шетнам ќе си купам ( или ќе му нарачам на некој да ми купи). Порке ?
Џабрлск ствари можат да се начекаат на прити 70% знаат да имаат често, асос по ретко, а и ево Х&М се отвара на 18
Dali znaete kade vo sk moze da se najde pantoloni i sako(ne mora komplet) vo pogolem broj? (54 56 isl)?
Здраво, каде можам да најдам машки панталони, кошули, костуми голем број? Од 6хл па нагоре? Голема серија или поголем крој?
Integrityworld (ако не го напишав до буква точно, сори) бутикот на центарот во Скопје одма спроти Тренд кафе. Исто има уште еден бутик во ГТЦ веднаш до Ламас бутикот, не ми текнува како се вика ама знам видов имаа напишано дека имаат големи броеви.