Зависи колку поголеми. Бела има до 44, имаат и покомотни моделчиња. Линеа ми се допаѓаат, материјалите им се пријатни и не се скапи, а имаш големи бројчиња. Во Рамсторе го имаш Фиорела Рубино, поскапо е ама убава, тренди роба имаат. Во Енџел конкретно имаш да, ама мене никад не ми е бутик од избор, не ми е тој стилот. И горе во ГТЦ во тие некои Дона и Еми стално ми кажувале дека се наоѓа бројче ама јас не сум одела.
Y London во Рамстор. Има бројчиња, а и цените им се ок. Фиорела Рубино и Олтре исто имаат поголеми броеви, ама се нешто поскапи. Значи сите три имаат модели што може да ти послужат за свадба, ама и за полежерни ситуации, не се ептен, ептен свечени.
Најчесто купувам од Pretty little thing, new yorker, h&m, asos, понекад зара /котон ( ако е растеглив материјалот),мегафешн и waikiki за облека. Се наоѓаат фини парчиња од фенси до кежуал. За долна облека деф. Лиска, pretty little thing и пенти( порано и new yorker сеа не ме бендисуваат). Gym shark( ми се откритие на век се шо сум земала е толку комотно и комплиментира пуноќа/ plus size addias( по некад и адидас) i пума имаат најчесто ствари шо ми фаќаат око. Варирам у сајз од 40 до 44, L до xxl/xxxl ( хаос све зависи од материјалот).
Да, некои онлајн, некои у странство кога ќе шетнам ќе си купам ( или ќе му нарачам на некој да ми купи). Порке ?
Џабрлск ствари можат да се начекаат на прити 70% знаат да имаат често, асос по ретко, а и ево Х&М се отвара на 18
Dali znaete kade vo sk moze da se najde pantoloni i sako(ne mora komplet) vo pogolem broj? (54 56 isl)?