Иии да, во последно време почнав да обрнувам внимание бидејќи ми даде до знаење дека многу ми ја обожава долната облека која ја носам. Си имам неколку танги,обични,полубоксерици,чипкасти,проѕирни,розеви, црни,црвени...и така си ги менувам секој пат кога одам кај него.
секако ќе бидат соблечени за кратко време но сепак некои комплети дали чипкени или памучни сепак да се секси обично памучните ми се некоја драч секси боја што го пали се разбира...
Не знам за вас ама јас сум фанатик за кожни работи, кога сама носам кожа се чувствувам доминантна.Од кожни чизмички до кожна јакна, кожни корсети сукњи... пресекси е.
Za edna maska glava tangata e dovolna zavrsuva rabota odmah zavisi od modelot i bojata toa e se sto treba da se menja
Ако можеш ти или друго машко да ми каже дали ви е важна бојата на долната облека. И каква боја преферирате? Дали сакате нежни бои (пр. светло розево), темни бои (пр. црна, темно сина, темно зелена) или сакате „понападни“ бои (пр. дречлива црвена) ?
Bojata nekogas i ne e tolku bitna kolku sto e modelot licno za mene bojata omilena e bela i crna a drecliva crvenata poveke paga u oko i gi budi setilata
Добро. Ондак, да ја спремам црвената. Црната ми е посекси. Чипкаста долна облека, во комбинација со заносни облини, совршена комбинација.
Ептен сум против секси долна облека. Зошто бе нам ни е доволно само машкото тело во кревет, а ние треба да се китиме ко новогодишни елки за секс?