Јас сакам маж ми да е стегнат во секси боксерки. Уште и црни да се, одма го силувам. Преферирам црна боја.
[QUOTE="WildMk, post: 3943467, member: 125145"]Ептен сум против секси долна облека. Зошто бе нам ни е доволно само машкото тело во кревет, а ние треба да се китиме ко новогодишни елки за секс? [/QUOTE] Затоа јас и реков без гакички
Ние жените сме посебни. И не мора да е чипка. Има некои што сакаат и памучна облека. Маж се пали на танга, дури и да памучна или свилена.
Абе сите се палат на танга! Ама знаете кога ќе носам танга и прслук и штикли и ќе имам шминка со шпахла да рини човек??? Кога мажите ќе почнат наоколу да шетаат со танги во газот, да си кршат нозе на штикли, да носат облека со корпи и жици ко киборзи, и да се шминкаат. Е тогаш... Море, кога ќе размислам поубаво, ни тогаш!
Поентата е - полово рамноправни сме во однос на секси долна облека. Жените таква облека носат за самите себе, за тие да се чувствуваат секси. Никој не ги приморува.
Не сум радикален феминист, уште не сум се одлучила да си врзам појас со експлозив околу меов Малцинство се. Според светска статистика.
https://www.quora.com/What-are-the-...o-crossdress-Has-this-increased-since-the-70s If you are content with a report from 2005 in Sweden, “the prevalence of transvestic behavior, defined as ever having experienced sexual arousal from cross-dressing behavior, was 2.8% for males and 0.4% for females”.
Вајлдке, нема таква статистика. А Quora апсолутно не е релевантен извор за валидација на податоци. Поентата ми беше, не постои таква статистика од типот дали се многу или малку, првенствено заради самата комплексност на овој тип "егзибиционизам".
Затоа подоле го цитирав изворот на кој се реферира. Прочитај де. Е комплексна, но може да се ревидира во поедноставени рамки, колку да се добие некаква претстава.
Од прилика можеме да прифатиме и повисоки бројки. И 10% да се, што е (мислам) преувеличување, сепак се малцинство.
Не се, ама океј. Не реков дека се мнозинство, само велам дека специфичен е фетишот за да може да се излага во бројки.