Секси долна облека и што ќе најдам тоа облекувам одозгора. Ете вчера бев за никаде со некои фармерки и блуза
Повеќе ги напалува тоа што правиш и филмот кој им го правиш отколку облеката... Ова, од мое искуство. Исто како за нас.... не пали што прават.. не како се облечени.. кога веќе ќе дојде до секс...
Zdravooo devojkiii.... Dali znaete nekoj sex shop od kade mozham da kupam dolna obleka/komplet/bodi....?
www.libido.com.mk dostavuvaat doma od naracki online i e diskretno spakuvano..imaat izbor Isto i sexshop.com.mk i sekako valijant sex shopovite imaat golem izbor na obleka...
Конечно некој да се согласи со мене Време е да се стави крај на маргинилизирањето и навредите на чуварите на традицијата како што сме ние! Часни сестри unite!
Pa toa e sekako gradnik koj povece gi pokazuva i PODIGA gradite .Ima gradnici koi samo bradavicite gi krijat a ima i takvi koi ne gi krijat a maskite posebno gi poluduvaat vtorite no dobri se i dvata tipa .Ama koga soprugata ce go oblece vtoriot tip sokam za akcija kako netocen i gledam toa i se dopagja &
Кога носам секси долна облека не носам поради партнерот туку поради себе. Прави да се осеќам јас по секси се буди дивата јас во мене и тогаш сексот ми е незаборавен.