Oblekata i te kako e bitna... T. S moze da bide dobra za pred igra... Moze nesto crno, nesto so cipka, nesto crveno, kosula, moze helanki so tanga... Se zavisi od situacijata
Јак тригер, а никогаш не сум можел да разберам од каде е толку застапен како фетиш. За женските чорапи. Може и некои работи не треба да се разберат суштински.
Јас сум секој ден со танга и хеланки. Ама немам секс секој ден. На почеток кога почнавме да живееме заедно си имав купено многу свилени пижами, ексклузивни парчиња долна облека итн. Сега сето тоа ми стои во една фиока складирано за после неколку години повторно да ги носам. Моментално не се чувствувам доволно секси за да можам како порано да се облекувам. Сеа облека пред секс ми е црвена бањарка, од тие меките, онака лабаво ќе ја облечам, лабаво врзана околу струк. После туширање земам парфимиран лосион за тело ставам малку и влегувам кај него. Демек да поседиме, да ми се впие водата и ќе се облечам во пижами, ДЕМЕК така планирам, ама инаку завршува.
Инвестирам во долна облека цело време ама за МЕНЕ, затоа што јас сакам така да се гледам и да се чувствувам самоуверено. Не инвестирам за секс или за машко лице. Зошто? Затоа што девојка може да даде 2000 денари за чипка долна облека а тој некои гаќи 3 за 100. Епа не може така. Ако случајно му се допаѓа облеката што ја носам во ред, ако не пак во ред. А ако еден ден дојдеме до тој степен да треба да се правам кловн со облека за да му се крене, батали.
Ова е класика која не излегува од мода. Како црн фустан или бела кошула. За разлика од Yeezy или Balenciaga патики.