И да и не. Облините изгледаат убаво само ако се умерени. На пример, Ким Кардашијан воопшто не изгледа убаво а има облини. Јас не гледам никаква убавина во широки колкови и огромен задник и гради. Нели најважна е мерата?
Многу релативно и дискутабилно ми е ова прашање,али гледам дека многу спомнувани се облините на Бијонсе и Кардашијан. Ако се мисли на такви облини-едно големо НЕ. Море ако подразмислам поубаво,било какви облини не ми се предмет на фасцинација.Јас сум тип кој отсекогаш се восхитува на манекенско тело.
Облини но не во голема мера така салце по истакнати ко Ким совршенство е.Мразам кога ќе видам некој преслаб. Другарка ми е пре салба и обавезно секој ден и велам манку да се пополни многу слабичка ми ,а та ми велу убо ми е вака.Јас имам малку облини,а сестра ми кожа и коска ЗАТОА ОБИЛНИТЕ МИ СЕ IN
Зависи што се подразбира под зборот облини. Искрено има некои ептен дебели, а велат дека тоа се облини ... е не се, сало е тоа лепотице. Привлечни се облините, да. Пример облини како Софија Вергара, тоа е секси. А Ким, кај неа е претерано. Иако во последно време малку се средила. Еве јас сакам облини, јас сум премногу слаба. Добро ги имам малку, ама сакам повеќе. Изгледаат по секси, поубаво. И и личи на девојка/жена да има облини.
Според мене, поубаво е со облини,но да не се ептен изразени. (со колкови наа олкави или пак задникот како маcиче да си се потприш уште ).
Сакам облини кај женско и мислам дека убаво изгледаат ама секако со мерка! Облини не значи и сало,а има многу жени што ги мешаат поимите! Убави колкови,рамен стомак,убаво обликуван задник( нека е и поголем ама бар стегнат и добро обликуван).
За мене луѓе облини се нормални тела,значи не ектра големи гради,задник и незнам што. Едноставно,нешто благо,нормално,да не е коска и кожа. Па и да нема рамен стомак,има мали гради,немора да значи. Облините не ги гледам во тоа,едноставно кај секого индивидуално му се изразени одредени делови според градбата на телото.Ако некој е целиот совршен да кажам,уствари нормален,и има мало стомаче,може пак да изгледа убаво и секси.
Сум за облини. Не сакам кога видам некоја рамна одозгоре до доле. Некој си мислат доколку се слаби се сексипилни, но според мене оние со облини се сексипилнички