Ludoooo која те зафркна бе срце? Епа ајде сите меѓусебно да се поддржиме да престанеме со пороков. Кој е со мене?
Еве да не ставам типови и спамирам ке појаснам малце (Долг е постот така да боње кафе да сварите пред да почнете со читање) Почнуваме 1 Англиска лига Возбудлива поради големиот број на голови кои пагаат, и големата борба на терен Карактеристично овдека е тоа што Манчестер и Челзи преовладуваат а нив ги следат Арсенал Тотенхам и Манчестер ситу Ливерпул Астон Вила и Евертон се тука некаде но сепак се полошо и полошо играт во последно време Најчесто типување би било кец за Челзи Манчестер Арсенал Тотенхам и манчестер ситу дома поради нивните најчести победи (се разбира мегусебно се случуваат и загуби и нерешено) против послабите екипи како West ham,Wolfs ,Bolton ,Wigan,West Bromich,Blackburn Сега овие погоре наведени екипи се разбира на домашен терен начесто вадат нерешено или пак некоја изненадувачка победа. Слабата финансиска распределба кај овие екипи ги прави лесни противници против големите екипи -Друга карактеристика е League Championship и нејзините најчести нерешени резултати . - FA CUP и League Cup тука доминираат првествените екипи така ако има резултат Челзи vs League championship team , или било каков сличен пример секогаш типувајте за него , сите сакаат овакви трофеи и нема да ги шитнат утакмиците така лесно 2.Италијанска Лига Ах познатата Сериа А каде Јуве Милан и Интер доминираат следејки ги Рома Палермо и Наполи сега тука е познато по местењето и "Trade Points" така да најчестите фаворити се несигурни ... Најдобро би било да типувате кец на Горе наведените екипи кога играат само против последните 4-5 тима 95% е победа 5 % нерешено -карактеристично а и ризично е кога играат на гостински терен секогаш има шанса да зезнат и да изгубат или нерешено , Кога играат Милан јуве интер рома палермо наполи најдобро е Гол Гол да се играат или од 0 до 2 гола ваквите утакмици најдобро се играат со голови не со кец , два ,X и така натака.... -карактеристично е дека во купот на италија овие тимови не се борат за победа него само да помине утакмицата , така да не е баш најдобро да се ставаат на ливче овие утакмици 3 Шпанска лига Барселона и Реал секогаш доминатни , освен против Villareal,Sevilla,Valensija другите се 85% победи 10% нерешено 5 % загуба ... дома имаат неверојатни победи со 3+ (Барселона најчесто) . Во мегусебни дуели најдобро е Гол гол да се игра или 3+ поради тоа што пагаат мн голови на дербињата (Барса 5-0 Реал ) во купот на шпанија најчесто реал и барса се борат за трофеј | така да највероватно се типува за нив (Атлетико мадрид може некогаш да изненади против фаворитите) 4. Германска лига Една од најтешките голови пагаат многу но тука нема фаворит секој може секој да победи , мој совет ако баш морате да ставите , ставите за гостинот или нерешено според табелите најчестите победи се тие на гостите .... - куп на германија .. исто ... 5. Француска лига Лион доминираше на времето но сеа Lille ,Paris Saint-Germain ,Rennes , ,Marseillе ке се борат со Лион за првото место така да очекувајте добри киксови и опасни кецови и двојки од овие тимови Купот е неодреден но најчесто PSG Мarselle i Lyon се победници 6. Холандска лига АЈАХ! 4+5+6+ начести типови , се растураат со голови но и губат со големи разлики на дербињата најчесто завршуваат 3-4 4-2 2-2 ретки се резултатите 1-0 0-0 скоро и да ги нема PSV најчести победници 7. Руска и Околина овие претежно се местени така да доста се несигурни али претпоставувам Рубин казан има некој 80% кец на тип 8. Балкан (освен грција) све местено освен ако не ви дојават сигурна , немојте да ставате 9Грција Олимпијакос и Панатинаикос најдоминантни и секогаш расположени да ви донесат парите 10 Лига шампиони и Еуропе лига Доста тешки но секогаш изненадуваат ако сите викаат оваа е чисти кец вие ставете двојка или нерешено , најчесто господ се насмевнува и сака да ве зезне и да пише двојка
Се согласувам речиси со целиот пост, само да надополнам, ако играте шпанска лига внимавајте и на тоа кои тимови се од Каталонија, а кој од Кастиља. Каталонските тимови обично потврд фудбал играат кога играат против Реал Мадрид , тогаш гинат на терен. Истите овие со Барселона играат поопуштено, освен Еспањол кој иако е каталонски тим и е од Барселона многу често и ги замрсува конците на Барса. И обратно овие од Кастиља потврдо играат со Барселона, а со Реал малку поопуштено. И да, во следниве неколку кола играјте го Реал Мадрид сигурно ќе победува, не смее да си дозволи пак да киксне . Е така Едит - И немојте да се лажете да играте Англија 2, и тие таму конференции во Англија зошто тоа е чиста лотарија .Таму не се знае ни кој пие ни кој плаќа.
Aбе едни, не знам како се викаа---- 221 кош и јас викам - ќе ставам и стаив минус.....овие во 1 полувреме 150 коша Mе зезнаа јако! а се друго ставив + и се точно излезе
Спортска прогноза Едно ливче од мене.......... ставете по 30-че Фулам 1 Кардиф 1-1 Фрајбург ГГ и 3+ (играва е гол гол и 3+ на голови, ја има во спорт лајф) Рома 2-3 гола Фејнорд 1-1 Валенсија 2-3 гола Аталанта 1........ ако биде биде , ако не............. ..........
Јас направив едно ливче со денешни фаворити во хокеј. Не е во мене ливчето и не ни паметам што ставив, ама тие што се со 1.70-1.90 коефициент. Еднаш ми се посреќи така со хокејот, па да видиме сега.
Јас ви ставив едно ливче со утакмици што јас го уплатив....зошто е тргнато????????????????????????????????
ставив две ливчиња можеби вас ке ви помогне (првото со 1 ,2 ,x ) (второ со голови само) Catania ? - ? AC Milan =2 (od 0 do 2 gola) Bologna ? - ? AS Roma =2 ( од 0 до 2 гола) Napoli ? - ? Sampdoria = (Гол Гол) Juventus ? - ? Udinese = (Гол гол) Inter Milan ? - ? Palermo = 1 Osasuna ? - ? Real Madrid 2 Hercules ? - ? Barcelona 2 (3+) Atletico Madrid ? - ? Athletic Bilbao (гол гол) Bayer Leverkusen 2 - 0 Hannover 1 (оваа помина ама фатена е) Werder Bremen ? - ? Bayern Munich 3+ Bordeaux ? - ? Nice 1 Valenciennes ? - ? Lyon 2 ( 3+)
catania - milan 2 mallorca-gijon 1 standard-westerlo 1 hercules - barcelona 3+ werder- bayern 3+ nurnberg - hamburg 2
За жал Германија се веќе почнати.Еве ако сакаш да уплатиш, првата е во 18:00 Двете последни се играат утре, па со среќа mallorca-gijon 1 catania - milan 2 standard-westerlo 1 panatinaikos 1 Club Brugge - Germinal Beerschot 1 twente 1 real madrid 2
Еве за денес, напишав и кој кога почнува и коефициентите 18:00 Mechelen - Anderlecht 2 1.65 17:00 Bordeaux - Nice 1 1.65 15:00 Inter - Palermo 1 1.60 15:30 Stuttgart - Freiburg 1 1.60 21:00 Espanyol - Villarreal 3+ 1.80
Catania 0 - 2 AC Milan =(Фатено)(Фатено) Bologna post AS Roma =(Фатено)(Фатено) Napoli 4-0 Sampdoria = (Зае*а) Inter Milan 3 -2 Palermo = (Фатено) Osasuna vo tek Real Madrid 2 Hercules 0-3 Barcelona (Фатено)(Фатено) Atletico Madrid 0-2 Athletic Bilbao (зае*а) Bayer Leverkusen 2 - 0 Hannover (Фатено) Werder Bremen 1-2 Bayern Munich (Фатено) Bordeaux 2-0 Nice (Фатено) Valenciennes 2-1 Lyon (Зае*а)(Фатено) Само 300 фатив за другите се надевам подобро ке е
Морам да се пофалам дека втор пат фатив, ама сега 1500 Првиот пат фатив 650 на 30 уплатено, а сега 1500 на 35 уплатено 4 утакмици Хофенхаим 4.4 коеф, Лацио, Сосиедад и Бурса беа над 2 коеф Типот во кладилницата кога уплаќав ме зезаше, демек сакам да ризикувам, а после ми вика браво мајсторке Сега ке чекам наредниот викенд за пак да ставам ливче. Ама тогаш ке ставам поголема сума. Нешто во последно време се ми иде во глава дека ке фатам барем 50 000
Tomcia ти се лутиме оти не ја стави добитната комбинација овде YipMan ништо ај повеќе среќа наредниот пат