Anderlecht - Celtic X прво Juventus - Olympiakos 1-1 3+ PSG - Bayern 1 Sporting - Barcelona 2 Т2 CSKA Moscow - Manchester Utd 2
Мал коефициент е.. Околу 16.. Ама мене реално ми изгледа вака Андерлехт- селтик 2+ Атлетико м - челзи - 0-3 гола Басел- бенфика х2, 0-3 гола Цска-манчестер гол 1пол,гол 2 полувреме Јувентус - олимпијакос 3+ Псж- баерн 0-3гола Спортинг - Барселона гол 1,гол 2п
Predlozete nesto da uplatam inace sega samo sto se vrativ od na komar prvpat odam izgubiv 500. pojke ne vlagam
Се немам обложено многу одамна но ветувам утре секако ќе пуштам барем едно ливче. Пред месец дена мм доби 9000ден колку убаво ни дојдоа вративме заем
Знам дека нема утакмици, ама дајте едно заедничко тикетче, на овие глупави утакмици можда на среќа ќе добиеме нешто....)
Спојлер: Отвори !!! http://www.tipovanje.rs/ Можеби ова може да Ви биде патоказ при одбирањето на вистинските
Уффф, касно видов дека сте имале дискусија... Утре одиме со заедничко, секој по една/две утакмици да каже и ќе напраиме еден тикет.