како заврши ? не ја следев, не уплатив. Ако ми кажеш дека завршила 3:1,ќе си направам харикири едно П.С. Видов... Баба Ванѓа не ми е равна
Ајде дечки. Богат спортски ден! Тотенхем 1&2-4 Ман Утд 1&2-4 Еспањол 1&2-4 Фиорентина 1 ------ Коеф.16 @PogbaPol ??? Што велиш?
Ne se losi samo vnimavaj sto mozi Fiorentina da kiksni ili da mu pokloni bod na Cagliari koj se bori za opstanok. Sepak da se nadevame deka ke izigraat fer
Вреди да се проба Скопје и Пелистер да се играат 2. Со оглед дека ниту на Вардар ниту на Шкендија не им се потребни бодови веќе.
Само на Есесовци им верувам Незнам,мислам дека кај нив нема многу-многу местенки. Англија премиер ти е купи-продај За другиве лиги ич муабет да не правиме...сето тоа ти е берза а не фудбал. Италијаниве ми се вечен предизвик...само многу затворено играат. П.С. холандија задолжително Гг3+ да се игра,тие се без контрола
најчесто играм германија и англија. Италија знае да ме зезне редовно мада Рома се секогаш на моја страна кога сакам повеќе кеш да е во прашање играм и афрички. еднаш коефициент 17 фатив. Ама само еднаш де грчките ги играм исто така. ПАОК ми е секогаш 2+ во голови. некогаш и 3+ го ставам. Баерн до пред година дена секогаш го играв 3+ . Но во последно време го играм само дека ќе победи.
Juventus se 7 godina so red prvaci. Toa i vecerva ke go pokazat. Im treba samo eden bod za matematicki da se staro-novi prvaci, 7ma godina so red
Леле ќе помислмам дека си еден Зоран..само тој може вака да каже Се шалам. Пристрасен си. Јес да Јуве се ОК,ама така добро знаат да потфрлат и тоа кога најмалу очекуваш