За Реал не знам искрено. Плус Мажиќ го суди финалето. Јас мислам дека ќе има и продолженија, а може и пенали.
Првата завршила 3-1 за Јаблонец во купот, а во лигата играле 1-1. Јаблонец мора да победи за да обезбеди директен пласман во ЛЕ. Пробај си ја среќата со ГГ3+.
Би требало да дадат гол. Тие екипи како Словачко кои немаат резултатски императив се најопасни. Штета нашиов Шуми не е ниту на клупата кај Словачко.
Ќ Е дадат и гостите мислам . Ги погледав у живо што е за обложување. Ист број на напади имаат со домаќините. И посед на топка им е 45-55%
Полувреме од натпреварот. Ќе испаднеше ГГ и 3+ уште во прво полувреме да не промашеа чисти шанси за погодок Јововиќ и Травник од Јаблонец. Од кај Словачко чиста шанса промаши Навратил. Гостите претежно се обидуваат да ја изнесат топката од својата половина. Да се надеваме дека во второ полувреме ќе бидат поефикасни и гостите и домаќините .
Не е мој тикетот на интернет го најдов го уплатил некој друг. Јас немам трпение да ги чекам толку долго.
И јас. Неможам да чекам. Ма во недела уплаќам од 12 до 15.30 (со Германци заклучно) ша од 17 ново.. Брза пара