Знам за турците и грците дека ги местат, ама ќе излезе оваа..барем би требало Не сум ги уплатила уште ќе видам до вечер може ќе променам нешто
Еве 2 ливчиња од мене, ама шифрите се од спорт лајф, уплатете по 30 ден, а за поголема добивка се, значи поризични ама за мали пари до поголема добивка.... 2021 3+ 1721 1 и 3+ 2023 1 5572 1 2301 1 и 2-3 1762 1 и 2-3 1725 1 1821 гг 1761 2-x 1822 1 1021 1 1421 gg i 3+ 3021 1 i 3+
Еве вака уплатив..не ги уплатив горенаведените две .Па ќе видиме што ќе биде HJK Helsinki - 1 Cotbus - 1 Augzburg - 2 Bursaspor - 1 Man.City 1 (оваа е утре)
морееее cotbus ме падна..... ексик сите др ги фатив..... како можеше... баш ми требаше пари сега...........ексик.
Лелеее значи денеска имало големи пресврти Бидејќи навивам за Манчестер Јунајтед уклучувам да видам шо прават, кога гледам губат Карина пиши ја комбинацијата може ќе ме совлада искушението и ќе уплатам.
Ова денес што се случуваше низ Европа наликуваше на се’, освен на фудбал! Баерн, Манчестер, Арсенал, а сега гледам и ПСВ Ајндховен и Виљареал изгубиле... Какви резултати, не верувам некој денес да не играл на ниеден од овие фаворити. Уште ако Барселона изгуби вечерва, и колото на изненадувања ќе биде коплетирано. А, да, и забележав следново: Stoke 3 - 2 Sunderland Aston Villa 2 - 2 Fulham Everton 5 - 3 Blackpool Manchester City 3 - 0 West Brom Newcastle 4 - 4 Arsenal Tottenham 2 - 1 Bolton Wigan 4 - 3 Blackburn Wolves 2 - 1 Manchester Utd Златна шанса била денес да се изиграат сите од англиско 3+, и да си гледаш со мирна душа.
^ Ја ги уплатив тие што ми ги напиша YipMan на 22-ра страница за денеска што се, ги додадов и Lyon и Boston од НБА, и на двете пишав 1. Мал коефициент, ама што да се прави нема ништо добро за денеска
Хммм... Од набрзина што разгледав, на прв поглед ми паѓа следново ПАОК - Панатинаикос 0-2 гола Валенсија - Херкулес 1 Тун - Базел ГГ/3+ Генк - Бриж 0-2 гола/Х прво полувреме Интер - Рома ГГ/3+ Тоа можам да кажам, некако не ми паѓа ништо друго на око...
Чудно ливче сум направила за денес Chelsea GG Inter GG Sevilla 1 Paok GG Okser -Lille GG Flamengo 2 Academika-Beira Mar GG Да уплаќам на 30че или да менувам прашањето е сега
Леле сакам и ја да си ја пробам среќата, ама појма немам од овие работи Ќе послушам некои од вас (доста искусни ми делувате )
За ПАОК и Оксер не знам, другите ми делуваат на место... ПАОК ако ја фатиш, би рекол 1:1 конечен резултат... =) Фала, но да бевме толку искусни, ќе пливавме во пари, а немаше да уплаќаме ливчиња за 20-40 денари, надевајќи се на милионски добивки. =)
Зошто јас толку касно ја отварам темата, кога нема натпревари за уплаќање и се нервирам дека сте пишале добитни постови Секоја чест на тие што сте фатиле, па продолжете да ги пишувате вашите ливчиња овде, само малку порано оти некои покасно палат
Уште да си уплатев и јас за себе, ќе беше добро. И тие што ги штитев со два типа испаднаа, но тоа е, поука за другпат да го одврзам ќесето со милиончињата и да уплаќам.