Јас веќе реков, како што сум изнервирана во вторник живи ќе ги изедам Ајде напаѓаме заеднички,се надевам има некој за И како најверен навивач на Челзи јавно кажувам повеќе на спортска во животов не ги пишувам.Ако некогаш го прекршам ова ветување, жива запалете ме
Дерби не се игра навивачки, најубав тип ти е Х полувреме и 0-2 гола, особено кога гостува тимот што е познат по тоа дека игра дефанзивно на гости против јаките тимови, како Ливерпул.
Абе не го играв навивачки GG ги пишав Не сум до толку неискусна 1 да го уплатам дека ги сакам Челзи.Ама сакатите не беа способни ни еден гол да дадат, убаво Ливерпул погодија викам ај и овие ќе да дат еден и ја фаќам Ма не Торес, не Луис ..џабе играчи до тренерот е..Ајде тоа е, ама Анчелоти братче под итно дома!!! Да не бидам офтопик, повеќе среќа наредното коло
Јас Челзи ги замразив пред 3-4 години кога САМО ОНИ со 1,25 коефициент ме турнаа на ливче со 8000 ден. добивка. Од тогаш не ги играв, ама денес направив исклучок... и пак ме турнаа и сега ги мразам уште повеќе Инаку јас тимови за кои навивам не ги пишувам на ливче затоа никогаш на моите ливчиња не се нашле Манчестер Јунајтед и Рома Nightwalker јас пак мислев барем некој од форумов фатил Пиши пак некои вакви типови, мора да се фати еднаш
Не ја пишувај бе, срамота е во моментов. Инаку, јас кога Рома игра дерби си пишувам 3+ стандард. А моиве, Интер, ги типувам чисто на победи, кога знам дека „мораат“ да победат. Не ме зезнале досега.
Ако не за друго барем татко ми фатил А не се консултирав со него ич денес Еве така да пишевме денес и ние ќе бевме добитни.. Ајде тоа е.. Еве сега ја разгледав неговата комбинација palermo - 2 milan - X p.p estoi - 1 mons - 1 bazel - 2 graskopers - 2
ехм штета, да ја пишеше, ќе ја уплатев, тебе секогаш те слушам за фудбал, а поизон за кошарка ако не е тајна, за колку пари, колку фатил да се појадам малце де
Абе и јас ќе ја уплатев да знаев дека е сигурна, ама овде за жал ништо не е сигурно Тој секогаш си уплаќа за себе, јас за мене лути ривали сме , често се шалиме ти фати а јас не и обратно .. Дури сега ми се пофали дека фатил, незнаев ни што има пишано.Уплатил 50че а фатил 1860 .
Еве ви сајт со типови, го открив сега http://www.tip.com.mk/sportski_tipovi.asp Ми паднаа во очи едни утакмици од НБА што сакав да ги пишам на кошеви ама баш за нив нема коефициенти. Епа ќе нема! Инаку многу интересни утакмици има за вечер и скоро никоја не е „сигурна“ за конечен тип (освен Њу Орлеанс, Далас и Денвер ама за Далас коефициентот е мизерен и семешн). Еве што успеав некако да склопам, за последните две се мислев, а многу мразам така кога се мислам Значи го составив ова и се чудам дали го уплатам сега... ај ќе видам има време до вечер New Orleans - Minnesota -200 Dallas - Cleveland -202 Portland - Chicago 184+ Memphis - LA Lakers -194 Инаку типувам дека вака ќе испаднат сите утакмици, па ако сакате може да искористите некој тип Мене не ми се типува сега на победи од причините што ги кажав погоре Charlotte - Boston 2 Memphis - LA Lakers 2 New Orleans - Minnesota 1 Dallas - Cleveland 1 Denver - Houston 1 Portland - Chicago 1 Sacramento - Utah 2 Golden State - Phoenix 1
Не брзај, и не се нервирај дури и ако испаднат, а не ги уплатиш, паузирај 2-3 дена, викендов имаше јако горење со резултатите. =)
WIN Добро што уплатив, барем си ги вратив парите што ги дадов викендов и плус да се частам некое кафе во град Да знаев дека ќе испаднат 50 ќе уплатев, а не ја 30 Ама нема врска, сега ќе одмарам и ќе паузирам Инаку, очекував да има изненадувања, ама половината обратно испаднаа. Потфрлија фаворитите Њу Орлеанс, Денвер и Бостон, а малку фалеше и Далас да изгуби.
Имам ливче Брег на с.коска - Мали 1 Ирска - Велс 1 Гросвалстат - Магдебург 2 Рокдејл - Бристол Ров. 1 Лејтон - Свиндон 3+ Освен третата што е ракомет сите други се фудбал и ова се утакмици на кои имаат досега оставано поголема сума на пари иначе прават коеф. 19,33 Минатиот пат кога го објавив тикетот фатив се надевам пак ќе биде така
Работам на моето ливче, утре таман кога ќе одам накај школо ќе бидат отворени обложувалниците. Морам да фатам нешто, морам. Ќе го постирам ливчето откако ќе напишам.
dan1 љубопитна бев и ти го проверив ливчето, честито добивка! Почнавме добитни тикети да редиме, ајде да фатиме некоја победничка серија Едит: Другото ливче ако можеш порано го пиши, многу касно го видов ја ова
Па малку, за 30 ден. земав 340 ден. да уплатев 50 ќе си земев 560. Замисли 1000 ден. да ставев ќе си земав 11 000 која пара е тоа, да не знам шо да правам со нив
Реков јас а го објавам ливчето овде а добитна сум а не знам колку порано можам да го објавам тикетот дека пратам уплата,лимити и као демек ,,дојави,, сепак ке се потрудам следниот пат малку порано да биде
Ајде пишете некои утакмици, сега барем има многу ја само оваа ја најдов Makedonija - Kamerun pp x 2.10 јас би ги ставила и Холандија 1 Шпанија 1 Турција 1 се мислам дали да уплатам???