Скроив јас едно ливче, ептен е мал коефициентот, ама и ситно да е не се жалам. 200 плус пред викенд ќе ми завршат голема работа. Spain - Columbia 3+ France - Brazil 3+ Malta - Switzerland 2 Dep. Tolima - Guarani 3+ England - France 1 Turkey - South Korea 1 Да ве прашам тие што сте поупатени во „работава“ ок ли е ливчево ?
Најчесто пријателските натпревари се играат на голови.... 3+ , ГГ , 2+ прво полувреме итн... Ок е ливчето Wild.Child па се надевам добитно ќе биде
Абе ја не знам шо ги играте пријателските утакмици стварно? Таму немаат некоја цел да победат, па може да испадне било што. Како им текне така
Ова ми е за денес, се е кошарка Phoenix - Golden State на полувреме 108+ Boston - LA Lakers -186 Denver - Dallas 1 Galatasaray - Olin 1 Real Madrid - Gran Canaria 1 Коефициент: 9,88 Гуд лак
Браво за Galatasaray ја фати иначе како губеа напочеток а ливче за викендов ке има ли ? само многу се тешки бидејки има многу дуели
Бев излезена кога играа Галатасарај, само конечниот го видов Ама гледав Реал кога играа и едвај се извлекоа Сега овие од вечер играат. А за викенд, мора да се фати нешто, има куп утакмици ќе се најде некоја за играње Таман да си го прославиме достојно св. Трифун
Е значи не е фер, за едно поенче ке фатев петстотче Браво poison.ivy супер проценка вечерва гледам пак има утакмици НБА Мора да направам некое добитно листе
Даааа, и јас сакав да пишам дека за едно скапано поенче што ги мрзело да дадат не фатив А некогаш се растурале и по 130 на полувреме имало Што јако зезнување ќе беше ова НБА има секоја вечер, освен за празници На конечен тип се ниски коефициентите, ама затоа на кошеви се добри. Но еве може да се случи и за 1 поен да турнат
За денес се мислам дали да го уплатам ова што составив сега Системско е ливчето Santos - Noroeste 1 Atalanta - Siena 0-2 Den Bosch - AGOVV 3+ Granada - Albacete 1 4/4 Indiana - Minnesota -217,5 Charlotte - New Jersey -187,5 Philadelphia - San Antonio - за Сан Антонио 101,5+ New York - LA Lakers -211,5 2/4 или 3/4 се мислам... Или на крај може и да испадне комбинација од 2 фиксни ливчиња
Луѓе знам дека е касно ама сега само шо си го пуштив ливчето Јуниор - Деп.Толима 1 2,40 Буве - Орлеан 1 2,05 Унион Берлин - Оснабрик 1 1,80 Ерфурт - Унтерхахинг 1 1,80 и уште едно похрабро Унион берлин - Оснабрик 1 Буве - Орлеан 1 Ерфурт - Унтерхахимг 1 Гранада- Албасете 1 Плабенек - Амиен 2 ; ГГ Бартон - Честерфилд 1 ; 3+ Па се надевам ќе фатиме
Ех касно веке ги ставив комбинациите на Ivy ај со срека прашање некој да не има за фудбал ливче подготвено ?
1 ливче Arsenal - Wolfs =1 Kaiserslau. - Borusia =2 Frankfurt - leverkusen =2 Panathinaikos - Aek =1 Palermo - Fiorentina =1 Milan - Parma =1 PSG - Lens = 1 Bordo - Caen = 1 Sporting - Barsa = 2 Twente - Vitesse = 1 9/10 sistem 2 Ливче Sporting - Barsa = 3+ Espanyol - Real = 3+ Benfica - Guimaraes =1 Twente - vitesse = 1 Roda - Ajax = 3+ Blackpool - Aston Villa =GG Manchester-Manchester = 1 6/7 sistem 3 Ливче - Sizik na rizik Fulham - Chelsea = 2 W.B.A - West ham = X1 Stuttgart - Nurnberg = 3+ Roma - Napoli = 1 Cagliari - Chievo = 1 Rennes - Nice = 1 4 ливче Rangers - Motherwell = 1 Dundee - Celtic = 2 Hamilton- Hearts =2 Lille - Toulouse = 1 Braga - Porto = GG ESPANYOL - REAL = 1
Јааааа, браос YipMan, секоја чест, нешто ќе препишам. Јас деновиве имав платичка, па си молчев умно, како кутре, ама денеска буџетот се смалува, т'нко некако работава, да ѕирнам билтен и ќе пишам некоја утакмица. Сакам да играм 4 утакмици 1>2. Ако имате предлог - hit me.
Девојки/момци може некој да ми состави ливче за утре, посигурно некое ? Јас секогаш ги играм сигурните и секогаш на тие паднам
Arsenal - Wolves 1 Cardiff - Scunthorpe 1 Charlton - Peterborough 3+ Milan - Parma 1 H. Ramat Gan - Macabi Tel Aviv 2 Twente - Vitesse 1 Bayern - Hoffenheim 1 Rangers - Motherwell 1 ова го уплатив, се се фаворити, ако зафркнат алал да им е