Фала Tomcia Конечно и мене да ми тргне фаворити, фаворити, си ја оправдаа титулата и ми донесоа 600 ден. Ќе пишам и за утре нешто вака „сигурно“ и ќе ги објавам тука.
Браво Poison ! .Со здравје да си ги трошиш парите . Ја божем да играм за денес ама не ми донесоа билтен
^ Фала, да ти се врати и на тебе Иначе има билтени online, ги ставаат на веб страните на кладилниците. За денес нема ништо сигурно Јас ќе го играм ова Rennes - Nice 1 Espanyol - Real Madrid 2 Roda - Ajax 2 Benfica - Guimares 1 Bari - Genoa 0-2 И овие ми паднаа на око, многу се ризични ама ќе уплатам 20 и на нив Сите се португалски и последната е тенис така сигурна, оти ми фалеше уште една да го исполнам минимумот од 4 на ливче. Naval - Academica 1 Pacos Ferreira - Maritimo X Braga - Porto 1 Clijsters K. - Kvitova P. 1 Поздрав, со среќа
Моето денес Catania - Lecce 1 NEC Nijmegen - Excelsior 1 Lille 1 Rennes 1 Benfika 1 Flamengo 1 Real Madrid 2
Е ама сигурна, нема што, со 1,25 коефициент ме турна, а пак овие Фереира во 90-та минута дале гол, ќе си било Х На првото ливче пак Ајакс ме турна и тоа во 85-та минута Ништо, не ми успеа да фатам 2 пати едно по друго
Добро што систем играв па фатив едно од 4те ливчиња Јуухууууууууу цели 95 денари добивка јухууууууууу
Луѓе, гледам ви иде, па вака поштено да си кажам, де ако може џитнете нешто порано за утре и јас баксузот да се усреќам малце. Тие што сте фатиле со убаво да си ги трошите парите.
ете и јас вчера уплатив едно ливче и срека добитно е но кога прорачунав по страниве колку би добила ми излегува околу 4800, ооден а во кладилницата ми вика 3700 па ме интересира дали некој подобро знае како да израцунам колку пари треба да земам или тоа зависи од кладилницата, бидејки нели колку ке ти каже тој толку земаш немаш ни кај да провериш,ако има некој што серазбира би го ставила и ливчето тука па да ми израчуна
Ќе го помножиш производот на сите коефициенти на натпреварите со сумата која ја уплаќаш, па така ќе видиш колкава ти е можната добивка. Ама исто така, при секоја уплата се пресметува манипулативен трошок во износ од четири проценти Ама зависи и до облужувалниците, кај некои има поголеми коефициенти за разлика од други.. Инаку денес многу малку натпревари има.Ама ќе уплатам едно ливче на 20че..многупати кога фаќам, веднаш фаќам и наредниот пат па ајде да видам дали и овојпат ќе биде така.Ај ако составам нешто ќе напишам и тука. Едит..еве напишав нешто, па ќе си уплатам некој денар од добивката Ермис-Омонија 2 Фенербахче 1 Мец 1 Челзи 2 Ланус-Арсенал саранди 0-2 Хапоел тел авив -Макаби 1
Абе каква честитка 95 ден што е тоа неможам ни пријавен лист за упис на семестар да купам со тоа мора сеа лига шампионе да фатиме повеке
А добро зар не си прерачунувате претходно колкава ви е можната добивка Ова најдобронамерно ви го кажувам, па што знам зар се исплаќа да се уплаќа за добивка од 70 ден Ноу хард филингс, чисто онака си кажав.Јас сепак гледам добивката да ми е барем над 400-500 ден ..ама секој си има право да си типува како што си сака
јас еднаш во мојот живот се имам кладено и добив 12.000ден. и крај повеќе не стапнав во кладилница 12.000 за 50 ден. уплата