Колку е минимум денари уплата за сингл, тоа отсекогаш сум сакала да прашам, ама заборавам, сега ме потсети
Си го составив моето ливче Милан - Тотенхем к1и3+ Валенсија - Шалке к1и3+ Арис - Ман.Сити 2-2 Баерн М. Ам - Унтерхахинг 1-1 Кардиф - Барнли 1-1 Бристол Ров. - Бурнамут 2-2 Систем 4/6 Се надевам дека ќе биде добитно
Знам дека е малку касно, ама не ни мислев да уплаќам денеска, другар уплаќаше па викам ај и ја ќе пуштам едно 20че Ова го составив Milan - Tottenham GG Valencia - Schalke 04 1 Indiana - Miami 2 Chicago - Charlotte 182+ Memphis - Philadelphia 191+ За 20 ден. уплата добивката е 320 Мислам дека вреди да се игра, па и онака случајно го напишав без анализи, се надевам ќе биде добитно
еве една комбинација Фиорентина - Интер ГГ Сампдориа -Генова 1 Арсенал- Барса 2+1 Ален -Ханса 2 Дунде- Хамилтон 1
Каков е тој тип 2+1??? Еве NBA Milwaukee - Denver 2 Toronto - Miami 203+ Detroit - Indiana -197 Portland - New Orleans 184+ Dallas - Sacramento 202+ Шизик на ризик е ливчево
Претпоставувам дека значи 2+ прво полувреме (да паднат два или повеќе голови во првото полувреме) или Тим1 2+ (домаќинот да даде два или повеќе голови во целиот натпревар)
еве нешто за денес напишав па ке видиме што ке излеземе рома-шактар 1 вестерло-локерен 1 скантроп-нотингем 2 герминал-гент 2 бате борисов-париз сен жермен 2 рубин-твенте 1
A може и се збунил АЈДЕ АРСЕНАЛ БАРСА ДА ВИ СЕ ПОЗЛАТАТ КОПАЧКИТЕ И 4 ГОЛА ЗА МЕНЕ ДА ДАДЕТЕ И ПАРИЧКИ ДА МИ СЕ НАМНОЖИТЕ
Toronto - Miami 203+ Portland - New Orleans 184+ Dallas - Sacramento 202+ Што игри се ова,ке може некој да ми каже?
Јас сакам да ве прашам како се пресметува добивката кај системите ?Еве на пример утакмиците имаат вкупен коефициент 30, а систем 4/5 сум направила
Еднакво или повеќе од 184, 202 коша. Ќе ги собереш поените од двете екипи и треба да ти биде еднакво или повеќе од таа бројка. Минусот значи помалку или еднакво. Има и коефициент 15 за да паднат вкупно точно 183 коша на пример, ама ретко кога испаѓа точно дадената бројка од кладилница
Еве ти и формула за бројот на комбинации n!/k!*(n-k)! каде што n ти е вкупен број на играни натпревари а k ти е бројката шо типуваш дека ќе погодиш точно толку натпревари, во твојот случај n=5, k=4 и според формулата 5!/4!*(5-4)! = 5*4!/4! = 5 За максимална добивка: ги множиш коефициентите од сите 5 натпревари па делиш со 5 и после множиш со уплата. За минимална добивка: ги множиш 4-те најмали коефициенти па делиш со 5 и множиш со уплата. Хахахаха ама сум се распишала математики Не за џабе учев на ПМФ Edit: За мала уплата воопшто не е исплатливо, треба да се вложат минимум по 1000-ки за да фатиш нешто асално Барем јас така знам
Знам како оди тоа со кошевите,иначе јас мислев дека е тоа фудбал па не ми беше јасно што значат тие бројки.Касно прочитав дека горе пишувало НБА.
Тооо зверки Арсенал и Барса неможат уште еден гол да дадат сите подивеаа на Фацебук и мене парите ми подивеа во касата на обложувалницата бидејки ке си останат тамо да се дружат со другите пари на тие што ја пишале РОМА кец