200 денари? стави 100че! за секој случај, за 200че ќе те боли срце повеќе...него во која кладилница уплаќаш??? јас се мислам да ставам меѓу 30вче и 50че едит --- кога почнуваат??? и од сигурни инф е дека е 100%?? ох, ајде да поебеме некој динар
Уплати го ти тикетот, а за дојавата ако се пишува само една утакмица минимум уплата ти е 200ден. Јас ќе ја играм изгледа на 200 па ако не биде, никому ништо
хахахахахаха, ме замисли ти сега за оваа дојавава??? уфф каринке мории... да стаам 200че или да не стаам!? ако фатиме ќе има ли за штикла??
Дојавата има коефициент 5.25 и додади ги Манчестер сити и Барселона таман 3 утакмици и на колку сакаш на толки ги уплати.Еве јас вака решив да направам, овие три ќе ги уплатам на 100тче И не одговарам за последиците, ако не излезе и мене ќе ме зафркне, пријател од Србија ми ја дојави. Се надевам ќе испадне па здравје.
се живо и диво уплаќам! со татко ми по пола (по 100че) ќе стаиме на таа на овие другиве 50че ке стаам! 150------------- шта буде нек буде! једном се живи
Arsenal ? - ? Sunderland = 1 Manchester C. ? - ? Wigan Athletic = 1 Barcelona ? - ? Zaragoza = 1 Atletico Madrid ? - ? Villarreal = 4+ Lyon ? - ? Arles-Avignon =1 Ajax Amsterdam ? - ? AZ Alkmaar = 3+ FC Twente Enschede ? - ? NAC Breda = 1 FC Porto ? - ? Vitoria Guimaraes =1 Braga ? - ? Benfica = 2+ 8/9 sistem
И јас ја уплатив дојавата и плус Барcа 1 и наместо Ман.сити ја ставив Селтик 1, сите три на едно ливче. Па што биде нека биде. А ќе видам како ќе излезе оваа сега во еден е, дека сега истиот ми кажа уште една : Middlesbrough 1-X Ако излезе првата може и оваа да ја уплатам, во 4 е . А ако не излезе ќе одам ќе му треснам една штикла у глава Се шалам, човекот ми кажа и тој ги има уплатено ако не излезат, повеќе среќа нареден пат
немој многу многу да се ослонуваш на тие "сигурни дојави " тие гледаат пари за себе да си земат само а ретки се тие кој се поштени и нема да те зезнат друго ливче Portsmouth-Shefield Utd 1 1.85 QPR-Leicester 1 2.20 Charlton-Tranmere 1 1.70 Porto-Guimaraes GG 2.10 Portoguaro-Grosseto 1 2.55 Brechin-Stenhouse 1 1.60 Man City - Wigan 1 1.40
ова е коефициент 14 кандило кандило дека ќе фатиме.... со 30че 1300 денари а тоа за 200че само 890 денарчиња носи ох, ама сум лудо значи.... Aјде памет за друг пат (ама ич не ми иде изглеа )
Да му се невиди и дојавата, си останав и без пари и без живци Ќе му го искршам коските на тој Карина повеќе не пишува во темава
И јас се согласувам со YipMan2 во врска со дојавите, секогаш правете според вашите мислења и анализа, барем јас така правам. Ова е моето за денеска: Arsenal - Sunderland 1 Peterborough - Exeter 3+ Alloa - East Fife 3+ Twente - NAC Breda 1 Salzburg - Mattersburg 1 Juventus - AC Milan X на полувреме. Со среќа
Лудо каков 14 коефициент, ова е двојна шанса бе човек или 1 или X , а не полувреме-крај.. Тие што се со цртичка измеѓу се за полувреме-крај. Еве вака 1-X
Еве убаво си пишува овде двојна шанса 1X а не 1-X за полувреме крај..абе лудо стварно си лудо Зошто не си видела како што е, ај може па ќе излезе
Еве што искомбинирав за денес, иако тешко-веројатно дека ќе го фатам. (си се тапка по рамо, се теши ) Интер - Џенова 1 Ливерпул - Манчестер 1Х Ст. Мирен - Рејнџерс 2 Хамбургер - Мајнц 12 Наполи - Бреша 1 Сантандер - Реал 2 Базел - Цирих 3+;2>1
Само Наполи зезна, со своите 0-0. :/ Ништо ново, традицијата „една ме заеба“ продолжува со исто темпо.
Arsenal = Fcked me Manchester C. 1 - 0 Wigan Athletic = WIN Barcelona 1 - 0 Zaragoza = WIN Atletico Madrid 3 - 1 Villarreal = WIN Lyon 5 - 0 Arles-Avignon = WIN Ajax Amsterdam 4 - 0 AZ Alkmaar = WIN FC Twente Enschede 2 - 0 NAC Breda = WIN FC Porto 2 - 0 Vitoria Guimaraes = WIN Braga 1 - 1 Benfica na poluvreme e ama ne me interesira krajot vazno e WIN 8/9 sistem 8 pogodeni yupii paricki se mnozat za coca cola neka se trosat
Чујте, почујте: Натти утре уште рано посабајлечки ќе пише добитно ливче, бидејќи ужасно многу и се потребни пари! Тука свечено обечам дека ако утре не фатам, се откажувам засекогаш од играње спортска. Сите предлози се добродојдени. Фала!
Queens Park R. ? - ? Crystal Palace = 1 AC Milan ? - ? Bari = 1 Real Madrid ? - ? Hercules = 1 Villarreal ? - ? Sporting Gijon = 1 Bayern Munich ? - ? Hamburger SV = 3+ FC Twente Enschede ? - ? VVV Venlo = 1 Benfica ? - ? Portimonense = 1 Uniao Leiria ? - ? FC Porto = 2 Rangers ? - ? Kilmarnock = 1 8/9 sistem