Еве ги моите две ливчиња, ако имате нешто замерки кажете ми со време да поправам, дур не сум ги уплатила I- Leeds-Ipswich- 3+ AFC Wimbledon-Kidderminster- 1&3+ Celta-Villareal B- 1 Hansa-Offenbach- 1 Novara-Sassuolo- 1 Siena-Empoli- 1 II- Derby-Swansea- 2+ Brighton-Tranmere- 3+ Crewe-Chesterfield- 3+ Wimbledon-Kidderminster- 3+ Girona-Betis- GG Oliveirense-Trofense- 2-3 Genk-Westerlo- 3+
^ Второто ми се чини ок, а за првото би ти препорачала да ги извадиш италијанските, бидејќи таму нешто многу матат и местат, а и Hansa - Offenbach е еден вид дерби и не знаеш што може да излезе. Од мене предлози Bayern Munchen - Hamburger 1 York - Eastbourne 1 Genk - Westerlo 1 Real Madrid - Hercules 1 ---- овие се недела: Twente - VVV Venlo 1 Lille - Valenciennes 1 Villareal - Sporting Gijon 1 Толку сега за сега, инаку не знам дали да изберам нешто од ова и да уплатам, нешто немам пари за обложување :/
Јипман, се послужив со твоиве типови, минатиот пат фати.....мислам дека и сега ќе биде добро (а ако не биде .........мисли му ја )
Го разгледав цел билтен и скоро и да нема нешто посигурно и вредно за обложување денеска Ама сепак решив да го уплатам ова, не е баш сигурно а и нема нешто висок коефициент ама ај да си ја пробам среќата Hapoel Tel Aviv - Hapoel Brei S. 1 (Israel) Linfield - Coleraine 1 (Northern Ireland) Santos - Botafogo SP 1 (Brasil Paulista) New Orleans - Sacramento 1 (NBA) Milwaukee - Philadelphia 185,5+ (NBA) Atlanta - Portland 181,5+ (NBA) Коефициент 9,12 Поздрав и со среќа
Жалам мене ме зезнаа 2 најлесни утакмици и најсигурни двете Милан И Вилареал у последни минути примија или промашија чисти голови ....
^ Овој викенд имаше доста изненадувања, кај оние фаворити кадешто се очекуваше лесна победа завршија нерешено.
Овие морничавиве дечки од goal.com предвидоа точен резултат 2-3 за Баерн - Интер. Од наредни важни натпревари ќе одам да ги типувам, ништо не губам со тие 50 денари... А не сакам да помислам колку бил коефициентот за 2-3 (многу голови се тоа да погодиш), ем што аутсајдерот победи.
13 утакмици сите денес се играат за 1800 ден уплата систем 10/13 добивка од 971 до 46.425 Manchester ?-? Bolton = 1 Everton ?-? Fulham = 1X Hearts ?-? St Miren = 1 Nunberg ?-? Werder = 3+ Borussia ?-? Mainz = 1 Brest ?-? Lille = X2 Lazio ?-? Cesena = 1 Barcelona ?-? Getafe = 1 Mallorca ?-? Zaragoza = 1X Atletico M ?-? Real =12 Sporting ?-? Leiria = 1 Palermo ?-? Milan = 12 Touluse ?-? Nice = 1X
За првиот тикет испратив порака 100ден на СМС ТИП ама ајде ќе го напишам нека ме потера среќата Џокович 1 Реал 2 Баерн М. 2 Арсенал 2 и плус од мене си ја додадов Ман. утд 1 на 100денари ми носи 1 191 ден. Второто ливче, моја лична комбинација Барселона 1 Лугано 2 Лион 1 Рапид Виена 1 Дортмунд 1 Стоук 1 И третото Хановер 1 Хамбургер 1 Монпеље 1 Лацио 1 Цирих 2
MANCESTER Jun. BOLTON 1 1.47 DINAMO DREZ. Rot Vais ALEN 1 1.70 HADERSFILD SVINDON 1 1.65 LUTON MANSFILD 1 1.72 Еве и од мене нешто .... одамна се немам пријавено на темава...еве да видиме со ќе направиме
Bury 2-1 @ 30.00 Се шпекулираше за ова доста..така да ја уплатив во пар сп две посигурни утакмици за 30че па ако испадне арно ако не здравје за 3Оден
Manchester U. 1 - 0 Bolton = WIN Everton 2 - 1 Fulham = WIN Hearts 3 - 2 St. Mirren = WIN Nurnberg 1 - 3 Werder Bremen = WIN Borussia 1 - 1 Mainz = LOSE Brest 1 - 2 Lille = WIN Lazio 1 - 0 Cesena = WIN Mallorca 1 - 0 Zaragoza = WIN Barcelona 2 - 1 Getafe = WIN Atletico 1 - 2 Real Madrid = WIN Sporting 0 - 0 Uniao Leiria = LOSE Toulouse 1 - 1 Nice = WIN Palermo 1 - 0 AC Milan = WIN Штета за двете што не ги фатив али сепак системот покажа успех се надевам на голема добивка иако незнам како се рачуна систем
Направивме едно ливче, па држете среќа: Eastbourne - Crawley 1X Morecambe - Macclesfield X-X Colchester - Oldham X-X Dundee - Dunfermline X Peterhead - Stenhousemuir X-1 Овие се сигурни со дојава, значи колку што имате пари ставете! Лажам бе, невАзможни се, ама да се игра мора
ај нешто за априлили да пишеме претпорачувам да не ме следите бидејки се ризични ливчињата Newcastle U. ? - ? Wolverhampton = 1 Arsenal ? - ? Blackburn R. = 3+ Everton ? - ? Aston Villa = 3+ Napoli ? - ? Lazio = GG Lecce ? - ? Udinese = X2 Villarreal ? - ? Barcelona = 12 Espanyol ? - ? Racing Santander =1X St. Pauli ? - ? Schalke = 1X Werder Bremen ? - ? Stuttgart = 3+ Lille ? - ? Caen = 1 9/10 2 Ливче Stoke C. ? - ? Chelsea = 2 West Ham U. ? - ? Manchester U. = X2 manchester C. ? - ? Sunderland = 1 AC Milan ? - ? Inter Milan = 12 Genoa ? - ? Cagliari = 3+ Getafe ? - ? Valencia = 12 Sevilla ? - ? Zaragoza = 1 Kaiserslautern ? - ? Bayer Leverkusen = 12 Wolfsburg ? - ? Eintracht Frankfurt = 3+ FC Twente Enschede ? - ? PSV Eindhoven = 12 9/10 3 livce West Bromwich A. ? - ? Liverpool = X2 Hull C. ? - ? Millwall = 1 Queens Park R. ? - ? Sheffield U. = 12 Inverness C.T. ? - ? Celtic = X2 Rangers ? - ? Dundee United = 1 Beira Mar ? - ? Braga = 0-2 AA Gent ? - ? Club Brugge = 12 Anderlecht ? - ? Standard Liege = 12 7/8 4 livce Singl za 500 den Ajax Amsterdam ? - ? Heracles Almelo = 1 5 livce FC Utrecht ? - ? Den Haag = 3+ Toulouse ? - ? Montpellier = 1X Nice ? - ? Lyon = X2 Borussia Dortmund ? - ? Hannover = 1 Real Madrid ? - ? Sporting Gijon = 1 Osasuna ? - ? Atletico Madrid = 1X Deportivo La Coruna ? - ? Mallorca = GG Benfica ? - ? FC Porto = 12 Birmingham C. ? - ? Bolton W. = 2+ 8/9 ...
Benfica ? - ? PSV Eindhoven = 1X Dynamo Kyiv ? - ? Braga = 3+ FC Porto ? - ? Spartak Moscow = 1X Villarreal ? - ? FC Twente Enschede = 1X CFR Cluj ? - ? Rapid Bucuresti = 1X