Тренди, јас бетер татко ти, секогаш пишувам едно сериозно демек за 50 или 100 денари и едно за 30 денари да фатам до 100 000. Верувај со ова за 100000 секогаш сум поблиску, бидејќи многу ги местат натпреварите и многу често излегуваат тие со 3 коефициент. Последен пат во 88 минута Баер Леверкузен даде гол, инаку ќе земев 20 000 за 30 денари Играјте со 3 фиксни и долу 2/5, правете си систем така ви се поголеми шансите, или на полувреме каков ќе биде резултатот пр 1, Х, 2 или на голови на полувреме. И не пишувајте натпревари со коефициенти 1,20 или 1,30, нема да ви донесат многу пари, а Марфи работи во нивна корист- секогаш на нив се паѓа
Јас да ви кажам воопшто немам среќа со оваа спортскава . Што и да прогнозирам - обратно доаѓа Типувајте, и јас ќе правам ливчиња од фемина. Нема да ви бидам малер, ај промис
Сеси драга, тоа се бара во темава! Сериозен познавач на филозофијата наречена тикет. Јас играм систем, или играм да речеме 7/8, па дури и да утнеш една , добиваш обично 10% од добивката, што значи на 5000 = 500 ден, а за 30 уплата и не е така малку. Инаку, за тој меретен систем, јас долу играм 3/5 или 3/6 сите со коеф. над три. Вистинска пропаст е кога долу ќе погодам 4-5 утакмици, а во столбот горе утнувам една фиксна, од 1.40 Ми доаѓа да збеснам!!! Сеси, ти што ставаш горе во столбот, колку, како, со кои коеф.? Имам многу мерак да играм 1>2 полувреме, некои 4-5 утакмици за 100 ден. има да биде паричка и пол! Ама... ајде погоди ги де.
Немам среќа и не играм. Обично братучедиве ми играат и еве ви еден блог од каде се инспирира едниот http://www.marijana1x2.bloger.hr/
Тренди, горе во столбот ставам 3 фиксни, ама ги ставам со големи коефициент пр. 2,30 и сл и пишувам каков ќе биде резултатот на полувреме најчесто ( ова зборам за ливчињата што ги уплаќам за 30ден), а долу знам да ставам утакмици со 3 коефициент, ама ставам некоја и со повеќе. А на понормалните ливчиња обично горе коефициентите ми се 1,60 или 1,70, а долу пак ставам некоја со 3 и другите со 2 и нешто. Тоа е. Сега предлагам кој прв уплати да постира кај уплатил и целото ливче со шифри и се за веднаш да си до уплатиме и другите коцкарки што сме овде .
Тука сум јас секогаш кога се работи за спортска И цврсто сум за, викендов да направиме една добитна фемина комбинација, и да ги растуриме облужувалниците На секој добро ќе му дојдат парички за празниците
И? Прогноза камо? Ќе плачувам девојки, зошто вака? Ајде јас ќе пишам нешто за денес од кај татко ми, лакомиот прогнозер, иако поголем дел ги откажале изгледа гадно се начукале за Бадник / Божиќ Ридинг - Бристол 1 Портсмут - Милвол 1 Лечестер - Лидс 1 Гент - К. Бриж 1 Килманрок - Хартс 2 Другото одвај го разбирам, многу хиероглифи гледам тука
Eпа вака сега, за денес либето ми не препорачува кладење зошто сите добри утакмици биле одложени, за упорните успеа да искомбинира нешто, па ќе видиме Спојлер Manchester Untunderland (3+)-не бил сигурен зошто снег имало Cardiff:Contry(1) Ipswich:Wathord(X)-многу несигурна следниве се хокеј: Medvescak Zagreb:Vienna(+) Nurnberg:Ausburg(+)
Море феминки да ми ги напишете вие утакмиците и јас да идам да си уплатам Обожавам фудбал Штета што не знам да играм како машките Ама пак затоа сум јак навивач Кога игра мој тим ( т.е тимот кој брат ми мисли дека ќе победе на натпреварот ), со поцрвеани тупаници од стискање им држам среќа на играчите Баш сакам кога ќе пораснам и ќе дојдам на студии да појдам на некоја утакмица на стадионот ( кога ќе игра Македонија) и онака со знамиња и капички да навивам од трибините Немам уплатено на спортска, затоа што не се разбирам, а многу ме интересира. . Брат ми на првиот пат си доби 500 ден. ама друг му го напиша ливчето Ама ме нервираат страшни комарџии, убаво е да си уплаќаш ама барем само за расположение и задоволство, а не да станеш зависник.
Уффффффф ќе го запалам овој дечко ми таман ќе се решам да уплатам ливче и ќе заебат, а сам кога си пишува само фаќа. Алчко себичен
^ Јас сум ЗА, вчера Карина од пуста досада на работа се развртев по сајтови и сега има да ти пратат два типа по смс, 100% сигурни и пуштив пораче, некои 43 ден. стигнаа две, а јас простата не ги уплатив, немав време. Сабајле гледам, една фудбал, една хокеј - излегле. Ама две се малку, јас не ставам повеќе од 100 ден. ајде да си споделиме за денес мислења Ако пратам пак смс на истиот број ќе ги пишам денешните (ако имам толку кредит)
Кажи ми бројче и јас ќе пишам, ако даваат две утакмици јас две ..ти две ќе си ги размениме и може ќе направиме нешто Нема смисла да ми кажуваш само ти , а јас покрај тебе да се гребам ..тоа така не иде Инаку еве сега пишувам едно ливче, ај да го составам и ќе ти ги пратам утакмиците да видиш што сум пишала ..може како пред некоја недела ќе ми се посреќи
Ќе ти го кажам, се плашам само дека истите две утакмици ги пуштаат на сите, па јабана да ти отидат паричките за уплата. Вчера ја пуштив порано пораката, смс системот беше активен. TAP FUTSI праќаш на 141351. Уствари има многу блогери кои сега вака доставуваат прогнози, скоро секој си има смс бројче, ама којзнае кај ги барав вчера. Ајде ќе направам јас ливче, за едно пола саат се наоѓаме тука и ќе споделиме, несебично за сите.
Нема проблем, само јас морам да одам во школо за 15 минути максимум.. Ај ќе напишам кои утакмици сум ги играла
Виган-Арсенал 2 Данфермлин -Кауденбит 1 Индонезија -Малезија 1 Брајтон-Чарлтон 1 Жерминал-Ојпен 1 Ливерпул-Волвс 1 Овие ги играв, па што биде нека биде
Ни се поклопува нешто, еве ги моите: Андерлехт - 2 Нотингам Форест - 1 Ливерпул - 1 Арсенал - 2 Селтик - 1 Па нека ни е со среќа, и деца Sharing means WINNING! Don't be selfish
Јас малку промени направив, и поинаку уплатив Две ливчиња пишав ..едното истото како на Трендафилка, а на другото ги имам: Индонезија -Малезија 1 Фиеренсе-Пенафил 1 Данфермлин -Кауденбит 1 Брајтон-Чарлтон 1 Жерминал-Ојпен 1 На ова ливче ми се фатени првите две, уште 3ти ги чекам после На другото, што е исто со Тренди Андерлехт води, да се надеваме ќе фатам барем едно