Таа шо најмалце очекував и шо мислев дека ми е сигурна, Марсеј вчера ме зезна:/ 2-2заврши а типував 1. Другите ги фатив сите
W.B.A - Chelsa 2 Roma - Palermo 1 Parma - Inter 2 Napoli - Udinese 1 Real M. - Barcelona 2 Вака одиграв денеска. Се надевам дека ќе биде нешто.
добро ливче си одиграла се надевам ќе опали Као демек од сигурни извори слушнав дека интер ќе биде 2 како и да е со среќа
Во игра мислам дека значи си се додека не завршат сите утакмици Интер само што започна види чим завршат сите утакмици дали ке бидеш вечер во игра Сингл Реал - Барса = 4+
Статус: Недобитен А толку се надевав. Ај ако не друго, ќарив пенкало. Ама сега ќе гледаме како Барса ќе ги смачкаат Реал!
кути и мене барса ме зезна мислев нешо 2-2 или 3-1 ке биде ама овие сите се бранат и ке биде со 1-2 гола изгледа
Девојки, не се разбирам многу во обложување и типови Па кога ќе има натпревари викендов, чекам да пишете тука за да се обложам и јас. Не ми требаат многу пари, скромни 700 ден. би сакала да фатам
Денес се све 2 лига утакмици насекаде низ европа и пола ги местат... утре ке играат сите од прва лига ке ставиме некое ливче иако до сеа фатиш 10 утакмици и 11та те зезне ... ама надежта последна умира
сеа станав па се извинувам порано што не пишав одма до обложувалница мора нешто да се фати Manchester U. ? - ? Everton = 1 Blackpool ? - ? Newcastle U. = X2 Chelsea ? - ? West Ham U = 1 Palermo ? - ? Napoli = 2+ Barcelona ? - ? Osasuna = 1 Stuttgart ? - ? Hamburger SV = 2+ Schalke ? - ? Kaiserslautern = 2+ Benfica ? - ? Pacos Ferreira = 1 Tottenham H. ? - ? West Bromwich A. = 1X 8/9
Еве јас како се обложив: Манчестер-Евертон - 1 Ливерпул-Бирмингем - 1 Франкфурт-Баерн - 2 Челзи-Вестхем - 1 Барселона-Осасуна - 1 Рода-Бреда - 1 Вилем-Аз - 2 Велез-Килем - 1 Атл.Мадрид-Леванте - 1 Јувентус-Катаниа - 1 Се надевам ќе фатам.
Manchester U. 1 - 0 Everton = WIN Blackpool 1 - 1 Newcastle U. = WIN Chelsea 3 - 0 West Ham U. = WIN Palermo 2 - 1 Napoli = WIN Barcelona 2 - 0 Osasuna = WIN Stuttgart 3 - 0 Hamburger SV = WIN Schalke 0 - 1 Kaiserslautern = LOSE (Half time )Benfica 2-0 Pacos Ferreira = WIN ( siguren sum deka nema da izgubat Tottenham H. 2 - 2 West Bromwich A. = WIN добро е што играв систем иначе ке го јадев , ајде велигденски парички нека се множат
Јипман, јас не знам што среќа ќе имаше, за деновиве да пишеш пак и ќе те послушам.Преска многу сакав да го пишам твоево, ама пуста мрза не се симнав Со здравје да си ги трошиш.
добитна по долго време а за денеска вака играв fejnord - psv t2 2+ groningen - 1 volsburg - t1 2+ stutgart - t1 2+ hanza - t2 2+ sevilja - t1 2+