ајде да видам дали и 3 пат по ред ке погодам патем денес еден на шалтер пред мене вика стави овиее 15 утакмици ... и овој што седи на каса вика за колку пари ? - за 35 иљади и вади човекот и му дава ... јас него еве моето ливче што го ставив -ако некој ме следи да си знае дека не е сигурно и дека е на негова одговорност Nottingham F. ? - ? Scunthorpe U. = 1 Cesena ? - ? Inter Milan = X2 Napoli ? - ? Genoa = 1 Real Madrid ? - ? Zaragoza = 1 Real Sociedad ? - ? Barcelona = 2 Borussia Dortmund ? - ? Nurnberg = 1 Lille ? - ? Arles-Avignon = 1 Paris S.G. ? - ? Valenciennes = 1 Sporting Lisbon ? - ? Portimonense = 1 Chelsea ? - ? Tottenham = 12 (devojka mi rece kec deka e,ama za inat i 2ka ke stavam samo da ne navivam za Chelsea) 9/10 систем и сите утакмици се денес патем ајде ставајте и вие не само ја да спамирам тука .....
Сингл Villarreal - Porto = GG Сингл Villarreal - Porto = 3+ Сингл Braga - Benfica = GG Сингл Braga - Benfica = 3+
2 сингл фатив 2 паднав .... ама фала Ciri што ме дружиш ништо овие другиве се откажаа наместо сеа додека е сезона кога послабите екипи тепаат против јаките и пари да се зимат ништо ...
Јас ја чекам сабота за фаќање парички, кога играат прва, втора и.т.н лига англичани Стави си ги тимови 1 или 2 зависно од екипата и нема утка. Утре ќе пишам некои, може и денес ако земам билтен
Aston Villa ? - ? Wigan Athletic = 2+ Newcastle ? - ? Birmingham C. = 1X Tottenham ? - ? Blackpool = 1X Palermo ? - ? Bari = 1X Leverkusen ? - ? Hamburger SV = 12 St. Pauli ? - ? Bayern Munich = 12 (ovaa mi mirisa na kec bidejki na paul im treba poeni za da ne ispadnat) Bordeaux ? - ? Sochaux = 2+ Rangers ? - ? Hearts = 12 Hamilton ? - ? Hibernian = 1X Valencia ? - ? Real Sociedad = 1X Atletico Madrid ? - ? Malaga = 1X Sevilla ? - ? Real Madrid = 2+ 9/12 уплата 1000 ден ДОбивка 9-15 илјади
Aston Villa 1 - 1 Wigan Athletic = WIN Newcastle U. 2 - 1 Birmingham C. = WIN Tottenham H. 1 - 1 Blackpool = WIN Palermo 2 - 1 Bari = WIN Bayer Leverkusen 1 - 1 Hamburger SV = LOSE St. Pauli 1 - 8 Bayern Munich = WIN Rangers 4 - 0 Hearts = WIN Hamilton 1 - 0 Hibernian = WIN Atletico Madrid 0 - 3 Malaga = LOSE Sevilla 0 - 3 Real Madrid = WIN Valencia 3 - 0 Real Sociedad = WIN Bordeaux 0 - 4 Sochaux = WIN добро е систем играв иначе отиде џепарацот али последен пат вака со голема пара се обложувам бегај цел ден под стрес дали ке добијам или изгубам али овој случај добивка си е добивка
Мојто педерско ливче за денес Udineze-lacio g-g Bolowa-Parma 0-2 Stouk -Arsenal G-G Man.Jun-Celzi 3+ Lion-Marsej 3+ Yipman2 шо викаш ќе биде ли ?
Све ако се сака ке биде prvite 3 ти се веке пола фатени со оглед дека им треба гол на Лацио и Арсенал само гледам на Telma Лацио не ни стигаат до Удинезе голот
За денес моето ливче Panathinaikos-AEK 1 Nottingham-Swansea 1 Las Palmas-cartagena 1 Granada-Huesca 1 TPS-Jaro 1 Јипман нека се јави за проценка
а дали некој знае за некоја страница со сигурни утакмици ? јас порано знаев една ама ја заборајф а иначе си уплаќав секој ден на утакмиците од страната и секој 2-3 ден земав..
Фала многу вака за викање Добри се сите треба да тепаат таа Las Palmas само не штима оти тие може и нерешено да вадат xDD Nottingham 0-0 Swansea Reading - Cardiff = 1X Ascoli - Siena = 12 Bialystok -Legia Warsaw = 0-2 Dinamo Bender - FC Sheriff = 12 Slavia Sofia - Litex Lovech = 1X ја ставив сингл Nottingham-Swansea = 1X (Платив 100 ден добивка 128 денари )
Oваа ангелче значи ми ги измеша утакмиците мислев сум фатил од горе само едната ме зезна другите ги фатив така ништо паре нема .....
Добро бе до кога вака , само ја ли ке спамувам тука ... абе земете тоа новчаникот и ставите 20 денари на ливче додека ве гледа господ Еве магично ливче несигурно 80% ама тоа што па во животот е сигурно... leverkusen 2 man.utd 2 man.city 1 rangers 2-2 hansa.rostock 1 salzburg 2-2 sturm 2-2 5/7
Kilmarnock 1 - 5 Rangers = win Blackburn R. 1 - 1 Manchester U. = fail Manchester C. 1 - 0 Stoke C. = win Freiburg 0 - 1 Bayer Leverkusen = win Mattersburg 0 - 1 RB Salzburg = lose (x-2 namesto 2-2) tie sturm i hansa se fateni == barem taka vika drugarot so mi go stavi livceto ja pojma nemam vo koja liga se ovie timovi taka da системот фака уште еднаш ... т.е утре ке видам да не ме зезна овој