денес ја имав барса 1 (и она ме утна ) челси 1 олимпиакос 0-3 порто 1 плзен-бате борисов 2+ ке си фатев едно 40 еврича ама ништо барса ме заеба за утре одам кошарка само на шпанија пишам 1 македонија-литванија 1
КОј фати вчера на тие резултати алал да му е! Интер ме бутна, како и секад кога го имам. Добро е што знам дека омразата е обострана. Ако денес ќе имав 100е, помило ми е што Интер го изеде, ама здраво
јас фатив вчера ама на Македонија на еден тикет имав Шпанија-Словенија 1 Македонија-Литванија 1 и тука лапнав 50 евра само но имав и Македонија-Литванија 1 (сингл) е овде освен победата си добив и добра пара...се на се вчера заработив скоро како моја плата за цел месец (бидејки работам по 4 сата само хиххи) За денес имам: Словенија-Литванија 2 Франција-грција 1 Русија-Србија 2 уплата 10 евра ако добијам зимам 101 евро
The sights, the sounds They're eveywhere and all around I've never felt so good before Мислам дека е време да земеме парички нели доста само тато и мама даваат пари време е да заработиме а каде ке се заработи ако не на ОБЛОЖУВАЛНИЦА 1 LIVKE Manchester C. ? - ? Everton = 1 Arsenal ? - ? Bolton W. = 1X Chelsea ? - ? Swansea C. = 1 AC Milan ? - ? Cesena = 1X Napoli ? - ? Fiorentina = 1X 2 LIVKE Liverpool ? - ? Wolverhampton W. = 1 Stoke C. ? - ? Manchester U. = X2 Real Madrid ? - ? Rayo Vallecano = 1 Barcelona ? - ? Atletico Madrid = 1X Bayern Munich ? - ? Bayer Leverkusen = 3+ 3 LIVKE Newcastle U. ? - ? Blackburn R. = 1X Lille ? - ? Lorient = 1X Ajax Amsterdam ? - ? FC Twente Enschede = 3+ Braga ? - ? Nacional = 1 Dunfermline ? - ? Rangers = 2 Single Celtic ? - ? Inverness C.T. = 1 This empty place inside of me is filling up I simply cannot get enough
DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMIIIIIIIIIIIIIIII I GOSPODAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ГИ ФАТИВ СИТЕ 3/4 ЛИВЧИЊА ОКОЛУ 20.000 ДЕНАРИ 1 ЛИВКЕ Manchester C. ? - ? Everton = 1 === (2-0) ФАТЕНА Arsenal ? - ? Bolton W. = 1X === (3-0) ФАТЕНА Chelsea ? - ? Swansea C. = 1 ===== (4-1) ФАТЕНА AC Milan ? - ? Cesena = 1X ====== (1-0) ФАТЕНА Napoli ? - ? Fiorentina = 1X ===========( 0-0 ) ФАТЕНА 2 ЛИВКЕ Liverpool ? - ? Wolverhampton W. = 1 ===== (2-1) ФАТЕНА Stoke C. ? - ? Manchester U. = X2 === (1-1) ФАТЕНА Real Madrid ? - ? Rayo Vallecano = 1 ===== (6-2) ФАТЕНА Barcelona ? - ? Atletico Madrid = 1X = (3-0 ВОДАТ 70 МИН) ФАТЕНА Bayern Munich ? - ? Bayer Leverkusen = 3+ ==== (3-0) ФАТЕНА 3 ЛИВКЕ Newcastle U. ? - ? Blackburn R. = 1X ====== (3-1) ФАТЕНА Lille ? - ? Lorient = 1X =============(1-1) ФАТЕНА Ajax Amsterdam ? - ? FC Twente Enschede = 3+ ========= (1-1 ) НЕФАТЕНА Braga ? - ? Nacional = 1 (2-0) ФАТЕНА Dunfermline ? - ? Rangers = 2 (0-3) ФАТЕНА СИНГЛ Celtic ? - ? Inverness C.T. = 1 ( 2-0 ) ФАТЕНА ААААААААААААААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААААААААААААААА
Денеска утакмици како рој пчели ајде типови пишете не се срамете се осекам како "I'm just a loney boy , nobody loves me " на темава ајде сакате да ги изненадите дечковците , подобро изненадување нема од факање на спортска
"Сигурното ливче" Manchester U. ? - ? Norwich C. = 1 Valencia ? - ? Granada = 1 Villarreal ? - ? Zaragoza = 1X Benfica ? - ? Pacos Ferreira = 1 Rangers ? - ? Hibernian = 1 Sizik na rizik Blackburn R. ? - ? Manchester C. = X2 Inter Milan ? - ? Napoli = 2+ AS Roma ? - ? Atalanta = 1 Hoffenheim ? - ? Bayern Munich = 2 Borussia Dortmund ? - ? Augsburg = 1 You will win , if you belive you will win.
Фала Јипман, дадов да ми ги уплатат, само тоа првото ептен сигурно а - да уплатиш 50че да земеш 100че Ајде можеби од шизикот на ризик ќе излезе нешто Едит- ништо и од шизикот на ризик, исто мали коефициенти- не ми уплатиле. Ајде, друг пат
Не , ја не играм за големи пари тоа еднаш годишно и си фатам 20 илјади сега само играм мали бројки вечер колку да имам за искачање не за друго Патем видов Villareal DUPKI BILE NA TABELA леле ама ако сега е времето да се подобрат И патем sesillia НИШТО не е сигурно .... ова е само 80% дека ке биде така другото останува да видиме дали среката ве сака
Мене среќата ме нејќе, одамна ништо немам фатено- еве сега се израдував ама не ми го уплатија, мали биле ептен коефициентите. Него дај склопи некое за утре вечер со 50 денари да носи 1500, м? Или многу барам?
Ако фатам вечер ке склопам утре уште него еве уште 2 ливчиња со другари што ставивме добивка 0-9.540 ден ама ризично е да си знаите Manchester U. ? - ? Norwich C. =1 Wolverhampton W. ? - ? Newcastle U. = 2 Inter Milan ? - ? Napoli = X AS Roma ? - ? Atalanta =1 Malaga ? - ? Getafe = 1 Valencia ? - ? Granada =1 Borussia Dortmund ? - ? Augsburg =1 Nurnberg ? - ? Mainz = 1 Hoffenheim ? - ? Bayern Munich = 2 Rangers ? - ? Hibernian= 1 8/10 СИСТЕМ A другото ливче 150 ден добивка Manchester U. ? - ? Norwich C. =1-1 Valencia ? - ? Granada =1 Rangers ? - ? Hibernian = 1-1 Benfica ?-? nekoj si = 1 Villareal - zaragosa = 1
Еве нешто и од мене B.Dortmund - Augsburg 2+pp Hoffenheim - Bayern Munchen 2+pp Peterborough - Doncaster 2+pp Glasgow Randers -Hibernian 2+pp IBV - Grindavik 2+pp
Manchester 2-0 Valencia 1-0 Villareal 2-2 Benfica 4-0 rangers 1-0 ЧЕСТИТКИ ФАТЕНО ЛИВЧЕ ЈА СИ ФАТИВ 250 ДЕН МАРАКАНА + 7МИЦА Хамбургер ме частеа златна копачка
Academica- Porto 2 Sturm -Ried 1 Beerschot-Club Brugge 2 Lille-Rennes 1 Marseille-Brest 1 Nijmegen-PSV 2 ______________________ Hearts-Celtic 2 Atl. Madrid-Sevilla 1 Betis-Levante 1 Eskisehirspor-Trabzonspor 2 Anzhi -Lok. Moscow 1 и оваа кој има муда нека ја игра сингл Juventus-AC Milan 1
Wow колку ливчиња сте постирале откако ја напуштив темата 0 !!!!!!!!!!!! еве несигурно за да си купам чоколадо и едно несигурно да ме натера да ја истрошам енергијата 1 ливке Germany ? - ? Belgium = 1 (сигурно кофициентот е -1.00 ) Turkey ? - ? Azerbaijan = 1 Italy ? - ? Northern Ireland = 1 Hungary ? - ? Finland = 1 Moldova ? - ? San Marino = 1 Sweden ? - ? Holland = 12 Croatia ? - ? Latvia = 1 Georgia ? - ? Greece = X2 2 livke singl Denmark ? - ? Portugal = 2