Спојлер Не ме разбираш, не реков јас дека тикети само со мали коефициенти се добитни ниту пак дека јас играм така, туку Каде има правило дека баш таква ќе те зезне? Многу се поголеми шансите таа да ја фатиш отколку да паднеш на неа...Случаи има нормално, но правило нема...
АКО се поголеми таму коефициентите не значи дека таму екипите излегуваат со поинаков резултат од тука нели?
Добро да не се фаќаме сега за ситници, а одиш натаму. Ако за нешто е кажано дека е релативно, тоа најмногу може да се каже дека важи за кладењето. Можеш да погодиш утакмица со коефициент 5.00, а да промашиш со коефициент 1.30, може и обратно што по некоја логика има поголема веројатност. Све е релативно, затоа да не носиме генерални заклучоци. Поентата од целиот долг пост ми беше дека мали коефициенти не се исплаќаат, едноставно немаат висок % на payout.
Ставив Баерн на 3 ливчиња 3+ , 5+ и 7+ заврши 6-0 ... Од секое ливче по 1-2 ме зезнаа , може и повеке/помалце ... И какви се тие глупости , кофициент мал ова она не една на повеке ливчиња вакво такво правило ГЛУПОСТИ ВО ОБЛОЖУВАЊЕ ИМА ЕДНО ПРАВИЛО ИЛИ ИМАШ СРЕЌА ИЛИ НЕМАШ
Јас искомбинирав, од вашиве тука од секој по малце од осум две ме за*баа Ј*бем ти среќа! Сочувствувам со сите нервозни во моментов, ради изгубеното ливче Нареден пат повеќе среќа
AC Milan - Parma 3+ 4:1 FT погодено Lazio - Catania 3+ 1:1 FT промашено Zaragoza - Valencia 2 0:1 FT погодено Levante - Real Sociedad 1 3:2 FT погодено Huesca - Barcelona B 2 0:1 FT погодено Чувството кога ќе те издупи 1 гол за добивка! Мамицата на Лацио, не за џабе е кажано, ко се на Лацио кладио, џабе паре бацио! Само 1 гол требаше за да излезеше тикетов! Ајде ќе биде подобро нареден пат, сметам дека со ова докажав дека солидно ми оди обложувањето!
Во петок очекуваме други комбинации, со новиот билтен, во нови победи... овај добивки де... А моето ливче колку утки имаше , ај ќе си ќутам. Значи Ловецу на крофнички - в петок... да не забораваш!
Tрендафилке за малку не излезе тој тикет што го пишав, баш сакав да се опарам и да влезам добитно во новиот месец. В петок - може крофнички! Ама реални крофни, не виртуелни! Земи билтен, ќе седнеме негде, ќе јадеме и ќе типуваме. Све по договор! За све има ЛП!
Еее ја уште многу одамна ги научив овие правила затоа и ги кажувам , не ми се од скоро мене, ама им ги кажувам на тие што сега почнале со обложување. Инаку да ви раскажам за еден мој школски, он секој викенд уплаќаше 5-6 утакмици со по 1.2 1.25 1.3 коефициент и ставаше по 20 денари добивка 100-150 и стално го прашував дали фатил и ми викаше "Јас уплатив едно ливче за 20 денари и фатив 100 денари." тоа е
Јас утре одам во напад , има интересни Уште да размислам како да играм... Ако некој игра утре, нека не се срами и тука да пише
Јас напишав едно ливче (2 украдов од кај Енче - поздравче ), ама еве вака изиграв CSKA-Spartak 0-2 Bochum-Alem. A. 1&3+ Viborg - Esbjerg 3+ Leverkusen-Wuppertaler GG NAC Breda-VVV Vehlo 3+ MVV-Zwolle X2 Metz-Reins 2&3+ добивката е фиксна сума, нема од толку до толку да речеме, ако во втората утакмица погодиш само 1 или само 3+. Ова вака значи дека треба да се погодат сите, дури и двата двознака???
Све треба да погодиш ај денеска решив да ја следам трендафилка одма идам сега да уплатам нејзиното ливче и тие утакмици што ке можам
^ Епа да и двата знака, зашто играш 1 и 3+, што значи мора да излезе и 1 и 3+ цела утакмица, затоа е фиксна сума, ако играше 1 или 3+ тогаш ќе имаше од толку до толку, ќе се намалеше / зголемеше во зависност од кое ќе го имаше погодено Едит - Упс, ме претркале
Па секогаш досега сум играла или едно или друго, и знам дека добивката се намалува, од каде сега таа го искуца вака? Јас едно не можам да погодам, камоли две предвидувања за една утакмица. Оф леле...