Девојки јас денес фатив, да си се пофалам. Касно уплатив, па не пишав овде. Дајте некоја за утре. Јас имам во план да ги уплатам следниве: Евертон-Ман. Јунајтед 2 Челзи-Арсенал 1 ПСЖ-Каен 1 Рода-Ајах-2 Што мислите за Ливерпул 2 и Милан 2?
Девојки ај кажете некоја страна на нет. каде што има типување за добитни комбинации ,ама кои се посигурни и проверени па може и да ми помогне при пишување на некое ливче ,па се надевам на добивка ,здравје A утре станувам и идам право у кладилница белки ке фатам нешто
Ливерпул останува во игра, но страв ми е да ја играм Милан, а и премногу навивачки ќе ми е ливчето. Челзи, Милан...ту мач, сепак Челзи го одбирам. Туку ги додадов Реал 2 и Баерн М. 1 , и имам коефицент 22. Добро е вака, што ќе се тресам цело време на Милан, оти колку и да сакам онака навивачки да верувам дека ќе тепат сепак тоа е Милан и со нив никад се не зна . Еее колку ливчиња имам фрлено од нив, оти ете навивачки секогаш ги играм . Това е това, да се надеваме и денес добитна комбинација .
^Препис да направам на ливчево, може? Инаку пошто не гледам фудбал и тотално сум лаик за обложување, ќе си прашам овие последниве две утакмици Баерн и Реал ако може некој целосно да ги напише како се ..
Јас планирам некои од овие да комбинирам Everton - Manchester Utd 2 Chelsea - Arsenal 1 Manchester City - Wolves 1 AS Roma - AC Milan GG Roda - Ajax 3+ Valencia - Getafe 1 Catania - Napoli GG Bayern - Nurnberg 1 ама уште не сум сигурна што како оставам до утре да видам дали ќе пишат нешто искусните играчи
WBA - Liverpool 2 Chelsea - Arsenal 1 Everton - Manchester Utd 2 Villarreal - Vallecano 1 Schalke - Hoffenheim 1 Stuttgart - Dortmund 2 мојто мислење за утре..колку ќе испадне ке видеме
У п.м више значи... До пред година немаше викенд да не фатам, ама излагаа ова утакмициве, сега... Е*и му матер кога Леверкузен нема да излезе гг, Германија по 1,2 гола, а Франција 3+ на претек ....втф диар лорд... Викендов има да фатам па мајка Јана...
Ова е ливче за богатење ај не за богатење ама боооогат шопинг, е сеа, ризично е, ама колку и сите други Мехелен - Вестерло 1 Седан 1 Лион 1 Виган 1-2 И уште едно, во мој стил Club Briz 1 i 2-3 Z. Waregem gg i 3+ Chelzi 3+ Everton gg i 3+ Shalke gg i 3+ (redno e 3+ da izigra shalke) Herenven 3+ Tvente gg i 3+
Valencia ? - ? Getafe = 1 Inter Milan ? - ? Juventus = GG AS Roma ? - ? AC Milan = GG Chelsea ? - ? Arsenal = 1 Barcelona ? - ? Mallorca = 1 Real Sociedad ? - ? Real Madrid = 2 Bayern Munich ? - ? Nurnberg = 1 Lyon ? - ? Saint-Etienne =1 Roda Kerkrade ? - ? Ajax Amsterdam = 3+ Benfica ? - ? Olhanense = 1 Нити знам коефициенти ни ништо .... му кажав на другар да пише ливкето и да ставиме 60 (по 30 секој) па што биде нека биде Треба пари за лесковачка
Manchester City- Wolves 0-3 WBA- Liverpool 2 AS Roma- AC Milan 2+ Inter- Juventus GG Roda- Ajax 2 Twente-PSV 2 Benfica-Olhanense 2+ Valencia-Getafe 1 Barcelona-Mallorca 1 Еве го моето ливче, сеа само што го уплатив с0 100 ден за добивка од 6101 ден . Па здравје
Manchester City - Wolvеѕ 3+ WBA - Liverpool 2 Lyon - St. Etienne 1 AS Roma - AC Milan гг Inter - Juventus гг Partizan - Smederevo 1 Real Sociedad - Real Madrid 2
со ова ќе имаш поише од лековачка, само ти фати јас пола од твоиве типови за 500, ништо посебно ама ќе има за цигари барем неделава. п.с кафево ќе поскапува јас со 2+ кафиња на ден, ке банкротирам мн брзо
Челзииии . Не бе, не се нормални овие. И минатиот викенд, а и сега. А знаев дека не им играат 3 играчи и пак. Арно си мислев Милан, еве ги водат, а јас ќе им се тресам. Утре е денот да се извдам. И скарана сум Челзи, ама само за уплаќање. И како што гледам само и Челзи ќе ме за*бе денес .
Челзи! Мамицата , у пеколот нека горат! Заедно со Интер, Лацио, Фенербахче и Феенорд на ЦРНА ЛИСТА ми се! ... уште малку и ќе немам кого да ставам на тикет...
Пуштивме сабајлево ливче со дечко ми и знам дека е клише ама СТВАРНО една не турна 16000 беше добивката ахх.. знаев дека нема да имаме толку среќа уште кога ја видов сумата
Има ли некој што ја имаше уплатено Арсенал? Типуваше некој за нив, или сите мислевме дека Челзи ќе тепа, па сите убаво го окркавме . И згора на се ливчето ми беше уплатено на поголема сума, ај да беше 50 ден, ама вака и без пари и без добивка. Се молам да не излезе уште некоја што ја имав уплатено, така се тешам некако.
Да бе Челзи нешто многу изненадува негативно, не очекував и јас искрено да губи од арсенал, послаби беа каде каде, но не ме тепајте мило ми е ептен ми се напувани, Арсенал поише ги сакам! Јуле, Милан си е Милан, ЗВЕР!!!! Мене уште ненси ми остана само ако ме заеба мамата Т.e да губи тренди не се нервирај, ај ќе праиме комбинации за утре???
Милан и Челзи се тимовите за кои навивам, ама се мислев кој да ставам, бидејќи несакав двата, бидејќи секогаш кога играм навивачки не фаќам. Искрено се плашев од Милан, а сметав дека Челзи се подобри од Арсенал и имаат поголем мотив за победа, ама ете се излажав. Тоа е, утре на поравен .
Да бе да, не се нервирај ај ќе биде утре, ќе смислиме нешто, за утре некоја добитна јас не се лакомам, 500, 500, бољи него ич, ама многу ми е криво што не го стаив окфорт, ептем пик му мавнав и на сите уткамици +3 еее смотаница една