Леле, уште малце издржи ненси, не давај гол!!! Се радувам ко мало дете, ама со да праам прва добитка, ама што сама си ни напраив комбинациите едит Ненси душо фала, ти Џанг 500че со 5 мртви утакмици! И тоа е нешто, ко за мои комбинааци, без ничија помош!!! Нека се множат
Valencia 3 - 1 Getafe = WIN Inter Milan 1 - 2 Juventus = WIN AS Roma 2 - 3 AC Milan = WIN Chelsea 3 - 5 Arsenal = LOSE Barcelona 5 - 0 Mallorca = WIN Real Sociedad 0 - 1 Real Madrid = WIN Bayern Munich 4 - 0 Nurnberg = WIN Lyon 2 - 0 Saint-Etienne = WIN Roda Kerkrade 0 - 4 Ajax Amsterdam = WIN Benfica 2 - 1 Olhanense = WIN Ја гледате ли грешката? 9 утакмици фатени 1 згрешила ... која е таа , ЧЕЛЗИ ...ДА ДАДЕ ГОСПОД У ПЕКОЛОТ ДА ГОРАТ И НИКАД ТИТУЛА ДА НЕ ОСВОЈАТ
^ Повеќе среќа следниот пат што да ти кажам и тебе исто, памет у глава за следен пут, Челзи НЕ!!! ма да ме изненади, не очекував, али мило ми е!!! Што имаш предлог за утре да споделиш со нас
Челзи..па и прв на листата го пишав а он со Дортмунд ме бутнаа..па не ме е јад 2 ме зафркнаа а и на мала сума пари играв..ама за др. пат нема Челзи..
Да не ми ја згрешеа Рома-Милан гг, со Лече-Новара гг сега ќе ги имав парите. Амаааааа сега уште Лече ја чекам во 3, уиш ми лак Хипстер честиткиииии
Tottenham - QPR 1 Valenciennes - Lille 2 Hajduk Split - Inter Z. 1 Udinese- Palermo 1 Feirense- Sporting 2 Malaga- Espanyol 1 и мој предлог за сингл: Osasuna - Levante x или пак x-x
Тottenham H. ? - ? Queens Park R. = 1 Anderlecht ? - ? Lierse = 1 Udinese ? - ? Palermo = 1 Parma ? - ? Cesena = 1 Bologna ? - ? Atalanta = 2 Rosenborg ? - ? Brann Bergen =1 Ај да си пробаме среќата со ова
Леле колку се изнервирав вчера значи...Само Твенте ме заеба за 20 000 со 100 денари!!!Само Твенте! И ај да изгубеа,него нерешено!Дај боже да им се скине чорапот на раскрсница!!! Aj и за денес ќе направам некое вакво ливче,па кој игра на големи коефициенти и сака да и ризикува,слободно нека препише .
п.с ризично тикетче од 3 саат е првата утакмица .. само уште не сум го уплатил па незнам коефициенти .... али 90% и да има мали ке ги турам ... треба ми паре за лесковачка огладнев
Koj ќе уплатува сеа брзо,да им кажам неколку утакмици со јаки коефициенти Hamburg-Kaisersla 1 (1.95) можда и да е почната више незнам Siena-Chiveo 1 (2.25) Blokhus-Vestsjaelland 2 (1.75) Banga Gargzdai-Mazeikia 1 (1.70) De Graafschap-Vitesse 2 (2.10) Sandefjord-Asker 1 (1.70) Nybergsund-Strommen 2 (2.15) Значи да напоменам дека ова не е ливче,него предолг за некои утакмици. Е сеа некој ако е шизик на ризик па сите да ги стави,тоа друго е.
Ајде и јас ќе си ја пробам среќата со ливчето на јипман Не дека играм често,ама сите околу мене се заболени со обложување дај и јас еднаш да си ја пробам среќата. едит Ако излезат утакмиците на јипман ќе фати пола фемина
Па обично фората е кога Јипи ке стави и така едно 7-8 пати никој не фаќа и кога 9тиот пат ке стави Јипи а сите ке речат , бегај бе овој врска немит.. не го следам ... тогаш јипи фаќа 20 илјади
Незнам дали некој зема утакмици од моиве али сите искачаат скоро,само Хамбургер уште не е почнат тек од 5ипол бил. Siena-Chiveo 3:0 Banga Gargzdai-Mazeikia 1:0 Sandefjord-Asker 2:0 Nybergsund-Strommen 0:4 е само уште De Graafschap-Vitesse е 0:0 ,само уште таму гол да падне. А јас не го уплатив,зошто ме мрзеше гзот да си го кренам. Сега идам у кладилница уплаќам ливче,па Че ви го кажам. Се надевам успешно ко првово. Морам да се редактирам..И тие Vitesse дадо гол .Ќе се убијам!!!
Моето ливче за денес Удинезе-Палермо 1 Тотенхем-Queen... 1 Коринтхианс-Аваи 1 Валенсиеннес-Лиле 2 Скромно, ама најверодостојно ми излгеда, освен ако удинезе не утне работа...i hope not Што мислите?? п.с третата се бразил фала плавушче, со среќа и на тебе, па и ти да си фатиш дај боже
И мене ме мрзи да излезам и да уплатам- си седам по пижами, со здраве крем на мене (ко дух сум во лицето од него) и си пијам кафе и како да ја напуштам оваа идила и да одам да уплатам ? Ама ајде ви пуштам среќа на сите што уплативте, мора некој да има успешна комбинација нели Осеќам пари во воздухот
Леле ја оптеретив темава,ама само да ви кажам уште ливчето што ми го уплати сега дечко ми. Со 50че,70 000 и нешто носи . Ergotelis-Asteras T. 1 (више водат 1-0) Foggia-Avellino 1 Lumezzane-Viareggio 1 Trapani-Frosinone 1 Dordrecht-Veendam 1 Willem II-Volendam 1 Hamburger-Kaiserslautern 1 Triglav-Celje 2 Kriens-Delemont 1 Wohlen-St. Gallen 2 Leeds-Cardiff 1