Мисс, браво за сумата, их завидна у секој случај јас нешто бољи од вчера 880 не играм на големо, знам можи пи*карски е ама сакам пореалистични суми, башка не ме бива да извадам поише од 3000 на ливче, и за тоа треба талент и СРЕЌА!
Фаќај го ливчево и да идеме да се частиме негде ти со твоиве 70 000 а ја со моите 670 денари, упс 676.97
^Јас па очекував и тие 6, а богами и тој 0.97 денар Ајде ми почна мене Лече-Новара ајде гг уште таа ми фали АЈДЕЕЕЕЕЕЕ! Инаку вчера навивав за Интер за да не бидат Јувентус 1 на табела, ама ете. Барем х да искочеше Јаки се Јувентус сезонава маме им **** Удинезе, би требало да испадне, Хипстер Едитирам: ФАТИВ!
Моето Bolowa - Atalanta X2 не ми беше сигурна 2ка,еве ја 1-1 Parma-Ezena - 1 Udineze - Palermo - 1 Totenhem - K.P.R - 1 Osasuna - Levante - 1 Hamburger - Kazerslautern - 1 Сега за сега излеват да не ги урочам
Ја да ви се пофалам дека не го фатив.Лидс ме заеба нерешено изигра,а и уште една губи.Другите ги фаќам..и така. Пу јазк,таман си направив планови за париве . Иначе Плавуша,со среќа да си ги трошиш парите,и секој ден да фаќаш .
Deepblue и јас не бев сигурна за Осасуна ама се излажав да ја пишам И Аталанта ме зае*ава нешто,водат Болоња. Ај белким ќе израмнат
ЧЕСTИТАМ Со здравје да си ги трошиш Дај боже да испадне, ама имам уткамица вечер у 21саат има да се изначекам денес
оф леле кој баксуз си ти бре другпат немој така да играш, подобро играј ја само 2ка и штити ја на пример со 0-2 или со 3+... иначе јас чекам Парма да дадат уше еден гол зашо ја имам Т1 2+
Е уште да не части, мн ќе останат, тури 6 денари на даде има на сите Ајде Удинезеееее, немој да ме зафрнеш сеа у пет до 12 Едит Што се дешава ако се откаже утакмица, ме итересира чисто информативно!
најс и Парма е фатена хохох ај да го пишам ливчето што го уплатив Tottenham T1 2+ Koln T1 2+ Parma T1 2+ Malaga T1 2+ Atletico M. 1 Vaslui 1 Rapid B. 1
Јипи ништо од аталанта и заводија 3-1 Леле уште на прва паѓам која среќа ја имам Ајде наредниот пат повеќе среќа.
http://www.youtube.com/watch?v=bLQcwvLNu9A Понудени ко почастени Инаку Удинезе 1-0 не ни очекувам во следниве 10тина минути да киксне, мислам 3ти се на табела иако тоа мене како росонерка не ми одговара, сепак
^ абе знам и мене не ми одоговара, сеа Мики да ми идат горе, али ипак 880 денари у питање се! нема лабаво А ќути удинезе, да не им текне нешто да забошотат, прва ми е, ако таа крене own: ќе се сликам Мужи дајте кажете прогноза за лиле вечер???
исто, башка и добар коефициент од овие другиве А оваа у бразил Корин..-Аваи 1 Прв пат ги гледам и слушам тие, али Корин...беа 2 а овие Аваи последни, или предпоследни, коефицинетот, не е нешто Wow ама океј е за да ја фатам