Не ти пропаѓа, важи ливчето само помалку пари носи..не се множи коефициентот на одложената утакмица.Исто како да не си ја пишала
Јас многу се разбирам од НБА, бидејќи страсно ја следам, обожавам кошарка И имам фаќано 3-4 ливчиња до сега со НБА, ама тоа се малку пари зашто обично коефициентите се многу ниски Тоа е околу 300-400 добивка на уплата од 50 ден. (повеќе не ставам). Некогаш знам и да искомбинирам со хендикеп или на вкупно кошеви да играм кога ќе се полакомам, ама обично тие ме зафркаваат, зашто не знам колку кошеви ќе даваат Затоа најсигурно ми е на конечен тип и тогаш не промашувам Можеби е малку касно (кладилниците затвориле) ама ливчето за вечерашните НБА утакмици ми е: Атланта - Голден Стејт 1 Вашингтон - Индијана (-2 хендикеп за Вашингтон) тип: 2 (прилично сум сигурна оти Индијана ќе тепа, ама ајде нека е со хендикеп за Вашингтон за посигурно Њу Орлеанс - Лос Анџелес Лејкерс -190 помалку или еднакво на 190 вкупно кошеви Оклахома Сити - Њу Џерси 1 Хјустон - Мајами 2 Феникс - Филаделфија 1 Лос Анџелес Клиперс - Јута +195 повеќе или еднакво на 195 вкупно кошеви Па се надевам ќе фатам Да ја видев порано темата и да се уклучев порано на нет ќе го пишев обавезно ливчево ама тоа е едит: Во Вил Хил е уплатено ливчево, ќе ги пишев и шифрите ама ливчето ми е во другата соба и ме мрзи да идам до таму сега
Денеска драгите Ливерпул и Арсенал потфрлија. Другите излегоа сите. Тоа е , повеќе среќа следниот пат, ќе бидеме упорни и ќе биде. А овие два тима на црна листа, ставање веќе - амин и онака од овој Арсенал ми се
Еве и јас да ви дадам еден совет. Оние блогерите кои демек даваат типови не излегуваат секогаш, значи најчесто ги ставаат како дојави, а всушност и тие самите гледаат од интернет. Баш еден период така следевме со дечко ми и се случуваше да погодат, ама многу ретко, а и вие самите може да погодите подобро. А и повеќето блогери се помали по 14-15 години. Јас би ви предложила ако сакате може да следите овде http://www.oddsportal.com/dropping-odds/, обично оние со паднати коефициенти излегуваат, и тоа некогаш многу големи коефициенти има за играње. Од искуство ви кажувам со дечко ми кога уплаќаме понекогаш, обавезно следиме што се случува на странава. Инаку не е 100% сигурно ни овде, ама нешто од овде и нешто среќичка и ќе има добивка
Aјде јас да пишам едни понеделнички. Атл.мадрид-сантандер 1 Мајорка-Херкулес 2-3 сарагоса-Сосиедад 3+ Виљареал-алмериа 1 Гетафе- Реал.М 3+ Саламанка-ксерез 2-3
ееех Скај за малку И тоа ова што си го оддалечила малку во постот те зезна... изгледа се наљутиле. Наредното што ќе го напишеш го уплаќам. Ние за утре ова го мислиме: Кардиф - Лидс 1-1 Едит: што значи хендикеп?
Хендикеп значи да се скрати/додаде од конечниот резултат. Пример во кошарка, ако е напишано -6, значи на домаќинот од резултатот да се одземе -6 поени. Па така ако конечниот резултат е 96-92, од домаќинот се одземаат -6, и резултатот со хендикеп изнесува 90-92 па значи со хендикеп победува гостинот.
Девојки, да стокмиме едно тикетче за денес, ќе не огрее ли сонце? Fulham - West Bromwich 1 Blackpool - Birmingham 1 HAYES-LUTON 2 CARDIFF-LEEDS 1X NEW Y-SAN A. SPURS 2 Aris - Kavala 1 Blackpool - Birmingham - 1 Што да се игра, прашањето е сега
Fulham - West Brom 1 Aris - Kavala 1 Cardiff-Leeds GG Hayes - Luton 2 Linkopings - Brynäs - 1 Blackpool - Birmingham 3+ Skelleftea - Timra 1 . . . Среќно
Fulham - West Brom 1 Дефинитивно овој натпревар е 1 Еве како играм јас денес : Blekpul - Birmingem 2-2 Fulam - VBA 1-1 Bristol Rov. - Plimut 1-1 Овие 3 од 5 Ejnen Atl. - Bresin 2-2 Glenejvon - Njuri siti 1-1 Mancester Jun. - Stouk 1 fiks Kardif - Lids 1 fiks
Моево т.е заедничко со брат ми(сепак не сум толку усовршена ) ливче од вчера Кој ме натера и кошарка да напишам Getafe-Real M. 2 Viljareal-Almeria 1 Sporting-Naval 1 Northampton-Lincoln x-1 Reading-Burnley 1 Atletico Madrid-Santander x И ова никаквиве Charlotte Bobcats -Miami Heat +180 Denver Nuggets-Houston Rockets -217
Еве нешто тешко од мене за утре Евертон - Тотенхем 2 Ланели - Бангор Сити Х (Велс) Атлетико Билбао - Барселона 2 Астер. Трипполис - Ерготелис 1 (грчка, не знам ни дали правилно напишав )
Ќе ве тепам за темава Јас и така не се разбирам од ова, ама ДЕФИНИТИВНО СУМ КОЦКАР! Ако се научам како се прави лифче, мореее секој ден ќе трчам до кладилница Едит- еднаш еден другар ми направи лифче....и фатив 100 и нешто денари