дечки ме поеба Хајдук 1.25 коефициент жалосно а на другото ливче ги чекам уште Атлетико 1 и Малага Т1 2+
ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЛЕЛЕЛЕЛЕ ќе ме шлакне нешто жими сеееееееее! уф овие бразилциве не се нормалнии, у 88 минута гол, ајдееее Corinthians немој да ме разочараш непишано правило, тие со наjмртвите коефициенти од по 1.20, 1.15 заебуваат поише него 2.40 или слично!! Мој совет не се клaдам на балкан, незнам не дeка другиве не местат, ама мислам дека ние балканци сме по расипани
ТЕТКА ЛИЛЕ маме и ебам до 11 саат ја чекам , последна ми е и таа ме заеба со 4 утакмици за 900 и ништо Барем првата да не ме зезнеше, да не се надевав за жабе пука не стаам утакмица у 9, па ако сака 5 коефициент нека има, не сум јас за ова, немам живци НЕ за друго иам тетка лиле, нека не се јавува деновиве, нема да и праам муабет
^ Честитам , барем некој да фати да не ги збогатиме кладилнициве! П.с за другиот петок/сабота само ако не споделиш комбинаци, лелелелелле
а затоа ли RainBow мама ика цело време а Hipster во вторник и среда има лига на шампиони па ако сакаш да искомбинираме од тие 2 дена утакмици така мислам е подобро а и во четврток има куп на уефа и тогаш има поише утакмици и повеќе избор со тоа и поголема можност за добивка па да напраиме сите некое заедничко ливче
^Deal brother Ќе ме заразите, доста што сеа ме гледаат криво у клaдилница, па уште и ако зачестам папа
Еве го моето добитно ливче Тотенхем 2+ пп Атл.Мадрид 2+ пп Ла Коруња 2+ пп AGOVV 2+pp Андерлех 2+пп за 20 добивка 1400 по убаво здравје и ке испадне ташната хухуху
BATE - AC Milan 2 Plzen - Barcelona T2 (доколку коефициентот е над 1.40) APOEL- Porto x ; 0-2 Genk - Chelsea T2 Manchester Utd - Otelul T1 (доколку коефициентот е над 1.40) Villarreal - Manchester City 2 Ajax - Din. Zagreb 1 ова се моите типови, ае сеа очекувам сугестии од вас
^ Eве братче гледај се за утре е ова 18:00 6001 Champions League BATE Borisov 4.70 3.30 1.60 Milan ( : ) : 18:00 6002 Champions League Zenit 1.90 3.15 3.55 Shakhtar ( : ) : 20:45 6003 Champions League APOEL Nicosia 4.00 3.30 1.80 Porto ( : ) : 20:45 6004 Champions League Arsenal 1.65 3.40 4.50 Marseille ( : ) : 20:45 6005 Champions League B. Dortmund 1.45 3.75 6.25 Olympiakos ( : ) : 20:45 6006 Champions League Genk 8.50 4.50 1.25 Chelsea ( : ) : 20:45 6007 Champions League Plzen 15.00 6.50 1.10 Barcelona ( : ) : 20:45 6008 Champions League Valencia 1.70 3.35 4.30 B. Leverkusen ( : ) : Што знам јас за милан, порто, арсенал, целзи, барселона и валенсија сум :up: ама што пак знам јас, мислам не сум најверодостојна! али мислам да пишам барем 5 утре за 50че
Bate - Milan : GG Apoel - Porto : GG Arsenal - Marseille : 1&3+ Dortmund - Olupmiakos : 1 Genk - Chelsea : 2 Plzen - Barcelona 2-2&3+ Valencia - Leverkusen: 2-3
@Hipster мој совет е да искомбинираш од вторник и среда а не само од вторник. зашо у тој случај имаш помалку избор и ке треба да ризикуваш со некои за да имаш солидна добивка. Челзи и Барса се со мали коефициенти подобро да не ги играш али како сакаш едит : ако ги уплатиш овие утакмици за 50 ден. добивката ке ти е 250ден.
Deep у право, ќе те послушам мали се ептен не играм за 250 денари , не ми се исплати душевната болка од погледите во кладилница, жими се почнав да се загрижувам дека нешто не сум складна, едно уво погоре подоле Ај ќе напраам комбинација, па ќе те прашам што мислиш
Ќе напишам едно ливче за утре, едно за во среда ќе ги уплатам двете утре без да ги знам сите коефициенти, зошто на онлајн билтенот на Спортлајф не ги ни пишува сите можни типови 1 Бате Борисов-Милан 2 Генк-Челзи 2 Плзен-Барса 2 и 3+ (прво ја пишав 2-2 и 3+ како Аргаси, ама минатата утакмица 0-2 излезе, и затоа не се ризикувам така пак) Зенит-Шахтјор 1 АПОЕЛ Никозија-Порто х Арсенал-Марсеј 1 2 Ајакс-Динамо Загреб 1 Лион-Реал Мадрид 2 и 3+ Виљареал-Манчестер Сити 2 Баерн Минхен-Наполи 1 Бенфика-Базел 1 Трабзонспор-ЦСКА Москва х
BATE-AC Milan 0-2 Genk-Chelsea 2 Reggina- Torino GG West Ham_Bristol City 1 Arsenal- Marseille 3+ Plzen-Barcelona 2 еве го моето ливче , со уплата од 100 ден ,за негде околу 1100 ден ,не е лошо ,ама да се фати аман више ,само играм а не добивам
Јас го играв Челзи 1-2, си правам филмови откако еднаш погодив таков тип, па мислам секогаш ќе погодувам. Друго не се сеќавам што ставив, ама знам дека беа уште 2 утакмици. Ако се сетам ќе редактирам. (му ги давам на младичот да ги проверува за да не губам нерви пред компјутер додека траат... тој нека се напнува )