1 livke Racing ? - ? Chelsea = 2+ Valencia ? - ? Bayer Leverkusen = 2+ Arsenal ? - ? Marseille = 2+ Borussia ? - ? Olympiakos = 2+ Zenit ? - ? Shakhtar Donetsk = 2+ APOEL Nicosia ? - ? FC Porto = 2+ BATE Borisov ? - ? AC Milan = 2+ Viktoria Plzen ? - ? Barcelona = 2+ 2 livke Bayern Munich ? - ? Napoli = 2+ Villarreal ? - ? Manchester C. = 2+ Inter Milan ? - ? Lille = 2+ Trabzonspor ? - ? CSKA Moscow = 2+ Benfica ? - ? Basel = 2+ Manchester U. ? - ? Otelul Galati = 2+ Ajax Amsterdam ? - ? Dinamo Zagreb = 2+ Lyon ? - ? Real Madrid = 2+ po 30ce sekoe
Сепак мислам дека не е баш најдобро исто да типуваш за сите утакмици, но пробај си ја среката може ке запали позз
Хаха....само јас пројдов на Милан...ГГ ја ставив, а бев 90% сигурна дека Бате пак по обичај ќе изненади, ама кога сакав х да ја играм мрдната ме направија, што ми требаше да слушам. Али ајде сега другите да видиме, ќе го скршам ли проклетствово надвиснато над моите ливчиња.....
Среќа моја, се закаснив за да пишам и не ја пишав Милан. Туку Порто нешто ме задумва, ќе излези 2ка али не.
Дај бе луѓе, пишете некое посигурно, сафра ме фати, морам малеров да го скршам, почнав на велико да се коцкам, Коце ќе почнат да ме викаат, у п.м
Нема сигурно ливче .... Или имаш среќа или немаш на ливчето ... Гледаш тамо утакмици каде со 1.05 коефициент и ке ги ставиш и ке изгубиш ... освен тие у 10та лига германија тамо местат и се парат навелико , ама за тоа ти треба сигурни извори Јас сега ке зимам утакмици од еден другар, не е некој местач али еве со години ги прати утакмиците во шпанска втора германска втора лига и уште неколку ... и знае кој е повреден , на кој му умрело кучето кој се оженил .... Па да видам дали ќе биде нешто , ке пишам петок/сабота ливке ... и патем правило за обложување на фемина Согласно со советот на Обложување фемина СЕКОЈ ШТО КЕ ГО ПИШЕ ЛИВЧЕТО ОДКАКО КЕ ПОМИНАТ УТАКМИЦИТЕ , ВИКАЈЌИ ДЕКА ФАТИЛ КЕ СЕ РАЧУНА КО ИЗМАМА И ПРЕДАВНИШТВО КОН ДРУГИТЕ ЧЛЕНОВИ НА ФЕМИНА Благодариме
Еве ми го моето.Го испоштував правилово,за да не ме карате после . За 50че ,6ипол илјади носи. Leeds-Blackpool 1 Corby-Kiderrminste 2 Inter-Lille 1 Lyon-Real Madrid 2 Ajax-Dinamo 1 Прво полувреме Villarreal-Manchester C. 2 Прво полувреме Envigado-Deportivo 1
Откако фатив, секој ден ставам ливчиња буквално Вчерашното ми пропадна, се надевам нема денешново. Секој ден сум во Спортлајф, ме научија Утре УЕФА куп, пак ќе пишам Еве го денешново: Баерн-Наполи гг Бенфика-Базел 1&3+ Лион-Реал Мадрид 2 Трабзонспор-ЦСКА Москва (моите) 2 Виљареал-Манчестер Сити 2 Ајакс-Динамо Загреб 1 за 50вче со солидна добивка од 2090 денари Ајде да видиме!
А мене па, зошто секогаш моите ме заебуваат, а не ги играм навивачки туку баш објективно?! Бенфика нерешена 1:1 заврши јест да не сум за нив, а очекував 2:1 ја имав 1&3+ и ЦСКА Москва 0:0 а бар 0:1 да завршеше! По ѓаволите! Кај и да е ќе ви го кажам утрешното ливче.
Леле колку се изнервирав ! Паднав на ЦСКА Москва ! Останатите 5 ги добив на оваа паднав Сите ми викаа играј икс мореее ја нее 2 ке биде ..ете двојка Ги добив Интер,Реал,Манчестер Сити,Ајакс,Баерн ....
Еве го моето ливче за денес. Besiktas - Dinamo Kyiv X-2 FC Kobenhavn - Hannover 1 Austria W. - AZ Alkmaar 2 Celtic - Rennes 1 Сите да ми држите среќа.