Еве го моето Braga 1-1 i 3+ Fulam 1 i 2-3 Shamrok - Paok X p.p Az Alkmar gg i 3+ Rubin K 2-3 g Sporting 2
Еве го моето ливче за денес и една утакмица за утре има Lacio -Cirih 1 Psz-Slovan 1 Ldu Kvito -Libertad 1 Milano -Efes -hendikep -2.50 ,-4.50 Partizan -Sarioa -hendikep -4.50 ,-7.50 Samrok -Paok 1x Rubi Kazan -Totenhem x2 Fulam -Visla 1 Frolunda -Modo 1 Braga - Maribor 1 за 50ден има добивка 1900
Дечко ми во 5 до 7 ми го уплати, памтам во 18:52 му ги кажав утакмиците во рок од секунда не ни знам што му кажав отпосле ми ги кажа! Ама за 20вче, добивка 400 Besiktas-Dinamo Kiev X Lazio-Zurich 1 Shamrock-PAOK 2 Atl. Madrid-Udinese 1 Fulham-Wisla 1 Schalke-AEK Larnaca 1
Aston Villa ? - ? Norwich C. = 1 Liverpool ? - ? Swansea C. = 1 Arsenal ? - ? West Bromwich A. = 1 Newcastle U. ? - ? Everton = 1 Manchester U. ? - ? Sunderland = 1 Queens Park R. ? - ? Manchester C. = 2 Blackburn R. ? - ? Chelsea = 2 мое е ливчето , другарот моментално не е вратен од работа ... а јас патувам за 1 саат така да морав набрзинка да импровизирам... Ги видов сите се фаворит против лузер.... се надевам фаворитите нема да зезна работа
да споделам нешто со вас. од овој викенд па натаму ке играм прогресија и ке бркам тип х од Француската лига еден исти тим на пр. Сошо овој викенд на х ке уплатам 500ден. па наредниот 1000ден. итн итн итн на годишно ниво ќарот ми е загарантиран и ке молам бога да не ја фатам веднаш сакам барем до 200 евра да стигнам
Кај сте бе кладионичари? Темава прашина фатила па реков да ја подзачистам со едно ливче за 50вче со добивка 1900 Њукасл-Евертон 1 (ја фатив) Мајорка-Севиља гг Реал Бетис-Малага 2 Леванте-Валенсија гг Арис-Олимпијакос 2
И пак го чекам Вотфорд! За 1900,3+ е стаено,уше таа ми остана! Вотфорд,ако нема бар 3 гола на мечов,мајките ќе ви плачат! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Океј,заврши утакмицата,Middlesbrough - Watford 1:0... Смее да се пцуе у темава?!
Fulham - Tottenham 2 Sochaux - Lyon 2 Lazio - Parma 1 Getafe - Atl. Madrid 2 сеа за сеа ова имам на ум да го уплатам али може ке пишам и друго ливче у кладилница па ке ги пишам тука утакмиците
бев уплатив и еве го и другото ливче Az Alkmaar 1 Udinese 1 Milan 1 Marseille 1 Bayern M. 3+ коефициентот е 6.76 јас го уплатив на 500ден и добивката ми е 3380 а на првото ливче што го пишав коефициентот е 21.85 и го уплатив на 100ден значи добивката ми е 2184
искрено се мислев и јас за Удинезе али некако бев пишман аџија и реков подобро да не ја ставам на ова добитно ливче али ете коа отидов да уплатам ипак ја стаив на другото
Сега ќе го уплатам ливчево! Udineze-Siena - G,G Lazio-Parma-1 Tepalice-Fc slovacko-1 Atalanta-Cagliari-1 Slavia.p-Plazen-2 Grashopers-Sion-2
Ова ми е прво шо си го направив без никаква помош : Fulham-Tottenham - 2 в.п. Hannov-Schalke - г.г. (фаната ) Augseu-Bayern M.- 2-2 Real M-Osasuna - п.п. 2+ (Фаната) Кофициенто 12.83 . Платив 50, ќе чекаме 640