Можно е да имам некое сигурно ливче за у вторник, ако ми каже братучед ми пак некои наместени утакмици така да ако има нешто ќе пишам обавезно
одамна е пишано ама сега тек го видов..... да не ми даваш пари па да те лажам? И јас на ненормална ли ти личам а и девојкиве овде па недобитно да го пишам како добитно кога постојат милион страни за проверка? Викаш дечкоти ептен експерт па проверил коефиценти...епа следен пат нека проверува на е-ставе.ком па после нека јаде..... демек сум паднала....мала јас колку тикети имам одиграно колку имам пачено ти толку циклусе немаш добиено и најде овде памет да ми солиш па и лажга да ме правиш? Ај иди кај дечкоти речи му дека сум те изнервирала за мала квота чак 1.15 Иначе на темава почнав да играм јас ракомет нешо тенис за сеа фудбал не играм.откако ме изнервира пред некој ден челси кога заврши нерешено со Генк а само недела пред тоа беше му дадел 5+ голови...
Точно 1 недела помина од пишувањето на моето последно ливче, па си реков да ви пишам јас на рехабилитација и така...ама затоа сеа покер играм 24/7, среќа само онлајн не уплаќам по казина се уште Кај и да е ќе разлистам некој билтен, доста беше оправање
Паа добро ливке ... како да не ... али сепак добро ливке и онака се навикнав да ме зеза една утакмица ... некогаш две .... знаеш како да плаќаш данок секоја сабота 50 денари за воздухот што го дишеш патем денеска видов една девојка како става ливке If that was you .... AWESOME Beira Mar ? - ? Moreirense =1 Maritimo ? - ? U. Madeira =1 Gil Vicente ? - ? Belenenses =1 Hercules ? - ? Real Murcia = 1 Notts County ? - ? Accrington = 1 Bristol R. ? - ? Corby Town = 1
за денес: toulose-lille x2 afan-tns 2 tamworth-kettering 1 veendam-zwolle 2 den bosch-agovv 1 zenit-anzhi 1 cska - r.kazan 1 nersin idman- trabzonspor 2 za 50 denara dobivka 2415 denara uplateno vo vil hil pa da vidame kakva sreca bice u Strumica
Zenit x-1 Lyon x-1 Livorno x-1 Stuttgart (am) g-g ливчево е доста интересно lyon 1 otelul 1 willem 1 lille 2 (popularnata lile ) standard 2
еве ви и за утре и нема да редактирам за да биде попрегледно Manchester Utd. - 2 Gl. Rangers - 1 Schalke - 1 Inter - 1 PSV - 2 Milan - 2 (ја играв и оваа иако не ми е нешо сигурна)
Еве го моето за денес Norwich-Arsenal 2 Manchester City-Newcastle 1 Swansea-Manchester Utd 2 Inter-Cagliari 1 Fiorentina-AC Milan 2 Bayern-Dortmund ГГ Valencia-Real Madrid 2
Другарот што го зборев , ми намести едно ливче денес па да видам колку е добар ... ке тестирам со 30-40 ден Everton ? - ? Wolverhampton W. = 1 Stoke C. ? - ? Queens Park R = 1 1. FC Cologne ? - ? Mainz = 1 Wolfsburg ? - ? Hannover =1 Како 5 утакмица ми рече да бирам Barcelona ? - ? Zaragoza = 1 Montpellier ? - ? Marseille = 2 Да видам коефициенти па ке пишам ... ама изгледа барса ке ја играм некако посигурна ми е
ниедна не ставив villareal betis kec ... a i baba mi stavi livce manchester citi = kec manchester utd = dvojka rangers = kec bayern - kec barsa - kec ajax - kec porto - dvojka
Епа да, цела недела чекав да излезе ново коло, нов билтен за да пишам за денес, и на крај заборавив. Ај сеа ке навезам едно ливче за утре.
Интер-Каљари 1 Баерн-Б. Дортмунд 1 Фиорентина-Милан 2 (прво сакав Х ама ај...) Валенсија-Реал М. 2 Олимпијакос-Панатинаикос х Норвич-Арсенал 2 (ја фатив) Имав спремено сосем различно и многу поризично ливче за 4000 и нешто добивка, ова ми е за 2470
Пак јас со моите импосибл ливчиња.50 за 35 000 . Nocerina 1 (води 2-0) Schalke 1 (води 2-0) Stoke 1 (води 1-0) WBA 1 Reading 1 (губи 0-1 ) Middlesbrought 1 Birmingham 1 Sheffeild 1 Barow-York 2 Magna-Srtum 2 И дечко ми ми ја додал Баерн 1.
Таа во која бев најсигурна (после Реал секако), таа ме заеба. Баерн на домашен терен, со машинана Гомнез да изгубат? Ептен не заебаа, повеќето ја типуваа баш таа како демек „една од посигурните“, дечко ми па 1&3+ ја стаи па, па, па... Ај, друго ливче ќе го спонзорира мојот нов фустан мејби
Не можам никако да сфатам како оди ова со кладењево а сакам да го сфатам зошто вака како за некој како мене што нема појма како оди таа работа од страна изгледа дека на сите им е многу интересно.. да ми подобјасните некако по женска линија ако може И пишете некој тип за денес ако има