Stuttgart 1 PSG 1 Roma 1 Groningen 1 Az Alkmaar 2 Juventus 1 go igrav na 500 den livcevo i nosi dobivka 3000 den C. Brugge 1 Sevilla 1 Chelsea X Vaslui 1 Atletico M. 1 uplata 100 dovikata e 2700 den.
Од сега , кога ке пишам тука ливке ке гледам и мала анализа ...чисто да ми биде поинтересно зашто ме зезнала утакмицата и систем ке играм ... наместо 1500 500 ке зимам ама барем нешто ке земам AS Roma ? - ? Lecce =1 (ednostavno na Roma im trebaat 3te poena ako sakaat sledna godina evropski sampionski ligi) Sevilla ? - ? Athletic Bilbao = 1 (Favoriti se Sevilla , imaat podobra forma od bilbao i so nadez pobeda) Paris S.G. ? - ? Nancy = 1 (ne sakam francuska oti se mnogu nepredvidlivi , sepak moze denes ke bide drugo) Genoa ? - ? Novara = 1 ( Genova doma nemaat zaguba , Novara na gosti nemaat pobeda... nadezno) Catania ? - ? Chievo= 1 ( Catania se favoriti + nemaat izgubeno doma ... se nadevam nema denes da pocnat) FC Groningen ? - ? VVV Venlo = 1 (favoriti) Sporting Lisbon ? - ? Braga = 1 (malce rizicno no sporting se raspukale golovi doma , a braga ima najaka odbrana u celo maalo ) 5/7 sistem 100 den , dobivka 235 - 1135 den
Чим не кажувате како оди коцкава, сама малку од малку успеав да ја разберам логиката Ќе почнам наскоро да правам страшни комбинации
Chelsea ? - ? Wolverhampton W. =1 Manchester U. ? - ? Newcastle U. = 1 Real Madrid ? - ? Atletico Madrid = 1 Getafe ? - ? Barcelona = 2 Celtic ? - ? St. Mirren =1
Palermo ? - ? Fiorentina = 1 AC Milan ? - ? Chievo =1 Siena ? - ? Inter Milan = X2 Espanyol ? - ? Osasuna = 12 Mainz ? - ? Bayern Munich = 3+ Twente Enschede ? - ? Vitesse Arnhem = 1 NEC Nijmegen ? - ? Ajax Amsterdam = 3+ Panathinaikos ? - ? OFI Crete = 1 7/8 sistem
Palermo 2 - 0 Fiorentina = WIN Siena 0 - 1 Inter Milan = WIN Espanyol 1 - 2 Osasuna = WIN Mainz 3 - 2 Bayern Munich = WIN NEC Nijmegen 0 - 3 Ajax Amsterdam = WIN Twente Enschede 0 - 0 Vitesse Arnhem = LOSE Panathinaikos 3 - 1 OFI Crete = WIN 40* MIN Milan 3-0 Chievo = WIN ... mislam deka nema sansi da me zezne ... vajda nema Така бидејки една ме заеба , ама уствари јас нејзе ја заебав бидејки играв систем ете ти .... утре ке си подигнам од 200-400 , околу....
Oвој тато нема мозок. Уплатил ливче Rosenborg-Viking 2+д Mainz -Bayern 2+г AC Milan-Chievo 2+д Уплатил илјадарче, а доби 2600. По грешка кај Баерн му искуцале 2+д, кога видел се вратил да му го поправат. Да не се вратил, да останало така како што е, сега ќе си земеше 8000, ама тоа е.
Кој знае да ми објасни за колку се намалува добивката кога играш систем зошто приметувам се намалува, ама не знам како се гледа тоа? Пр. имам ливче ќе го уплатам за 100ден. 7/9 систем вака добивката е речиси 13 илјади денари кога не би било систем. А систем, колку ќе биде?
Malce docnam ama ete .. taman pred da pocnat Tottenham H. ? - ? PAOK Saloniki = 3+ Rubin Kazan 2 - 1 Shamrock Rovers = 3+ Celtic ? - ? Atletico Madrid = 12 Rennes ? - ? Udinese = 12 Braga ? - ? Birmingham C. = 3+ & 1 Manchester U. ? - ? Crystal Palace = 1
Ливчево чисто се сомневам дека ќе испадне, но важно ми беше да наставам натпревари од најразлични периоди за да имам што да правам оваа монотона сабота (првите почнуваат од 13 часот). Така што, use at your won risk и со малку среќа ќе падне нешто повеќе од 500-че. Натпреварите ми се хронолошки напишани. Силекс - Вардар = Вардар ќе даде гол Работнички - 11 Октомври = 1 Њукасл - Челзи = Двата тима даваат гол Баерн - Вердер = Вердер ќе даде гол Б. Минхенгладбах - Б. Дортмунд = Минхенгладбах ќе даде гол Наполи - Лече = 1 Интер - Удинезе = 1 Уплата 20 денари.
Basel 1 Chelsea 2 Man Utd 2 Leeds 1 Arsenal 2 тоа зависи од бројот на комбинации кои ги имаше порано во табела на крајот од билтенот на пр. за 6/7 има 50 комбинации па се дели добивката со нив...така нешо беше зашо одамна не играм смотани системи нема леб од нив
Napoli ? - ? Lecce = 1 Sporting ? - ? Real Madrid = 2&3+ Barcelona ? - ? Levante = 1&3+ Valencia ? - ? Espanyol = 1 Montpellier ? - ? Lorient =1 Ajax Amsterdam ? - ? Excelsior Rotterdam = 3+ Rangers ? - ? Dunfermline = 1 2ro Hearts ? - ? St. Johnstone = 1 Bayern Munich ? - ? Werder Bremen = 1&3+ Racing Santander ? - ? Villarreal = 1X Tottenham H. ? - ? Bolton W. = 1 Wigan Athletic ? - ? Arsenal = 2 na dvete po 700 pa so zdravje a eve i od eden pred mene sto pisa livke Inter Milan ? - ? Udinese = 1-2 A so Deep utre kje piseme po 3 utakmici sekoj i ke napravime zaednicko livke
Blackburn R. ? - ? Swansea C. 2 Tottenham H. ? - ? Bolton W. 1 Napoli ? - ? Lecce 1 Valencia ? - ? Espanyol 1 Bayern Munich ? - ? Werder Bremen 1 FC Groningen ? - ? NEC Nijmegen 1
Еве едно ливче од мене, ама составено од брат ми Dungannon - Cliftonvil - 2 Aston Villa - Manchester - 2 Colmar - Martigues - 1 Varazdin - Sibenik - 1 Barcelona - Levante - 1 Tottenham -Bolton - 1 Manchester -Norwich - 1 Gl.Ranger - Dunfermlin - 1 Ajax - Ecelsior - 1 За 100 ден има добивка 4200 ,епа ајде со господ напред па вечер да се частиме