Napoli 4 - 2 Lecce = WIN Sporting Gijon 0 - 3 Real Madrid = WIN ( БОЖЕ МИЛИ У 92 МИН ДАДОА ГОЛ ЗА 0-3 СУМ ПИСКАЛ ) Barcelona 5 - 0 Levante = WIN Valencia 2 - 1 Espanyol = WIN Montpellier 4 - 0 Lorient = WIN Ajax Amsterdam 4 - 1 Excelsior Rotterdam = WIN Rangers 2 - 1 Dunfermline = WIN SEEMS LIKE BETTING SHOP MONEY BELONGS TO ME NOW
А тато па колку ги испцуја Реал Само таа ја чекаше 3+, пцува, нервира се, за на крај во 92 мин. да дадат гол. Важно фати.
Еве денес од дедо ми Everton ? - ? Stoke C. = 1 Catania ? - ? Cagliari = 1 Juventus ? - ? Cesena =1 Osasuna ? - ? Real Betis = 1Х Paris S.G. ? - ? Auxerre = 1 Schalke ? - ? Augsburg =1 Dundee United ? - ? Celtic = 1 А со дип ливчето 3 утакмици кој од мене ги давам се Everton ? - ? Stoke C. = 1 Catania ? - ? Cagliari = 1 FC Utrecht ? - ? FC Twente Enschede = 3+
Еве и од мене некој утакмици и овој пат составени од брат ми нормално Hajduk - Zadar - 1 Utrecht - Twente - 2 Alianza At - Melgar - 1 Anderlecht - Oh Leuven -1 Juventus - Cesena - 1 Aris - Panathinaikos -2 Tampa Bay -Carolina - 2H Iceland W -Angola W -1H За 100ден има 5090 ден добивка ,ајде дај боже и денеска да имаме среќа па да се частиме вечер
Јас денеска за прв пат ќе се кладам да идам до кладилница, па ќе ви пишам што ќе играм ај као за прв пат да видиме дали ке ми се позлати
Некој спреми ли ливче за денес? Кажете, ми требаат пари Еве што мислам да уплатам јас: Apoel - Shakhtar x2 Chelsea - Valencia 1x Olympiakos - Arsenal x2 Porto - Zenit 1 Basel - Manchester Utd 2 Benfica - Otelul Galati 1 Lille - Trabzonspor 1
леле ЛивингГлам, ова што си го напишала, за почетник како мене е ,,шпанско село,, тотално непознато Ама како што ветив да ви пишам што уплатив и како изгубив , не бе се шалам не сум сед Челзи - Валенсија 1 Порто Зенит 1 барселона - Бате 1 генк - Леверкузен 2 и што е најинтересно , ова го пишав не дека нешто посебно се информирав, туку ги пишував затоа што коефициентот им беше помал и ај си викам, штом дале помал коефициент сигурни ми се, ама ништо. Кога ќе се кладам пак, ќе ви пишам П.С. Не знам дали е својствено за темава волку да се пишува, ама јас се изнапишав, простете, возбудена сум
Еве го моето за денес, кој сака сите, кој не нека селектира Ajax - R.Madrid gg & 3+ Basel - M.United tim2 Benfica 1 & 3+ Inter - CSKA X Lille 1 Manch. S - Baern M gg i 3+ Viljareal - Napoli 2+ p.p ајде бре нека се пореќи више
Значи и по втор пат немав среќа со кладењево, ама ќе бидам упорна и да видам дали ќе имам трета среќа
Ни се обложувам, ни знам како се праи тоа. Комшииве мои само знам дека ептен се заразени со обложување,не чини.