Stoke C. ? - ? Tottenham H. = 2 Bologna ? - ? AC Milan = 2 & 3+ Udinese ? - ? Chievo = 1 Novara ? - ? Napoli = 2 Lille ? - ? Dijon =1 Borussia Dortmund ? - ? Kaiserslautern = 1 RKC Waalwijk ? - ? Ajax Amsterdam = 3+ 50 ден уплата 2088 добивка
Чисто предлог од мене... Денес би играл на тоа дека Тотенхем, Наполи и Базел нема да победат (последниве две гостуваат, ем се папсани од ЛШ неделава, имаа важни натпревари ), победа за Ајакс и Дортмунд (мораат да се вадат за испаѓањето од ЛШ), 0-2 гола на Виљареал - Сосиедад.
Дечки во Моцарт обложувалниците дали за да уплатиш една утакмица на ливче, како сингл има одредено минимум колку може да се уплати. Знам дека јас кај што уплаќав беше минумум 200ден ако уплаќаш сингл, а незнам во оваа дали е така а сакам да идам да уплатам една утакмица. Знае некој
Роденденско ливќе , т.е две од нив едно GAY едно RAMBO GAY Dynamo Kyiv ? - ? Maccabi Tel Aviv = 1 Besiktas ? - ? Stoke C. = 2+ Fulham ? - ? OB Odense =1 Levadiakos ? - ? Olympiakos = 2+ Maccabi Haifa ? - ? Schalke = 2+ Lazio ? - ? Sporting Lisbon = 2+ Добивка 250 ден RAMBO Lazio ? - ? Sporting Lisbon = 1 Paris S.G. ? - ? Athletic Bilbao = 1 Besiktas ? - ? Stoke C. = 1 & 3+ Slovan Bratislava ? - ? RB Salzburg = 0-3 Fulham ? - ? OB Odense = 3+ Levadiakos ? - ? Olympiakos =2 Добивка 2000 ден и кусур
Еве и од мене едно ливче за денеска Бешикташ - 1 Лацио - 1 ПСЖ - 1 Салзбург - 2 Шалке - 1 Твенте - 1 Фулам - 1 Динамо Киев - 1 Ајде да уплатиме па здравје ако имаме среќа вечер да се частиме
Ако Црешичке сеа ни останува да се молиме и да се надеваме дека ќе бидеме среќни денес и добитни се разбира
Ставив 2 лиќиња и тоа погрешно ми ги пишаа ... наместо 1 &3+ ставила девојката 1 или 3+ ... Сакав да и се вратам да ми преправи , ама оти беше убаво девојчето ми падна жал да ја мачам пак да куца на тастатурата Сега да наместо добивка 2500 ќе имам 700 или 600 , ама сепак јас се обложувам за да ми бидат поинтересни утакмиците за гледање и да си купам чоко бисквит 1 . Wigan Athletic ? - ? Chelsea = 2 или 3+ (наместо 2&3+) AC Milan ? - ? Siena = 1 или 3+ (наместо 1&3+) Charlton Athletic ? - ? Oldham Athletic = 1 Schalke ? - ? Werder Bremen =1 FC Porto ? - ? Maritimo = 1 Hearts ? - ? Dunfermline = 1 Hamburger SV ? - ? Augsburg = 1 добивка од 61 до 712 ден 2. Newcastle U. ? - ? Swansea C. = 1 или 3+ ( наместо 1&3+) AC Milan ? - ? Siena = 1 Bayer Leverkusen ? - ? Nurnberg = тим 1 дава 2 гола Lyon ? - ? Evian = 1 FC Porto ? - ? Maritimo =1 Rangers ? - ? Inverness =1
Kaha Laboral Barselona 2 ,Monpelje Tuluz 1 , Bilbao Saragosa X-1 Volfsburg Stutgart 3-5 голови Sevilja Real 3-5 голови
Schalke - Bremen - g.g Wigan - Chelsea - 2 Colo Colo - Cobreloa - 1 Milan - Siena -1 Вака играм денес. И паднав на Шалке... -.-
Наполи - Рома = 1 Tottenham H. ?- ? Sunderland = 1 Manchester C. ? - ? Arsenal = 1&3+ SC Heerenveen ? - ? PSV Eindhoven = 3+ Anderlecht ? - ? Lokeren = 1 станав у 2 ипол и немав време да уплатам повеќе и подобри утакмици
Едно на ризик за утре (Среда) Удинезе-Јувентус- 2 Штутгард-Хамбургер- 1 Атон вила-Арсенал- 2 Болоња-Рома- 2 Виган-Ливерпул-2 Фулам-Манчестер Ј.-2 Многу висок коефициент околу 100
Денес ставив нешто сакам да испробам нова фора за нова година "Девојко млада дали сакаш да те фатам како што фаќам на спортска" Затоа ставив сега неколку утакмици (со помош од Најти преку телефон) Liverpool ? - ? Newcastle U. =1 Manchester U. ? - ? Blackburn R. =1 Arsenal ? - ? Queens Park R. =1 Chelsea ? - ? Aston Villa = 1&3+ Swansea C. ? - ? Tottenham H. = 2 Stoke C. ? - ? Wigan Athletic =1
Недај боже некој друг да пише тука освен мене ...... Chelsea ? - ? Portsmouth = 1 Manchester C. ? - ? Manchester U. = 1 Udinese ? - ? Cesena =1 Lecce ? - ? Juventus = 2&3+ Villarreal ? - ? Valencia = ГГ Espanyol ? - ? Barcelona = 2 Uniao Leiria ? - ? Benfica = 2 Arbroath ? - ? Rangers =2
И ја чу данас Manchester City - Manchester Utd 3+ Atalanta - AC Milan 2 Lecce - Juventus 2 Villarreal - Valencia 2 Espanyol - Barcelona 4+ Среќно на тие што ќе играат