Дечки, продолжетоците на утакмица не се рачунаат во конечен тип, нели? На пример, јас Ница ја играв 1, во регуларното време заврши 2:2. Сега ја продолжија 2 пати утакмицата, ама дури и да победат, не се важи типот, така? Или?
Не се важи, само до 90та се важи утакмицата и нели +- минутките од судијата колку е резултатот до тогаш дотаму се важи.
^ Така и си мислев, фала Плавуша. Тоа е, повеќе среќа утре или нареден пат. Јас инаку ја фатив Удинезе, 2-3, ама што дека...
Поубаво би било кога би се важеле продолжетоците на утакмиците, ете ти си ја пишала 1 и резултатот до 90та бил 2:2 и што ако подоцна биде 3:2? Треба да се важат, ама аааааајде нека им биде...
Осеќам вибрации дека викендов ќе има добитно ливче духовите на спортска обложувалница ми праќаат сигнали да ставам на ливче
Не биди себичен и подели со другарчињата.... Оти духовите лесно може да ти свртат грб, со таква леснотија како што Љубица пишува бандерки во тефтерот...
Еве да споделам едно ливче со вас за денеска Ракомет Германија - Шведска 2 Чешка - Македонија 2 Полска - Данска 2 Србија -Словачка + ( да се паднат вкупно повеќе од 55,5 гола ) Фудбал Интер 1 Кошарка Армани - Панатинаикос 2 За 100ден добивка 2300 ден има да се надеваме дека е добитно
Ливче бр. 1 Real M. - Ath. Bil. T1 2+ Marseille - Le Havre K1 Novara - Milan K2 Arsenal - Manchester GG Utrecht - PSV K2 Hamburger - Bor. Dorth K2 уплата 70 ден , добивка 796 ден Ливче бр.2 Real M. - Ath. Bil. T1 2+ Novara - Milan K2 Malaga - Barcelona K2 Siena - Napoli K2 Leverkusen - Mainz K1 Arsenal - Manchester K2 Hamburger - Bor. Dorth K2 Palermno - Genoa K1 Inter - Lazio K1 уплата 30 ден, добивка: од 58 - 1233 ден
Сити-Тотенхем ГГ ја фатив Арсенал-Јунајтед 2 и таа ја фатив Ја фатив и Барселона 2 Порто 1 Аз Алкмар ГГ Ми остануваат уште Бенфика 1 Реал Мадрид 1 и Интер 1Х
Денеска ќе ги уплатам овие за 300 ден Полска-Македонија 2 Данска-Германија 1 Србија-Шведска 1 Што мислите ?
Еве едно за денес, ризично, ама затоа и со 30 денари уплата има солидна добивка. Со 50че да не збориме За 30-че вреди да се ризикува, а ако упали ќе биде екстра. Macabi haifa - Macabi T. Aviv 2 Reggina - Padova x Vendaam - Fc Oss 1 Portimonense- Moreirense gg Olhanense- Sporting Lisbon 2 Viljareal - Gijon 2-3
Mersin idman-Kayserispor- 1 Anderlecht-Gent- 1 Mali-Guinea-1 Notts Country-Preston-1 Ebbsfleet UT-Iamworth-1 Motherwell-Dunfermline-1 Kettering-Gateshead-2 Ливчето е чудесно, го навезав за 5 минути па шта буде нека буде. На 30 денари носи 4100, уплатено е во Вил Хил. Ај Гуд Лак.
Ракомет: Шпанија - Исланд 1 (фатена) Франција - Хрватска 2 (скоро фатена ) Унгарија - Словенија 1 Фудбал: Јувентус - Рома 1 Бешикташ - Газиантепспор 1.