Мора тука да се испразнам. Само Барселона ме бутна со коеф. 1.25 па толку да местат не ми се верува. Италјанците и Шпанците колку само местат, како да има специјализирано за тоа.
Па јас затоа не играм утакмица со 1.25, ако ме бутне нека ме бутне некоја од 2 коефициент, да не ми е мака. Оваа најмногу боли, ем не ти ја дига многу добивката, ем ќе ти зезне цело ливче.
Од дното на душата го мразам ова нешто. А поради толкава омраза и одбивност што имам во себе, мислам дека секогаш кога дечко ми ми се јавува за да му го проверам ливчето губи... само се ми се чини дека му дојде паметот па ќе го крие подалеку од мои очи(освен нормално ако не сака да не го фати )
и јас паднав на барцелона синока ке си пукнев од мака...за денес имамЧ stuttgart 2 arsenal 1 santader 2 la coruna 1 twente 1 tienen 2 milan 1 napoli x2
Штета не стаив ливче вчера, ама и така бев во Спортлајф пишав денес, и покрај малиот избор на утакмици. Типував на Бешикташ, Лацио, Наполи и Сантос
Ливчиња?Обложување?Не е мој тип...Ама дефинитивно кога ќе си седнеме со другарка ми на кафе,вади таа лифчињата и ми вика ај сеа помагај!А јас таква: "ова дефинитивно овде,ова тука,ова ваму,1 тука,2..." и да ви кажам и имам погодено 2-3 пати од тепка...хахахха многу ми е шврки бе
За денес и утре Manchester - Liverpool T1 2+ Lyon - Caen K1 Benfika - Nacional 1 & 3+ Porto - Leiria 1-1 Real M - Levante 1 & 3+ Osasuna - Barcelona K2
ПАОК 2, Милан 2, Каљари 1, Дортмунд 1, Атлетико Мадрид 2, и Реал Бетис со Атлетик Билбао Х. Добивка скоро 5000, па да видиме.
Ништо не е сигурно. За вчера имав јако ливче за 30вче добивка 2000 ги имав Зенит ГГ&3+, Јуве 2, ПСЖ 2, Аталанта 1 што едвај искочи и Милан 1&3+ И ме заеба Јувентус, заврши 0-0. За денес, УЕФА куп. Спојлер Ајакс-Јунајтед 2 Аз Алкмаар-Андерлехт ГГ&3+ Лацио-Атлетико Мадрид ГГ&3+ Удинезе-ПАОК ГГ Трабзонспор-ПСВ ГГ&3+ Порто-Сити 2 За 20вче, добивка 2190, па да видиме.
Не знам дали се гледа убаво, на 30 денари 1359. Спојлер ајакс-манчестер ј- 2 лацио- атлетико мадрид- 1 плзен- шалке-2 порто- мачестер сити- 2 хановер- клуб браџ-1 Решив веке да играм вака, наместо 20 да ставам 30, 40, 50, денари и помалку утакмици. Нова стратегија се надевам ке успее
Сум седнал денес со Најтвокер и решивме да собереме пари од обложувалница на легален начин еве го ливќето Ajax Amsterdam ? - ? Manchester U. = 2 AZ Alkmaar ? - ? Anderlecht = 1 (Ovaa ako zezne Najtvoker e kriv ) Lazio ? - ? Atletico Madrid = Лацио дава гол FC Porto ? - ? Manchester C. = Порто дава гол ( 100% Hulk ќе им го збрца) Steaua Bucuresti ? - ? FC Twente = 2 Тrabzonspor ? - ? PSV Eindhoven = Трабз дава гол Udinese ? - ? PAOK Saloniki = 1 Добивка 2000
Да се надополнам, според статистиките на футбол24.ком Лацио нема да победи, дали е можно и денес да не фатам ништо на спортска?
Можда и догоди се чудо засега губи 1-2 на полувреме, па ќе видиме, јас не ја гледам утакмицата ама знам дека ја фатив ГГ&3+.