еве едно со 11 утакмици Денеска кога идев , има што да видам некој со кола се паркирал , си го остаил детето внатре во кола и отишол да става ливче ..... бог да ми е на помош јас да не станам таков пу пу пу еве утакмиците Liverpool ? - ? Brighton & Hove A. = 1 AS Roma ? - ? Parma = GG3+ Genoa ? - ? Chievo =1 Palermo ? - ? Lazio = T1 2+ (Palermo ke dade 2 gola) Udinese ? - ? Cagliari = 1 (zaradi ovie udineze izgubiv 2000 ali ae sega veruvam vo niv ) Sporting Gijon ? - ? Atletico Madrid = T2 2+ (Atletico dava 2 gola) Barcelona ? - ? Valencia = 1 Ajax Amsterdam ? - ? NEC Nijmegen = 1&3+ Vitoria Setubal ? - ? FC Porto = 2 Sporting Lisbon ? - ? Pacos Ferreira = 1 Hibernian ? - ? Celtic = 2 sistem 9/11 dobivka od 136 do 16.450 denari .....
Денес платив една утакмица као демек кажана сигурни извори 1000% сигурна ... со 5 коеф.. И ме зафркна Аууууууууууууууу 90' ставија гол... Јејејејејјејејејее http://www.rezultati.com/utakmica/SKt2e ... i-utakmice
Немам... Следен пат коа ке ми кажат ке ви пишам.. Пошо оваа другар ми ја купил и ми ја плати тој шо се вика 5 до 12.. :/
jas vcera imav uplateno i me zafrkna southampton so vo 90 min im stavija gol i si se iznervirav a dotogas se raduvav ) jbg
Секој ден сум земала ставам ли ставам, и се 1-2 ме заебуваат. Ај бувнав едно за вечер пак па уефа куп има што сеа, ми се смееа утакмицине на онлајн билтенот на Спортлајф паааааа не можев а да не си ја пробам среќата Металист-Олимпијакос ГГ Спортинг-Ман.Сити Т22+ Валенсија-ПСВ 1 Јунајтед-Билбао 3+ Аз Алкмаар-Удинезе 3+ Атлетико Мадрид-Бешикташ 3+ Ај да видиме дали ќе го биде ова.
Металист-Олимпијакос 1 Спортинг-Ман.Сити 2 Валенсија-ПСВ 1 Атлетико Мадрид-Бешикташ 1 Сигурна добивка
Пак јас ливче, па да ви го напишам решив. Шибеник-Ријека ГГ, Марсеј 2, Киево-Интер ГГ, Наполи 1, Флитвуд 2 и Штутгарт 1. Кај сте вие типери во темава, или јас уплаќам секој ден или вие веќе не уплаќате
Еве го моето за денеска,сега ќе тркнам да го уплатам Angres-Laval GG Almere City FC - MVV Maastricht 3+ Troyes-Chateauroux 1 Napoli -Cagliari 1 Се мислам дали Chievo-Inter да ја ставам 2 ..Шо викате
Значи несум единствено женско што игра спортска ... денес има 2 тикети : Clemont - 0-2 Reims - 1X Willem II - 1 Einhoven - 3+ BEllla Town - GG Cellta - 2+ Furth - 1 и уште еден тикет по ризичен : Roda - p.p. 2+ Willem II - P.p. 2+ Vasuli - 1 Martimo - 1 Studgard - 1 Smarnok - 3+ Almere - 3+
Киево со Јувентус 1:1 заврши што Јувентус се јак тим за Интер, плус дома играат... според мене не ја ставај 2ка иако ако тепа Интер тоа ќе биде изненадување, јас ја ставив ГГ или ќе биде 0-2 гола или чист Х. Ај да видиме, ептен ме интересира, слаби се Киево ама и Интер не е јак тим. Од друга страна па, одамна немаат победа па еве им шанса... којзнае, според мене шансите да тепа и да не тепа се 30-70
Ајде тие поискусните нека пишат овде некоја сигурна за утре, веке срам ми е да одам да уплаќам, ништо не сум фатила
Јас ова го играм : Sturm - 1 Soumptenton - 3+ Milton Keyes - 1 Liverpool - 0-2 Dusseldorf - 1 Heracles - 3+ Bayern - 1
Еве едно за 66 илјади Motherwell - aberden = 1 Sporting - Guimares = 1 Groningen - vitese 1 Werder -Hannorver = X Wolfsbur-lever = 1-x Everton -totenham = X-X i use edno za 2 iljadi Milan -Lece = 1-1 3+ Barsa = 2-2 3+ Lazio = 1 Shalke = 1 Celtik = 2 3+