Ja ставив јас 2 и оп,Интер победа Не не ќе се убијам,јел могуче да ја фатив Интер а оваа Troyes 0 - 1 Chateauroux ме зае*а
Bolton-Blackburn 2-3 gola Walsal-Stevenage 2 Nac Breda-NEC 3+ Evian-Lille 2 Schalke-B.Leverkusen 2-4 gola За 30 ден. добивка 850 дај боже да излезе
Загреб - Металург разлика три на полувреме за 1600 денари, последна ми е ... Има шанси или не што викате Се мислам дали да одам да и ставам 500 денари да ја бранам
Milan - Roma = 1 (ми излезе) Real Madrid - Sociedad = 1 Den Haag - Twente Enschede = 2 Roma - Milan = 2 (и оваа ми излезе) Venlo - Heerenveen = 2 Lyon - Sochaux = 1 Montpellier - Saint-Etienne = 1 Manchester C. - Stoke = 1 (оваа ако не ме зафркне нема која) Вака на еци пеци напишани, белким ќе го разбијам мразот, ама не верувам. Си чекам за скромни 850ден.
Идиоооооооооооооооти од 10 -5 на 45 секудни пред полувреме намалија на 12-10 и идиотот промаши пенал И у обложувалница тој ми ја згрешил , ја имав пишано на цела утакмица а тој на полувреме ставил ако заврши како што треба ќе го задавам ...И сега фразата "ќе се сликам" за мене не важи пошто неам пари за сликање, на тие 1600 денари сметав
Мајка ми секојдневно игра спортска,знам и јас поретко да пишам по некое ливче и се случуваше да фатам.Баш вчера братучед ми фати 2000.
Еве од мене едно за денес Eupen 1 Charleroi 1 Touluse 1 Parma 2 Chievo X Ajax gg i 3+ Feynord 2 Би требало да излезе и со 30 денарчиња има добивка добра, не сум пресметала ама не е под 1500 мислам
Ај вчера што ме заеба само Твенте ме заеба, мамето холандско. Ајде јово на ново, последниве неколку пати храбро играм, не се пи*кам за сигурно, пошто НИКО НИЈЕ СИГУРАН, нали. Динамо Киев 2 2-3 Аз Алкмар - RKC 1 Глазгов - Селтик 0-2 Келн - Дортмунд 2 Јуве - Интер 2-4 Фереира - Порто 0-2 За прв пат во мојот кладилнички живот, не ја пресметав добивката, и нема!
http://forcamilano.bloger.hr/ http://marijana1x2.bloger.hr/ Има добри типови па не е лошо понекогаш и да се препише нешто
де некој нека даде некоја страна за сигурни типови....онака да ставеме денеска нешто и во кладилница xD
Мој тикет за денес : Dundee - 2-3 Totenham - 1 Milton Keynes - 3+ Portsmith - 3+ B.W. Linz - 2-3 Groding - 2-3 Epinal - 2-4
Ајде сречо, потрефи се данас! Банск. - Трнава ГГ Сандерленд - Евертон 0-2 Тотенхем - Болтон 2-4 Бенфика - Челзи 2-3 АПОЕЛ - Реал 2 3+
Еве ви едно од дечко ми: APOEL - Real Madrid 2 sheffild - 1 sparta 1 totenhem - 1 marsej - 2 milan - t2 2+ eastbourne - thurrock - 1 Комбинирани се денешни и од утре. Па со среќа!
Ако денеска не фатам се колнам дека више мојата рака билтен нема да допре ! Ама овојпат стварно !!! Милан-Барса 2-4 гола Баерн 2 Шевилд 1