Многу ливчиња пишав откако напишав овде последниот пат, ама еве сега ми текна да го напишам денешново: Ман. Сити 1&3+, Арсенал 2, Милан 2, Лацио Х2, Барса 1, Реал 2. Едитирав, во Копачка немало коефициент 1&2-3 гола и 2&2-3 гола АБЕ АЈ тоа кладилница ли е Златна Спортлајф Затоа после уште едно ливче зошто на претходново за 30 ден. добивка е само 450 ден. Барса 1&3+, Реал 2&3+, Лацио 2, Милан или ПСЖ 2 зависи која стигнам, ако стигнам за Милан ќе идат двете, Малага ГГ и Динамо Загреб 1.
Порано играв многу често спортска,сега во последнава година and a half имам изиграно само неколку личиња,последното беше минатата недела и тоа после доооолга пауза и ги фатив Man.utd. 1 Real M. 4+ Udinese x Napoli x Lazio 1 и за на крај да ме зафркне клетиот и скапан Porto со скапан коефициент од 1.4
^ Андра - Полтен јас ја имам 2-1, така ми ја кажаа демек ќе испаднела според дојави и типери на фб, не дека верувам во тоа, ама ај ја пишав да си ја пробам среќата првобитниот коефициент беше 30, па падна на 21 на допуна ја пишав, иначе не ја даваа ни во Спортлајф ни во Копачка. Ај да видиме што ќе биде, мада моево тешко да испадне
Еве го за денеска Nantes-Troyes 0-2 Eindhoven 1 Sevilla-Mallorca 2-3 Blackburn-Man utd 2&3+ Hapoel 0-2
Може да фатам после толку време аман?! Еве го денешово ливче: Астерас-Атромитос ГГ Раднички-Ц.Ѕвезда 2 Динамо Загреб-Загреб 1&3+ ОФИ-Олимпијакос 2 Партизан-Војводина 1 Челзи-Бенфика 1 Реал-АПОЕЛ 4-6 гола. Ајдеееее испаднете утакмици мои мили
само се разочарувам од спортска последно на ливчиња само по една ме зафркнува последно саботата ливерпул за 6000 1 ја имав а 0 испадна упм
денеска димамо загреб беше местена 1 во 2... му кажаја на дечкоми да ја пиши ... и двајцата ја уплативме со по 500 .. вкупно 1000 со коефициент 30 фатифме 30,000 утре по 15 ќе си ги делиме и одам во шопинггг !!! кога ќе дознаам друга местена ќе ви пишам, не ми текна денес стално му кажуваат на дечкоми
Колку имате најмногу затено?Јас еднаш пред една год. со еден грурар уплатиме(тој уплаќаша,јас само парите ги дадов)и не ги фанаме .Може ли некој да ме науче како се уплаќа
јас фатив некни,додуше дечко ми беше тој што ме наговори,дадовме по 20 евра двајцата и за 40 е ја уплативме реал сингл,јас си знам како ми беше како фан на барса да навивам реал да победе само за да земаме 220 евра тука беше 5 и нешто квота за них....
Јас викендов пак за една не фатив!! Значи 5 пати по ред ке ставам по 8-9 утакмици и се за една, аманнн веке. А другар ми истото ливче го уплати 8 од 9 и си фати, ми вика па знам дека тебе све за една те бута Сега лига на шампиони ке уплатиме нешто да си ги вратам парите
Ех мамето, три пати фатив во 2 недели, сега нема ни за лек. Ама се залажувам јас, мислам Велигден е секој ден па си уплаќам, викендов некако слабо, пак за една-две паѓам, ама Лига на шампиони сега е доста ризична, ама во ризикот е победата!
Ќе те караме Овде не е дозволено отпосле пишување да ни биде криво Обавезно пред ,,фаќањето,, се пишува тука, сите да фатиме За друг пат, така да знаеш Се шалам, со здравје да ги трошите
Си ја фатив вчера Барса-Челзи гг и 3+, сега се мислам како да ја пишам вечер Реал. Давајте некои предлози да направиме едно добитно денес