ЈА најдов оваа утакмица како можен прелаз 90 % Aalesunds - Rosenborg - 1-2 па ја уплатив за 100 ден ... Ако сакате пробајте и уплатете ја, меѓутоа не за многу ... а го уплатив и овај тикет : Zwolle - 3+ A. Lustenau - 1-1 i 3+ Cordoba -2-3 Grondingen - 3+ Braga - 3+ Montpellier - X2 Willem - 2 Се надевам дека овај пат имам добитен тикет
сакав да се обложам ѕа полуфинале што изигра ама знаев дека нема да победат реал и барселона и добро инако баѓи парички ќе изгубев
Убав ден ,да го направиме добитен ќе биде добро Еве некоја утакмица шо планирам да ја пишам јас Sampdoria - Bari 1 Norwich-Liverpool 2 West Ham -Hull 1 Southampton-Coventry 1 Leverkusen -Hannover 1 Schalke-Hertha 1 IFK Göteborg-Atvidabergs 1
Јас мислам дека е редно време да фатам Stoke - Arsenal 2 Schalke - Hertha 1 Austria Wiena - Wacker 1 Diosgyor - Debreceni 2 Rubin Kazan - Kuban 1
Ај некој нека ми каже како се рачуна добивката кога пишеш да фатиш од 8 утакмици, барем 6. Значи таков систем направивме со другарка ми, ама незнам како се пресметува можната добивка ?
B. Dortmund 1.35 4.50 5.50 Freiburg 1 FC Köln 3.85 3.40 1.75 Bayern München 2 Нoсталгично за Германија. Ама знам дека се јаки и двата, а не се лоши кoeфициeнтите и некако најсигурно ми се, мислам најверојатни дека така ќе излезат како што предвидувам. Со малку подобра паричка ќе има цигари за цела недела Сум се растрошела ептен последниве 14 дена
Не знам ни јас иако сум правела и сама и со другарка, само знам дека си имаат систем на пресметка кладилниците според тоа кои си ги фатила, кои не и колку, не е исто да фатиш 6/8, 7/8 или па 8/8 сите во однос на добивката, не е исто и да не фатиш една со коеф. да речеме 3.5 за разлика од некоја со коеф. 1.5. Не знам точно, ама знам дека од-до добивката можеш дури и во минус да влезеш. Пробај ако фатиш помножи ги само коефициентите на фатените со добивката, и кога ќе одиш да си ги земеш парите види дали ќе ти дадат иста сума. Моево ливче, за првпат (мислам) дури 8 утакмици, рекорд: Барса-Еспањол 1&3+ Гранада-Реал 2-2&3+ Спортинг-Бетис ГГ&3+ Атлетико Мадрид-Малага ГГ&3+ Рома-Катанија 1 Борусија Дортмуд-Фрајбург 1&3+ Хановер-Кајсерлаутерн 1 Брага-Беира Мар 1
Jas ne se se razbiram mnogu od sport pa nikogas ne sum stavila ne me interesira ama maz mi mislam deka si ima problem so tie sportski,tolku e navlezen vo niv sto sekogas ima staveno a mene me nervira toa pa non stop da se gubi pari na toa?
Мислам дека поголем баксуз од мене нема! Вчера уплатив 8 утакмици, и последната ја чекав водеше 2-0 на полувреме и на крај 2-2 Значи не се ни сеќавам кога последен пат сум фатила, ама секое ливче една ме бута Еве го мојот тикет за денес, па да видиме... Cercle Brugge - Mechelen 1 Sheffield Wed - Wycombe 1-1 Grosseto - Pescara 2 Hannover - Kaiserslauten 1 Braga - Beira Mar 1 Feirense - Guimaraes 1x Ath. Bilbao - Getafe 1
Ја сакав денес да играм малце похрабро, пошто така последниот пат добив, играв многу храбро, со јаки коефициенти и наравно фатив, а за денес мојот репертоар иде вака: Челзи - Ливерпул 2+ Киас. - Ст. Гален ГГ Зала. - Ујпест 0-2 НК Сплит - Интер З. 1 Гранада - Реал 2 Валенсија - Виљареал 1 Од 20 утакмици маркирани и обележани за на ливче, се одлучив за овие 6, па видиќемо. Ги селектирав овие 6 набрзинка, могуче е да се утнат.
Денес имам ливче но ми е со мешани утакмици за денес и утре : саб. Хановер - 1 и 3+ ... 2 : 1 win саб. Сарагоса - 1 нед. Болтон - 1 нед. Евертон - 2 нед. Манчестер Јун. - 1 нед. Манчестер Сити - 2 Има околу 20 коефицинет
ЈАс денес уплатив 2 ливчиња од кои едното ми е некој експримент со јапанци кореанци итн Majorka -Levante 1 Roma - Katania 1 Braga - Beira Mar 1 Split - Inter 1 Pogon S -Kolejarc 1 Saragosa - Santander 1 Fin Harps - Athlone 1 и другото експрименталното ( Ова е со утакмици кој се играат по полноќ и утре ) Tochigi - Fukuoka 3+ Kashiwa - Hiroshima гг 3+ Los Angeles -New York 1 Aston Vila - Totenham 2 C-Osaka - Kobe 1 Yokohama M. - Sapporo 1 Ulsan Hyundai - Chunnam 1
Jас се извинувам, од толку брзање утнав тука да се поправам, бев излезена па сега видов дека место Реал 2, сум играла Валенсија 1, и луѓе си фатив 500 ден. со 20 ден. уплата. Нека ми се множат. Играв и друго ливче вечерва, за 400 ден. исто со 20 ден. уплата но ме зафркна Фереира - Рио Аве, вториве израмнија во 90та минута. Нејсе, добар викенд за мене. Утре ако сум во прилика, ќе ве известам за некои можни утакмици кои ќе ги играм, па играјте и вие како мене, може среќата сите нас ќе не стрефи.
Недела е убав ден и за шетање и за трошење и добивање пари, јас денес паузирам, али еве ви на вас прилика да упецате нешто. Ништо не е сигурно, немојте да мислите дека јас сум као Џаро! Еве некои можни, и мали и јаки коефициенти: Интер - Милан 2 2-3 Ман. Ју. - Свонси 1 Вулверхемтон - Евертон ГГ Њукасл - Ман. Сити ГГ Данди Јун. - Селтик 2+ Ексцелзиор - ПСВ Т2 2+ Херенвен - Феенорд ГГ Лион - Брест 1 Валенц. - ПСЖ 2+ Рапид - Салзбург 0-3 а може и X Сион - Грасхоперс 0-2 Хелсинки - Интер ГГ Каљари - Јувентус 0-2 или `посигурно` 0-3 И запомните, нико није сигуран!
Aston Vila - Tottenham е 1 - 0 на полувреме И јас ја имам 2ка играно А и Манчестер Сити, нешто не им се дава гол, а им треба...
ја погоди и ти утакмицата им треба гол да али требало да знаеш дека њукасал играат у добра форма и се борат за 3 место така да според мене ако падне 1 гол на утакмицава napoli 2 QPR 1 PSG 2 Udinese 1 Rapid B 1 Bolton 1