Wrexham - Luton - 1-1 има коефициент 3.75 со 200 ја уплатив добивка 750 ден ... Ја најдов на една страна како местена 100 % па ќе видиме ... Почнува за 20 мин
Оооо тачи нон, мене париве деновиве не ме сакаат, све за една утакмица ми бегаат! Вчера и завчера за една, денес играв 2 ливчиња и по една на двете ме зафркна ОПЕТ! Ова нешто немогуче, немој сречо, викендов задња шанса нешто озбилно да се фати, оти јабана првенствава! Ајде за утре че го видиме што че го пишеме на ливчиња.
PSG - Rennes 1 Cesena - Roma 2 Lazio - Inter GG&3+ Napoli - Siena 4+ Espanyol - Sevilla GG&3+ Real Madrid - Mallorca 4+ Rayo Vallecano - Granada 3+ Пааааа да видиме, дај Боже да испадне
Сношти тикетот добитен 1000 ќарив Ги имав : Сантош - 1 Бордо - 1 Псг - 1 Леванте - 1 Малага - 1 Стеуа - 2 Бодо - 1 А Болтон ме зафркна за другото за 3000 а Виљареал за 700
Torino - Sassuolo = 1 Dep. Quito - El Nacional = GG Monaghan United - Derry City = 2 CS Mioveni - CFR Cluj = 2 Al Hilal - Al-Garrafa = 1 Breidablik - Valur = GG Guadalajara - Celta de Vigo = 2 И уште една имам ама незнам која сум ја напишала . Така напамет си пишував и испадна добивка 2 125. Останува да видиме.
Јас се облужувам на спортска ама не многу, така ретко...не ми претставува зависност, туку онака за забава...од досегашното искуство со облужување фатив 5-6 пати некаде а другото секогаш за една утакмица најголема добивка ми беше 100 евра...
Јас се облужувам на спортска ама не многу, така ретко...не ми претставува зависност, туку онака за забава...од досегашното искуство со облужување фатив 5-6 пати некаде а другото секогаш за една утакмица најголема добивка ми беше 100 евра...
Често знам добро да испрогнозирам некој спортски натпревар, меѓутоа немам навика да се обложувам. Имам само еднаш играно еден натпревар (сингл), но немав среќа. Можеби во иднина среќата повеќе ќе ме послужи.
За секој е различно и зависи од човекот......јас на пример секогаш би играла на тоа ако погодам веќе едно ливче си ги задржувам парите што сум ги ставила прв пат и уште една илјадарка да речиме и другото одма би го ставила на др утакмици и после тоа само си ги преклавам парите и секкао по едно илјадарче настрана .....ама мажот ми не мисли така и во случајов испаѓа дека јас сум Машкиот во фамилијава
Јас искрено не сум многу љубител на спортска од лични причини и забележувам дека дечко ми почнува масовно се повеќе и повеќе да уплаќа. Не сакам да се мешам, негови т.е. на неговите се тие пари но дефинитивно неговото преминува во вистинска завист од која мислам дека никогаш нема да се одвикне, а како што кажав поради лични причини ги мразам овие работи, за мене се тоа е коцка. И мене ми се случило да уплатам 2-3 пати по 30-50 денари заедно со друштвото, но зборуваме за секојдневно уплаќање, па ако не фати оди повторно да уплати... Не ми се допаѓа искрено ич, а немам нити право да му коментирам...
Ceca: PARi moj kad dodjes ti kada zagrme trube i sve zadrhti Pari moj kad dodjes ti Cuce se, a i znace Bog i mene pogledace pascu ti u zagrljaj pasce mrak sa sunca a i meni kamen ce sa srca Не ај еве што ќе се обложам , дојде светско и сеа од групи до финале све ќе се обложувам иначе како да се трошат париве од стипендија Poland vs Greece = 1 Holland vs. Denmark = 1 Germany vs. Portugal = 1&3+ Spain vs. Italy = 1 Rep. of Ireland vs. Croatia = 1
Еве од мене едно ливче дај боже да е добитно Конго - Нигерија 1 Холандија - Данска 1 Германија - Португалија 1 Фламенго - Кортиба 3+ Ле Манс (кошарка ) + Тулса - Минесота (кошарка ) +
Хелоу, мојот порок започнува да се активира. Завчера за малце не упецав, па ајде викендов нека се сефтоса. Челзи - Њукасл 1 Бетис - Рајо В. 1 Малага - Мајорка 1 Австрија Виена - Вакер Тирол 1 2-3 Јуве - Парма 2-3 а може и 0-2 мој инсект тако каже Ајакс - Нак Бреда 1 Порто - Гимараеш 1 Имате и германско и француско, ама тоа не е за мене. Ја ќе искомбинирам од овие погоре.
До сега само еднаш имам уплатено ливче, односно јас само ги напишав а брат ми го уплати во кладилница. Тоа беше во четвртокот. Ме зафркна само една утакмица, и тоа Барселона-Реал двојка ја играв Ама ај више срече други пут.
Hе сум себична, ќе споделам и денешни утакмици за играње. Oд оние погоре, само шпањолците зафркнаа, другите се фатени. A за денес: Ливерпул - Mан. Cити 0-2 Псж - Бордо 1 Гетафе - Pеал 2 2-3 Гранада - Cевиља 2 Гронинген - Псв 2 Bолсбург - Pапид 2 Mилан - Cампдориа 0-2 Pома - Kатанија 1 Пескара - Интер 2 (знаеме колку се сигурни нали Интер) A има и со и коефициент 1,15, 1,20 демек посигурни тие како: Bардар, Шахтјор, Дебрецин.