Еве што играв денес. Клуб Бриж - Стандард 1 Саутемптон - Ман. Ју. 2 Њукасл - Астон Вила 1 (поздрав Јипи ) Спарта Прага - Храдец 1 Б. Минхен - штутгарт 1 Стеауа - Отелул 1 Наполи - Фиорентина 1
Jas naprimer ..imam 14 godini i se imam oblozuvano samo ednash..uplativ okolu 100 ili 200 denari i zemav 650 denari ali jbg ednas se zivee
ја неиграм али мајка ми аууу шта да ти причам а тато ни едно ливче нема уплатено хихихи таја уплака таму али нз како можете бе тоа е еден вид коцкање..
Денешни: Kвинс Парк - Челзи 2 Cевиља - Pеал 2-4 Pапид - Aдмира 2-4 Tренцин - Mијава 1 Aлуминиј - Mарибор 2-2
паднав само на реал,матер им нивна ги играв гг и они кретени као и увек неспособни еден гол неможеа да дадат,се прашувам кај е Германецот озил или како беше?...
Децо ту сте? Jас да ве поздравам со едно ливче за денес. Дортмунд - Aјакс 1 Динамо 3. - Порто 2 Mалага - 3енит х2 Oлимпијакос - Шалке 2 Псж - Динамо K. 2-3 E сега Mонтепеље - Aрсенал се мислам, и Pеал мислам 2-3 да го стаам.
Феминчиња и женчиња ќе се кладиме ли денеска? Почнува лигата на шампионите па верувам сите триеме раце од пари и добивка. Еве јас како искусен и долгогодишен спортски обложувач ви давам инсајдерски преглед околу тоа колку пари до сега се вложени за натпреварите вечерва. Внимавајте, ова се пари вложени се до 13:00 часот некаде. До вечерва верувам на сите натпревари ќе има милионски суми. Коцкарски и луд свет. Многу имам желба на сите да ви помогнам и да си заработите некоја паричка доколку вашите дечковци/мажи не ве задоволуваат финансиски. П.С. Вечерва околу 6-7 часот пак ќе постирам слика да ви покажам како се движат уплатите па ќе можете да направите споредба и да одлучите што ќе играте на тикетот. Јас како голем љубител на играта на голови за вечерва го планирам следново помеѓу другите тикети хехе (искрено верувам пошто е прво коло ќе има голеада): Milan - Anderlecht 4+ @ 3.40 Dinamo Z. - Porto 3+ @ 2.20 Montpellier - Arsenal 4+ @ 4.00 PSG - Dinamo K. 3+ @ 2.05 Вкупен коефициент: 61.336 За влог: 50 ден. ---> Добивка: 3066 ден. Кај го има ова за 50 ден. 50 евра добивка. Инаку коефициентите се од Спортлајф. Вакви тикети обично се играат за мали уплати пошто реално среќата фактор игра голема улога. А тоа што ќе играм за голем влог... е тоа не можам да кажам.
Ја мислам дека реал ќе има повеќе голови незнам зошто али како сакаш. еве го моето ливче псж 1 и 3+ реал мадрид гг3+ дортмунд гг3+ милан т1 2+ шалке т2 2+ што мислиш?
Dinamo Zagreb ? - ? FC Porto = 2 Montpellier ? - ? Arsenal = 2 Dortmund ? - ? Ajax Amsterdam = 1 Real Madrid ? - ? Manchester C. = GG Rangers ? - ? Queen of the South = 1 Blackburn R. ? - ? Barnsley = 1 Еве ги моите , да видиме дали ќе ни се посреќи Ти што мислиш Пуси Хантер , ќе ја биде ли работата And how did that go ?
Oти бре луѓево повеќе на Mалага типуваат, не сфаќам. Tочно е дека шпанската лига е појага од руската, ама Mалага бре мислам дека ќе губи вечерва. Aрсенал гледам 2ка сите, ај и јас. Pеал у дилема сум, нема да го играм Pеал, ама ако го играм х ќе го играм, 1:1 ми мириса дека ќе биде. A Jипи таа утакмица живот ми згорчи, 1:1 заврши. Hа нерешено се радуваш?
Би било добро да ја биде работата, секој со своја среќа... и добивка соодветно. Јас чувствувам ќе извртам неколку илјадарки вечерва се надевам во моја полза, не да ги подарам на кладилниците.
Јас како што ветив ќе ви дадам увид во тоа колку пари се уплатени на утакмиците од лигата на шампионите, така што можете да видите како се движат уплатите низ светските кладилници. Во 13:00 часот уплатите беа следниве: Генерално на фаворитите се вложуваат пари што не значи дека и така ќе биде крајниот исход. Но има една изрека: just follow the money. Јас уште малку и одам да уплатам си спремив тикети, верувам ќе има вечерва. Среќно! Btw како наводна сигурица за вечерва била оваа утакмица од Англија 2 лига. 1067 Exeter - Wycombe 1 @ 1.90 Тоа бројче 1067 е шифра за натпреварот во обложувалница Спортлајф. Ако некоја феминка има парички и е храбра може да го проба натпреваров сингл за 500-1000 уплата.
Dinamo Zagreb 0 - 2 FC Porto = WIN Montpellier 1 - 2 Arsenal = WIN Borussia Dortmund 1 - 0 Ajax Amsterdam = WIN Real Madrid 3 - 2 Manchester C. = WIN Rangers 2 - 2 Queen of the South = LOSE ( во последни 2 мин примија гол за 2-2 ...) Blackburn R. 2 - 1 Barnsley = WIN So close , yet so far
Да го започнеме денот со тоа колку пари се вложени на утакмиците вечерва од лигата на шампиони до 12:50. Стандардно околу 18-19 часот пак ќе постирам влогови па ќе одлучиме што да играме. Натпреварот заврши со 3:2 победа за Exeter. Честитки на сите што ја одиграа сингл иако не верувам дека ги има тука на форумов. Сепак честитки на мене.
Денес некои егзебиции праев, пошто све мали коефициенти се. Тешко со головиве да фатам ама ај, нека биде вака, ме мрзи веќе да мислам. Барса-Спартак 1/2 2+ Б.Минхен-Валенсија 1 2-3 Челзи-Јуве 2-3 Брага-Цфр 1 Шахтјор со овие мразулците 1-1