Shakhtar Donetsk ? - ? FC Nordsjaelland = 1&3+ Bayern Munich ? - ? Valencia = 1 Barcelona ? - ? Spartak Moscow = 1&3+ Braga ? - ? CFR Cluj = 1 Celtic ? - ? Benfica = 2
Еве го моето за денес: Barcelona - Sp. Moscow = 1 Bayern - Valencia = ppx Braga - CFR Cluj = 1 Chelsea - Juventus = GG & 3+ Lille - Bate Borisov = 1 Man Utd - Galatasaray = 1 Shakhtar - Nordsjaelland = 1 За нешто поситно .
Еве колку пари се вложени на вечерашниве утакмици до 18:30 часот. Што и да одиграте среќно! Јас веќе ги имам добитните комбинации за вечерва.
Јас во мој “здодевен“ стил мора да ви прикажам како се движат уплатите за вечерните натпревари од Лига Европа. Сметам дека кога имате увид во тоа колку пари се уплаќаат на тимовите полесно можете да се одлучите што да играте, па повеќе од задоволен сум ако ви асистирам. Еве за натпреварите од 19:00 А еве за натпреварите од 21:05 Инаку уплативе се до 13:30 часот што значи уште помасовно ќе се вложува во текот на денот.
Еве од мене едно ливче за денеска B.Leverkuzen T1 2+ (да дадат 2гола ) Inter 1 Partizan 1 Napoli 3+ Plzen 1 Liverpool GG Ath.Bilbao 1
Tолку бев блиску. Cтандард - Гент ГГ (1:2) Mонтепеље - Cт.Eтјен 2-3 (1:1) Hинберг - Aјнтрахт 3+ (1:2) Bиборг - Cкиве 1 (2:1) Bерона - Hовара 1 (1:1) A до 85та минута мислев пак ќе се омрсам, кога најдоа да израмнат.
Juventus ? - ? Chievo =1 Barcelona ? - ? Granada = 1&3+ Schalke ? - ? Bayern Munich = GG FC Porto ? - ? Beira Mar =1 Chelsea ? - ? Stoke C. = 1 Hamburger SV ? - ? Borussia Dortmund = 3+ West Bromwich A. ? - ? Reading = 1 Southampton ? - ? Aston Villa = 2
Правила за играње ''спортска'' Сакам да почнам да играм спортска, ама не ги знам правилата, буквално НЕЗНАМ КАКО СЕ ИГРА Има ли некој што игра или знае како оди постапката, да ми каже накратко? однапред благодарам
^ Не знаеш што значат типовите? Немаш некое мушко по дома, близок да ти подобјасни? Ако имаш билтен при тебе кажи, ќе ти пишам порака кој знак што значи.
Бидејќи се обложив со Лилбејби дека ќе погодам 10 ливчиња пред нејзе еве го денешното ливќе Braga ? - ? Rio Ave =1 Academica Coimbra ? - ? Benfica =2 Atletico Madrid ? - ? Valladolid = 1 FC Twente Enschede ? - ? SC Heerenveen = 1 Tottenham H. ? - ? Queens Park R. = 1 Rayo Vallecano ? - ? Real Madrid = 2
Бидејќи се обложив со Jипман дека ќе погодам 10 ливчиња пред него, ќе играм похрабро од него, а не коефициенти 1.30 , еве го моето ливче: Ried - Rapid Vienna 2 Liverpool - Manchester United 2 Inter - Siena 1 Academica - Benfica 2 Catania - Napoli GG Marseille - Evian TG 1 Good luck!
Италијанциве ливче ми расплакаа. Ај со среќа, лепо троши си ги парите, ја со 1.30,40 ливче не праам, али however не се правдам, на крај пак ја ќе победам. Ќе ги видиме португалциве вечер.
незнаев дека има ваква тема, планирав да отворам ама си реков шо ќе се глупирам, веројатно никоја феминка не пишува ливчиња гледам не сум била во право ако пишувам, ќе пишувам за петок,сабота и недела така да барам совети кои утакмици да ги пишам ?
Arsenal ? - ? Coventry C. = 1&3+ Norwich C. ? - ? Doncaster R. = 1 AC Milan ? - ? Cagliari = 1 Real Betis ? - ? Atletico Madrid = 2 Stuttgart ? - ? Hoffenheim = 1 Napoli ? - ? Lazio = 1
Milan - Cagliari ---- T12+ Chievo - Inter ---- 0X2 Stuttgart - Hoffenhein ---- 01X Augsburg - Leverkusen ---- 0X2 Tromso - Molde ---- T12+ Zurich - St. Gallen ---- T12+ Sevette = Lausanne ---- T12+ Basel - Sion ---- T12+ Napoli - Lazio ---- T12+ Brage - Degerfors ---- T12+