Aрно Jуле, со среќа и бериќет да ги трошиш парите. A Интер(ов) сега најде да води, кога ја го играм губи ко Грчка. Пу бреее, ја верба гаам во нив. Jа се чувам за викендов престоен. Претходната недела играв вторник, среда, петок, сабота и недела. Дајте ги лековите.
Во недела ја играв и јас Интер и Наполи, и шутраци бе . Денес италјаниве си излеваат, а мене ме мрзеше да одам до кладилница. А знеав дека денес Милан мора да тепа. Следниот натпревар се враќа и Пато. Има надеж, ако не се повреди пак . Ќе ја играм .
Смешно е оти другите 5 испаднаа али како и обично таа една ќе те зезне You shall pay for this woman !!!
Fulham - Man. City GG Brighton - Birmingham GG Malaga - Betis GG Ajax - Twente GG 3+ Utrecht - Vitesse X2 Wacker Tirol - Rapid 2
Everton ? - ? Southampton = 1 Manchester U. ? - ? Tottenham H. = 1 Juventus ? - ? AS Roma = 1 Valencia ? - ? Zaragoza = 1 Sevilla ? - ? Barcelona = 2 Ajax Amsterdam ? - ? FC Twente Enschede = GG&3+ 2 ливче Anderlecht ? - ? Lokeren = 1 SC Heerenveen ? - ? NAC Breda = 1 Feyenoord Rotterdam ? - ? NEC Nijmegen =1 Rio Ave ? - ? FC Porto = 2 Sporting Lisbon ? - ? Estoril = 1 Bursaspor ? - ? Gaziantepspor = 1 3 ливче Kasimpasa ? - ? Fenerbahce = 2 Fulham ? - ? Manchester C. = 2 Norwich C. ? - ? Liverpool = 0-2 Hoffenheim ? - ? Augsburg = 1 Werder Bremen ? - ? Bayern Munich = 3+ Borussia Dortmund ? - ? Monchengladbach = 1 4 ливче Malaga ? - ? Real Betis = 1 Parma ? - ? AC Milan = 2 Juventus ? - ? AS Roma = 1 Bolton W. ? - ? Crystal Palace = 1 Charlton Athletic ? - ? Blackburn R. = 2 Wolverhampton W. ? - ? Sheffield W. = 1
Jа сакав Mилан 0-2, 0-3 ептен некако мал коефициент. Mоже да тепа Mилан 1:0, 2:0 највеќе. Парма слаби се, Mилан такоџе.
Ќе ја играм . Убав коефицинет има, а и мора да тепа, плус Ел Шарви се разигра, а и Бојанчо ќе игра. Има шанси за победа .
Еве го моето ливче за денеска Norwich-Liverpool 2 Bolton -Crystal Palace 1 H. Tel Aviv - Sakhnin gg&3+ Bremen-Bayern gg&3+ Hoffenheim-Augsburg gg Malaga -Betis 1 Cluj -Gloria Bis 1
Вчера по една од секое ливче како авион вуууууу бум..... Сега е денот по 20 ден од ливче , не за друго ако ги ставам по 50 ден ќе банкротирам ... 1 Real Madrid ? - ? Deportivo La Coruna = 1 Espanyol ? - ? Atletico Madrid = 3+ AZ Alkmaar ? - ? RKC Waalwijk = 1 VVV Venlo ? - ? PSV Eindhoven = 2 Young Boys Bern ? - ? Servette = 1 Cagliari ? - ? Pescara = 1 2 Udinese ? - ? Genoa = тим 1 дава гол Atalanta ? - ? Torino = тим 1 дава гол Bologna ? - ? Catania = тим 1 дава гол Cagliari ? - ? Pescara = тим 1 дава гол Lazio ? - ? Siena = тим 1 дава гол Palermo ? - ? Chievo = тим 1 дава гол Sampdoria ? - ? Napoli = тим 1 дава гол Inter Milan ? - ? Fiorentina = тим 1 дава гол 3 Real Madrid ? - ? Deportivo La Coruna = 3+ Eintracht Frankfurt ? - ? Freiburg = 1 Aston Villa ? - ? West Bromwich A. = GG AZ Alkmaar ? - ? RKC Waalwijk = 3+ VVV Venlo ? - ? PSV Eindhoven = 3+ Panathinaikos ? - ? Asteras Tripolis = 1
Јас вчера направив комбинација од ливчињата на Јипи и ги уплатив Баер гг 3 +, исто и Твенте со Ајакс. И секако не излегоа. А и Милан . Не ми иде паметот . Денес ме мрзе да одам да уплатам.
Aston Villa - West Bromwich X2 Real Madrid - La Coruna 2-4 Almeria - Hercules 1 Kortrijk - Standard 2 дава гол Maribor - Mura 1-1 Lyon - Bordeaux 1 дава гол Espanyol - Atl.Madrid 2 Real Madrid - La Coruna 1 Ferencvaros - Diosgyor 1 Leghia Gdansk - Lech P. 2 Ol.Grudziadz - Bogdanka Leczna 1
Палермо го играв Т1 2+, фатена ми е? Или Палермо треба да даде уште еден гол? Не го владеам овој начин многу
2 гола треба да даде, Јуле. Jа на првото уште две додадов. Bо живот, 8 утакмици не сум играла. CSMS Iasi - CSS Turnu Severin X2 Odense - Aarhus X2