Ја пишав Интер Т1 2+ и ја шкртнав . Ми беше страв да ја играм и ете ја во прво полувреме излезе. Сега ќе бев во игра за поголема добивка. Една што ми изоставиле поради погрешна шифра не излезе, ама оваа јас си ја изоставив и дојде. Не е фер .
Одиме стандардно со прикажување влогови за натпреварите од лигата на шампионите утре. Влоговите се до 23:30. Утре исто ќе презентирам како се движат уплатите. Еве неколку мераклиски тикетчиња од мене: BATE - Bayern 2 @ 1.40 Cluj - Man Utd 2 @ 1.70 Juventus - Shakhtar 1 @ 1.60 Коефициент: 3.8 Уплата: 200€ Cluj - Man Utd 3+ @ 1.85 Juventus - Shakhtar 3+ @ 1.90 Valencia - Lille 3+ @ 1.80 Коефициент: 6.3 Уплата: 100€ Можни киксови на фаворитите: Sp.Moscow - Celtic X @ 4.00 Benfica - Barcelona X @ 4.00 Nordsjaelland - Chelsea X @ 5.00 Коефициент: 80 Уплата: 50€ Симболично го ставам знакот € покрај сумите не дека стварно ќе уплаќам толку € сепак не сум луд до тој степен.
Nordsjaelland ? - ? Chelsea = 2 Juventus ? - ? Shakhtar Donetsk = 1 BATE Borisov ? - ? Bayern Munich = 2 Benfica ? - ? Barcelona = 2 Valencia ? - ? Lille = 1
Eве колку пари се вложени на вечерашниве натпревари од лигата на шампионите до 14:20 часот. Ако имам време, вечерва околу 18-19 часот ќе постирам пак да видите како се движат уплатите. Воглавно се вложува на фаворитите, но не секој фаворит победува, имајте тоа на ум.
Еве ги уплатите на натпреварите до 18:30 часот. Го нема натпреварот Спартак Москва и Селтик затоа што е започнат и се игра во моментот на пишувањето на постот.
За вечерва не би играл ливче, зезнати се натпреварите, но би типувал дека БАТЕ, Клуж и Бенфика ќе дадат гол. А, да, и Галатасарај - Брага повеќе гола во второ полувреме.
Zenit - Milan - T2 2+ Schalke - Montpellie - 1P 2+ Porto - Paris Sg - T2 2+ Arsenal - Olympiakos - 1P 2+ Manchester - Bor. Dortm - 1 & 3+ ------------------------------------------ Middlesbro - Derby - GG3+ Nott. Fore - Blackburn - 3+ Anderlecht - Malaga - GG Arsenal - Olympiakos 3+ Porto - Paris SG - GG Manchester - Bor. Dortm - K1
Arsenal ? - ? Olympiakos Piraeus = 1 Ajax Amsterdam ? - ? Real Madrid = 2 Manchester C. ? - ? Borussia Dortmund = 1 Schalke ? - ? Montpellier = 1 Zenit St. Petersburg ? - ? AC Milan = GG
Се сум ставила гол гол еве го ливчето Porto - PSG GG Manchester- Borusia GG Schalke- Montpelie 1 Bristol-Cheltenham GG Ajax- Real Madrid GG за арно за убаво нека е
Дечки денес е среда ,шо би се рекло среќна среда за да добиеме на спортска нели Еве го мојто ливче за денес Partizan -Krka -1 Szoln-Cibona -1 HIK- Koge -2 Zenit - Milan -GG Porto - PSG - GG Schalke - Monpelie- 1 Ajax - Real Madrid - 2 Liverpool - Bella Town -1
Atletico Madrid ? - ? Viktoria Plzen = 1 Marseille ? - ? AEL Limassol = 1 Club Brugge ? - ? Maritimo = 1 Ironi Kiryat Shmona ? - ? Lyon = 2 PSV Eindhoven ? - ? Napoli = 3+
Rubin kazan-Partizan 1 Hapoel-Lyon 2 Spartap-ath.bilbao 1x lazio-maribor 3+ hannover-levante 3+ liverpool-udinese GG atl.madrid 3+ psv-napoli GG newcastle-bordeaux 0-2 gola koeficent 84.3 uplateno za 1evro epa ajde so sreka na site vecer... vcera padnav samo na mancester mi bese pisena 3+
Atletico Madrid 1 - 0 Viktoria Plzen = WIN Marseille 5 - 1 AEL Limassol = WIN Club Brugge 2 - 0 Maritimo = WIN Ironi Kiryat Shmona 3 - 4 Lyon = WIN PSV Eindhoven 3 - 0 Napoli = WIN LOOKS LIKE I WIN SOMETHING, FINALY !!!!!!
Во афект изналупав вчера 9 утакмици на тикет, не ни размислував, ниту анализирав, онака го лупнав, за 30 ден... 6 сум погодила, од кои најмногу конечни типови, леверкузен сум ја погодила 2ка, со коеф. 2.30 (дали сум при здрав памет)... Металист со Р.Виена и Тотенхем со другите сум ги играла 3+, тие завршиле со по 2 голчиња на средбите... ок, ме теши фактот што сум била блиску... ама ултра разочарување - Спортинг Л. Ја 2ка, мислев сигурна победа, они 3-0. Jаоооо, црни Спортингу, шта би? Фенербахче 3+, и сум ја фатила... тие од црната листа дел, ги враќам на позитивната, засега.