мене наполи ме изненади бидејќи не даде гол! незнам што беше работава али ме разочараа тоталка срам да им уџе! хаха
За денеска имаме три ливчиња. Двете се со многу утакмици и сите 2+, а другото еве го: Chelsea 1 Schalke 1 Montepellie 1 Vitesse 1 Admira 1 Lokomotiv 1 Hacken 1 St.Gallen 1 И ако и ова не опали, ќе ги запалам
Manchester C. ? - ? Sunderland = 1 Chelsea ? - ? Norwich C. = 1 Bayern Munich ? - ? Hoffenheim = 1&3+ Schalke ? - ? Wolfsburg = 1 West Ham U. ? - ? Arsenal = 2 Swansea C. ? - ? Reading = 1 Си ја пробаме среќата
има уште 3 ливчиња со различни комбинации ама еве едно Admira 1 Sonderjyske gg3+ Swansea 1 Longford gg3+ Genoa 1 Valladolid 1 па ајде нек се угоде!!!
Денес играв 2 ливчиња едното е со 15 утакмици за денес и утре со коеф. 1.40 просек ,а другото еве го Лил 1 АЕК 1 Рода 1 Шалке гг3+ Баерн1&3+ Мачестер сити 1 Арсенал киев 1 Вест бром гг И мислам дека редно време е добитен тикетов да е
Еве едно што ми го кажаа денес, и јас го уплатив Ливерпул-Стоук 1 Теплице-Јихлава 1 Хам Кам-Ход 1 Бремерхавен-Вурцбург 1 9,1 коефициент.
Ај денес да видиме што ќе биде има мали ама и големки коефициенти..... Holland ? - ? Andorra = 1&3+ England ? - ? San Marino = 5+ Belarus ? - ? Spain = 2-2&3+ Czech Republic ? - ? Malta = 1 Faroe Islands ? - ? Sweden = 2 Rep. of Ireland ? - ? Germany = 2 Moldova ? - ? Ukraine = 2
Jас се извинувам што не пишав пред време, ама и онака резултатите не ми одат во прилог. Eрменија - Италија 2 Лихтеншајн - Литванија 2 Tурција - Pоманија ГГ Mакедонија- Xрватска 1X Швајцарија - Hорвешка 1 Ирска - Германија 2 Bелс - Шкотска X2
за денеска играв две ливчина некако овие втора лига во голови ми се подобри 1 тикет: preston-mk dons x2 elche-numacia 1 sabadell-hercules 1 girona-recreativo 1 ameria-cordoba 1 gubio-barleta 1x lecce-entella 1 spezia-ternana 2 ovde ima kvota: 92,92 2tiket na golovi: preston-mk dons GG sabadell-hercules GG3+ Lecce-entella GG Gubio-Barletta t12+ Regina-Livorno t12+ Elche-Numacia poveke golovi vo 2 poluvreme a ovde 29,82
Croatia ? - ? Wales = 1 Russia ? - ? Azerbaijan = 1 Israel ? - ? Luxembourg = 1 Portugal ? - ? Northern Ireland = 1 Romania ? - ? Holland = 2 Belgium ? - ? Scotland = 1
Русија - Азербејџан 1 Романија - Холандија ГГ Украина - Црна Гора 1 Македонија - Србија ГГ Исланд - Швајцарија ГГ Белгија - Шкотска 1 Италија - Данска 1
Шпанија- Франција 1 Романија- Холаднија 2 Украина-Црна Гора 1 Италија-Данска 1 Германија-Шведска1 Хрватска-Велс 1 Бари- Карлис ГГ
Исланд / Швајцарија 2 Хрватска/Велс 1 Словакија/Грција 1 Романија/Холаднија 2 Белгија/Шкотска 1 Турквеј/Јеовил 1
belorusija-georgia-1 (fateno) hrvatska-vels- 1 cheska-bugarija 1 bih-litvania 1 makedonija-srbija 2 belgia-skotska 1 italija-danska1 germany-sweden 1 spain-france 1
Tottenham - Chelsea X2 Manchester Utd. - Stoke 1 Norwich - Arsenal 2 Malaga - Valladoid 1 Oud Heverlee - Club Brugge GG Eintracht F. - Hannover GG PSV - Willem II 1/2 2+
FC Kobenhavn : Brondby ---- 3+ Real Sociedad : Atl. Madrid ---- GG Hajduk S. : Istra 1961 ---- 3+ Besiktas : Trabzonspor ---- GG Mons : Standard ---- GG & 3+ QPR : Everton ---- 1 Midtjylland : Odense ---- GG & 3+ Panathinaikos : Aris ---- 3+ Goteborg : AIK ---- 1 Pandurii : Steaua ---- 3+
Порано само јас и тук тамо Карина8 ќе направевме ливче сега почнаа сите да се обложуваат Неможам да ви опишам колку горд сум што се повеќе и повеќе девојки влегуваат во бизнисот наречен обложување-фудбал Иначе ливќето за денес (Ризично и многу тешко) Real Sociedad ? - ? Atletico Madrid = 2 Atalanta ? - ? Siena = 1 Udinese ? - ? Pescara = 1 Genoa ? - ? AS Roma = 1 Lyon ? - ? Brest = 1 Parma ? - ? Sampdoria = 2+