Челзи , Барса и Манчестер уште во први 20 мин губат утакмица... Што сум сторил среќо да заслужам ваков третман ??!??!
ARSENAL - SCHALKE 04 GG3+ B. DORTMUND - REAL MADRID 2 DINAMO Z.- PSG T2 2+ MALAGA - MILAN 1 PORTO - DYNAMO KYIV 1
Dinamo Zagreb ? - ? Paris S.G. = 2 FC Porto ? - ? Dynamo Kyiv = 1 Arsenal ? - ? Schalke = 1 Zenit St. Petersburg ? - ? Anderlecht = 1 Ajax Amsterdam ? - ? Manchester C. = GG
Ај и денес да си ја пробаме среќата ,валјда некој ден ќе ни се насмее се надевам дека тој ден ќе биде денес Јас денес се решив да играм на голови B. DORTMUND - REAL MADRID - GG&3+ ZENIT-ANDERLECHT- GG MALAGA - MILAN -GG PORTO - DYNAMO KYIV - GG ARSENAL - SCHALKE 04 GG&3+ AJAX - MANCHESTER C - GG
Каснам ама еве го и знам Реал ќе зезне буу! Дортмунд / Реал 2 Динамо/ ПСЖ 2 Блекбурн/ Шефилд 3+ Порто/Динамо 1 Сантос/Торонто 1 Малага/ Милан 1
Dinamo Zagreb ? - ? Paris S.G. = 2 FC Porto ? - ? Dynamo Kyiv = 1 Arsenal ? - ? Schalke = GG3+ tuka padnah tiiit se po spisok Zenit St. Petersburg ? - ? Anderlecht = 0-2 Ajax Amsterdam ? - ? Manchester C. = GG3+
Еве за денес. Леванте - Твенте ГГ Лион - Атлетик Билбао 1 Марибор - Тотенхем 2 Панатинајкос - Лацио 2 Њукасл - Клуб Бриж ГГ Псв - Аик 1 I uvek svecano obecam, a znam da lazem u sebi da cu prestanem da se kladim, ovo je posleden tiket od meni, posleden tiket od meni.
Newcastle U. ? - ? Club Brugge = 1 Atletico Madrid ? - ? Academica Coimbra =1 PSV Eindhoven ? - ? AIK Stockholm = 1 Young Boys Bern ? - ? Udinese = 2 Inter Milan ? - ? Partizan Belgrade = 1 Rubin Kazan ? - ? FK Neftchi= 1 350 den dobivka ... taman za leskovacka
Newcastle U. - Club Brugge ---- 3+ Atletico Madrid - Academica Coimbra ---- 2-4 gola PSV Eindhoven - AIK Stockholm ---- 2-4 gola Monchengladbach - Marseille ---- 3+ Rapid Vienna - Bayer Leverkusen ---- 2-4 gola Panathinaikos - Lazio ---- 2-4 gola
Јас си фатив 750 хуху Рубин- Наполи 1 Генк/Спортинг 1 Хелсингборг/Хановер 3+ Лион/Билбао гг Спарта/ Шмона како и да се пишува хха 1 уплата 50 ден, добивка 750
Љубам камо да частиш , знаеш ја среќа ти носам..... Него дедо ми се врати од планина , доста се гребевме од братучед ми 20 ден сеа време е од дедичко наш Manchester C. ? - ? Swansea C. = 1&3+ Arsenal ? - ? Queens Park R. = 1 Real Betis ? - ? Valencia = 2 Rayo Vallecano ? - ? Barcelona = 2 Schalke ? - ? Nurnberg = 1 Nancy ? - ? Paris S.G. = 2 Gil Vicente ? - ? Benfica = 2 Celtic ? - ? Kilmarnock = 1 Hearts ? - ? Ross County = 1
Пишав денес две ливчиња,барем нека се падне едно, и онака ми требаат итно пари. И јас па најдов на кој начин,ама знам понекогаш да пишам.
BETIS - VALENCIA 1 GIL VICENTE - BENFICA GG GER. BEERSCHOT - OUD HEVERLEE GG NANCY - PSG 2 MATTERSBURG - WACKER TIROL 1 ALANIYA VLAD. - ZENIT Ризик јак се скоро сите утакмици, па видиќемо. После ова ливче паузирам некое време.
Астон Вила Па добро бе ќе тепате ли некад?!? А што убаво си излегуваат другите Дортмунд, Волфсбург, Кардиф
Не се ставаат Астон Вила на ливче. Никогаш. И да играш против нив, тие нерешено ќе извадат. А недај Боже пак за нив да играш.