Навивав тамо да не примат гол Бенфика и гледаш викаат ај да му помогнеме на Јипи , да не води Лилбејби со 1-0 во ливчиња ... да не примиме гол ... и ете Али како ти тргнало , солзи ми потекоа
Знаев дека ми ги колнеш ливчињата, затоа нема никогаш да фатам. А читам дека само Валенсија си ја утнал. Дај провери уште еднаш резултати од Шкотска, Сити па пиши пак. Мислиш нема да видам јас.
Абе таа прва видов дека ме зезна , другите не се ни важни ... Сити тепаа ама без 2 гола лол А шкотска веќе не ги турам , нешто многу ми се опуштија Ти викам јас ние ќе победиме за година две
Тука сме, нигде не бегаме. Пола здравје на ливчиња го потрошив. Ајде да видиме денес како ќе играш, јас апстинирам денес.
Колку да се знае: Арсенал - 1 Дортмунд - 2 Шалке - 1 ПСЖ - 2 Милан - 1 Малага ја играв 2, и не тепа . Немам среќа, а замисли Милан да го фатеш на ливче . Денес со нови сили за нови походи . Лил ај се не зезај какво откажување ќе те молам . Пиши ливче, никогаш не се знае кога ќе фатиме .
И мене ме чурна вчера Селтик . За денес: Chelsea - Man Utd. = GG & 3+ Levante - Granada = 1 Atl. Madrid - Osusana = 1 Servette - Grasshoppers = 2 Zurich - Basel = GG & 3+ Biel - Chiasso = 1
Бидејќи ми постави ултиматум Лилбејби да неможам под 1.30 коефициент (паметно оти ќе ја победев 10-0 во ливчиња со коефициенти 1.10) , сепак AGAINST yipman2 there can be no victory .... Денес играв две ливќиња едно 30 ден другото 20 ден , да имам во што да уживам денес и по можност да фатам нешто ливќе 1 (Х.ХХ К ) = коефициентот Bayern Munich ? - ? Bayer Leverkusen = 1 (1.30 К) Newcastle U. ? - ? West Bromwich A. = 1 (2.00 К) Levante ? - ? Granada = 1 (2.10 К) Atletico Madrid ? - ? Osasuna = ( 1.35 К) Mallorca ? - ? Real Madrid = 2 (1.35 К) Estoril ? - ? FC Porto = 2 (1.35К) Уплата 30 ден = добивка 403 ден ливќе 2 FC Zwolle ? - ? PSV Eindhoven = 2 (1.30 К) RKC Waalwijk ? - ? FC Twente = 2 (1.75 К ) Mallorca ? - ? Real Madrid = Реал прв дава гол ( 2.50 К) AS Roma ? - ? Udinese = ГГ (1.45 К) Marseille ? - ? Lyon = ГГ (1.80 К) Rio Ave ? - ? Nacional = 1 (2.40 К) Уплата 20 ден = добивка 712 ден Тоа е тоа ....
Денес сите бродови ми се на пристаниште, во превод пак играв. Јуле, ти ме окуражи. :geek: STUTTGART - EINTRACHT F T2 2+ SOUTHAMPTON - TOTTENHAM 2 RAPID - SALZBURG T2 2+ BOLOGNA - INTER 2 Ти давам предност Јипи, само не ми го баксузирај ливчево, те молам.
Zwolle - PSV 2 i 3+ Walalwijk - Twente 2 Domazle - Maribor 2 Club Brugge - Lokren 1 Roma : Udinese 1 Levante : Granada 1
Се шалам , денес и мене ми се посреќи , станав касно а мислев Севиља да ја ставам ... среќа не ја ставив ќе паднев како крушка
Chelsea - Manchester U. ---- GG 3+ Southampton - Tottenham H. ---- GG 3+ Newcastle U. - West Bromwich A ----2-4 gola Napoli - Chievo ---- 2-4 AS Roma - Udinese ---- 2-4 Torino - Parma ---- 2-4 Marseille - Lyon ---- 2-4 Club Brugge - Lokeren ---- 2-4 Estoril - FC Porto ---- 2-4 Athletic Bilbao - Getafe ---- 2-4
Јуле, ја радо би те частела ама грешно си ги протумачила типовите. Ја играв гостите да дадат минимум 2 гола, а домаќините дадоа.Штета што не играв обратно.
Значи поголем баксуз од мене нема . Вчера само една. Денес пак една и тоа за жални 2 иљадарчиња . Ми се плаче. Абе и сигурни утакмици да ми кажат, ако јас ги уплатам ќе чурнат, ако не ги уплатам сите околу мене фаќаат. Ајде од вторник ќе правиме поправно .
Првото Баерн ме зезна ама второто FC Zwolle 1 - 2 PSV Eindhoven = WIN RKC Waalwijk 0 - 1 FC Twente = WIN Mallorca 0 - 1 Real Madrid = DADOA GOL I TOA VO 12TA MIN ( HUGAIN SRCKA TOJ ) AS Roma 2 - 1 Udinese = WIN Rio Ave 2 - 1 Nacional = WIN Postp. Marseille ? - ? Lyon = Praviloto na zlatna kopacka e ako vo 72 casa ne ja igraat pak , ke se vazi kako fatena ama so 1.00 koeficient .... a nema da ja igraat (barem se nadam) taka da NA ZDRAVJEEEEEEEEE Namesto 700 den ke bidat 500 ama pari si se pariiiiii Lilbaby I guess , against Yipman2 there can be no victory
Абе ти ќе си земеш парички, затоа викам за частење. Ама 6 утакмици не фати сеуште, ете ако не ја преиграат ќе ти честитам. ДАЛИ ТОА ТИ ПИША ИГУАИН СРЦКА?